Gå til innhold

kvisvik

Medlemmer
  • Innlegg

    170
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kvisvik

  1. Hei folkens! Kjøpte dette spillet idag til PC og tenkte å benytte meg av mitt kjære G27. Men kommer inn i spillet og rattet vibrerer når jeg svinger, uansett om jeg står i ro eller kjører. Kunne skjønt det om dette var i høy fart men ikke når bilen står i ro. Har prøvd å justere settingene både med vibrasjon på 0 og ffb høgt, ffb lavt og vibrasjon etc, men rattet vibrerer like mye uansett, noen som har laget seg noen setting i g27 software og i the crew som er mulig å få teste om det er noe feil jeg har gjort eller etc.. ? :D

  2. Jeg ser at veldig, veldig mange rangerer Nagrand som den beste sonen så langt i Warlords of Draenor, hva syntes dere? Personlig så havner nye Nagrand langt ned på min liste.. Rent visuelt så er den fantastisk som alltid, ikke like fantastisk som Nagrand i Outland med sine svevende øyer osv men ikke langt unna, men hele dette glidersystemet har fullstendig tilintetgjort sonen for min del, jeg forbinder den nå med veldig mye frustrasjon. Et helt idiotisk system spør du meg.

     

    Personlig så tror jeg lista min blir noe ala det her;

     

    1: Shadowmoon Valley

    2: Gorgrond

    3: Frostfire Ridge

    4: Talador

    5: Spires of Arak

    6: Nagrand

     

     

    Det er da basert på opplevelse av å faktisk gjøre ting i sonen, ikke bare basert på visuellopplevelse.

    For meg så skaper nagrand nesten den samme følelsen gjorde når TBC kom. Det å gjennoppleve mange av mobsene, det estetisk som var da skaper virkelig godfølelsen. Så min liste ser nok sånn ut:

     

    1: Nagrand

    2: Talador

    3: Shadowmoon valley

    4: Gorgrond

    5: Spires of arak

    6: Frostfire ridge (Sist pga at jeg nesten ikke har vært her, har ikke lvlet som horde enda)

  3. Så du mener altså at et vern til 170 kroner er raskt nok til å redde hardwaren din? Hmm har mine tvil. Jeg ville heller stolt på en dyr PSU da. De fleste i dag har strøm via bakkenett, og da har man i prinsippet vern. Elektrikere og automatikere jeg snakker med sier at sånne padde-vern ikke har så mye for seg iallfall.

     

    For de stakkarene som har luftstrekk og sitter som sistemann på linja, så tviler jeg sterkt på at det vernet vil gjøre noe nytte for seg.

    Her snakker jeg om personlige erfaringer så kan jo ikke garantere hva som fungerer for denne personen... Jeg vet bare at dette har reddet meg og bekjente, da før bruk av dette har blitt tatt og hvor det ikke har blitt tatt etter bruk av dette. (hvor andre ting har røket) men om du mener at det ikke fungerer så kan jo dette være ren tilfeldighet da. ;)

  4. Ja denne feilmelingen er meldig om at windows på grunn av et eller annet ikke får startet. Så mest sannsynlig så er det en feil enten i det lagrede dataene på harddisken, eller med hardiske i seg selv. Som flere har nevnt så ville jeg testet å installere windows på nytt (med en inkludert formattering av harddisk før start). Det er jo dog en sannsynlghet at ssd har fått seg en verre kilevink enn dette sånn at den må byttes ut, men start iallefall med å installere alt på nytt, om dette fungerer YEY.

     

    Ut fra denne feilmeldingen så er det ikke noe problem med minnet, så en kan jo håpe at det har klart seg. kan jo også anbefale et overspenningsvern for videre bruk som sikrer maskinen fremover så du slipper dette i den nærmeste fremtid igjen. For eksempel: https://www.komplett.no/apc-essential-surge-arrest/308810

  5. Startet med Reading i CH som første savegame i år. Klubben har en del lån på seg, men sånn som jeg ser det har de potensiale til å komme opp, eller ende i kvalikk. På fm14 var nok saven med Reading den morsomste saven jeg hadde, da kom jeg meg opp på første sesong og hvor vi da ble tatt over sesongen etterpå. Vi fikk da kjøpt inn en del av nedrykksboet av cardiff som da på saven fikk ned, og hvor jeg da sikret meg caulker som er (eller var iallefall da, har ikke sjekket han nå men) stjernesignering for reading, fikk også hentet rodriguez fra hans daværende arbeidsgiver Monaco.

