Gå til innhold

DrKirurg

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DrKirurg

  1. Da ble det ikke noe politimann på meg. Svømte inn til en god tid. På Chins øvelsen tar jeg 1. Så på den andre så kjenner jeg skulderen brekker bakover samt et knas. Prøvde flere ganger på å ta flere men uten hell. Tok litt smalere grep og fikk klemt ut 3.5 halv til. Dessverre ikke nok.

    Utrolig kjipt når jeg vet at jeg kan ta 7. Stakk rett til kiropraktor etterpå som sa at skulderen min gikk halvveis ut av ledd... Men på en annen måte er jeg litt lettet at det er noe som skjedde utenfor min kontroll. Jeg gjorde mitt med å trene ihvertfall. Jaja, da blir jeg en IT-fyr til høsten da...

  2. Har sett litt skrytestatuser rundt om på facebook over folk som blir kaldt inn til opptaket. Det er vel ikke særlig mye å skryte over eller hva? Personlig er jeg mest mulig still om det, for om man ikke kommer inn er det typisk klisjè med holdninger som "jah. Kom ikke inn på politihøgskolen nei" Blir man tilbyd skoleplass, vel da kan man skryte litt :)

     

    Har folk derimot spurt hvilke planer jeg har framover, så har jeg svart at jeg har søkt PHS men at det gjenstår å se om jeg kommer inn.

     

    Å skryte av det blir som å skryte av at man har klart å sende inn riktige papirer et sted. Det er ca like imponerende... La oss ikke glemme generell studiekompentase og 3 i bokmål...

  3. Noen som har fått beskjed om innkalling? Ser at dette skal skje 1 mai, men hvilket klokkeslett har det blitt brukt å lagt ut?

     

    Vi minner om at søkere som blir innkalt til opptaksprøver, vil motta en e-post om dette i løpet av 1. mai - dvs førstkommende onsdag.

     

    Tolker dette som i morgen. Ikke fått innkalling

  4. Kjapt spørsmål til de som har vært på opptak før angående svømmetesten... Etter du har svømt 75 meter og skal begynne på rygg, i det en skal vende må man ligge på rygg i det frasparket taes, eller kan frasparket skje på mage og vri seg over på rygg før man begynner å svømme? Beklager om spørsmålet var litt rotete formulert :)

     

    Skjønner hva du mener, ganske sikker på at du kan sparke fra på mage for så å vri seg før svømmingen. Hvis ikke måtte det ha blitt ufattelig mye forvirring og disking av deltagere. Men det er sikkert noen her inne som kan svare mer konkret.

     

    Håper ihvertfall det er sånn, for å sparke av fra i veggen er der jeg føler jeg kan hente inn mest krefter.

  5. Jeg ble overrasket over hvor slitsomt det var å hele tiden reise seg opp. Skikkelig melkesyre i bena. Det viktigste er å ha en jevn tid. Jeg hadde nesten 15sekunder avvik på første og siste runde.

     

    For morroskyld regnet jeg litt på det.

    Hvis du vil bestå med 10m margin må du løpe 18 runder - 3 i minuttet - 20sek per runde

    Hvis du vil ha karakteren 2 med 10m margin burde du løpe 20 runder - 3,3 i minuttet - 18,1 sek per runde

    Hvis du går for toppkarakter med 10m margin burde du løpe 22 runder 3,6 i minuttet - 16,6 sek per runde

  6. Fikk inn 6 økter forrige uke, annenhver styrke og cardio. Sykler for å unngå beinhinnebetennelse, får det så utrolig lett. Ikke blitt noe svømming, kjørte testene i fjor med en venn som søkte. Da besto jeg akkurat ikke kondistesten, men fikk best på svømming :huh: Er visst trygg i vannet da :w00t:

     

    Hadde time med PT i dag for å se på teknikk og hvordan forbedre den. 95kg er mye å dra på i hang-upsen... Kjørte noen harde øvelser, kunne ikke holde i noe føltes det ut som etter økten. Jaja, koster å være kar!

×
×
  • Opprett ny...