     

    Så da fikk jeg lysten på å prøve å gjenta saven i år. Ved start sliter som sagt Reading noe økonmisk, så du får ikke overgangsbudsjett når du starter, men du starter med et lønnsbudsjett på 3.5 m NOK per uke, noe som er helt greit. Benytter meg av 4 i forsvar, 2 sentrale midtbaner, 2 vinger og 2 spisser, Er noen år siden jeg har benyttet meg av denne formasjonen, men fra FM12 og tidligere var dette min taktikk. Selger da unna noen av de spillerne som ikke jeg kommer til å benytte. (ubrukte posisjoner, som DM osv), og talenter som er litt for lav potensiale. Det å utvikle spillere er dog et av kravene for styret så passer på å ikke selge, men låne ut de største talentene. Fra pengene jeg får inn gjør jeg noen småkjøp for å ikke brenne av penger og tenke litt på Fair play regelen, som er potensielt veldig enkelt å overstige her med lånene til klubben. Henter da inn Joona Toivio fra Molde, Jørgen Skjelvik fra Rosenborg og Antonio Lopez free-transfer. hvor de 2 sistnevnte er spiller på venstreback som er reading svakeste ledd når du starter. Sesongen starter med et kjempe tap mot wigan, med sifrene 6-2 og jeg tenker jaja jeg får prøve å nå målet fra styret om å komme litt over midt (Respektabel plasering). Forsetter dog med noen seiere, men føler at taktikken gjør at jeg slipper inn en god del mål da jeg er et av lagene som slipper inn mest mål, men heldigvis ut over sesongen bli jeg et av de lagene som scorer mest mål også, Når januar-vinduet starter så har jeg slitt med en del skader på stjernespissen i laget Pavel Pogrebnyak. Så jeg henter inn Anthony Stokes fra Celtic og en transferlistet Kolbeinn Sigthorsson fra Ajax. Ligger nå på det nåværende tidspunkt på 5. plass i ligaen (altså i kvalikkgruppa) etter 30 kamper. Med rundt 7 poeng opp til direkte opprykk med en viss tendens at norwich og wolves rykker i fra. Så i kveld skal jeg ta opp jakten i de 16 siste kampene å se om jeg kanskje kan komme meg opp :) Digger spillet så langt.

  6. Hva vil dere se på kanalen fremover, jeg har tenkt litt på å inkludere inn noen MC modpacks. (ja jeg vet at MC egentlig er en oppbrukt spilltematikk, men jeg vet at det finnes en del pakker der ute som ikke er for mye spilt i det norske miljøet). En pakke som jeg har vurdert er Hardcore MadPack2. Madpack er en pakke hvor alt som finnes vil ha deg død. Og dette kan jo være en grei pakke for YT.

     

    Men hva mener dere? :) trenger ikke bare MC forslag..

  7.  

    hei jeg startet opp en la oss spille av dette spillet som dere kan finn på: https://www.youtube.com/watch?v=uHloCze1XP4

     

    Send meg gjerne en pm om hva dere mener! :)

     

    tror ikke det er så mange som spiller det lenger altså. synd, hadde det bare hatt større byer så kunne spillet vært gøy

     

    det er absolutt sant. Spillet hadde et veldig godt potensiale og rykte fra tidligere, men som EA kan best så er det mulig med en dårlig release og funksjoner så kan en ødelegge noe stort.

     

    ja det er kanskje noe begrenset sant, noe som det ikke var i 4ern :)

  8. Hei folkens jeg er norsk youtuber kalt Grisara som har valgt å komme tilbake til youtube, etter en lengre stunds pause. Det vil komme ut noen episoder hver uke, og kanskje daglig i fremtiden når jeg har fått stacket opp noen episoder.

    Første episode etter launch:

    https://www.youtube.com/watch?v=uHloCze1XP4

     

    Om dere likte videoen ikke glem å gi den en like og kom gjerne med forbedringer til kanalen.

  9. Ser det er en annen her inne på forumet som også driver med samme oppgave hehe

     

    Vel hadde vært fint om jeg fikk hjelp ja, vært mye sjuk i det siste og trenger å kjøpe meg tid..

     

    men hvis ingen vil, men vil kun hjelpe med råd og tips så prøver jeg det.. Jobber med pseudo koden nå og kan poste den ut når jeg nærmer meg ferdig

    post den når du er ferdig så er det alltids noen som kan si om det er noe funky med pseudo koden. Men fristen er jo den 29. om jeg husker korrekt så har jo egentlig god tid enda da ;)

  10. Er vell kanskje litt drøyt at en eller annen random skal gjøre din øving i IMT1031 - Grunnleggende programmering, hadde du derimot startet og heller kommet med spesifikke spm etterhvert så kommer det kanskje noen svar og det er nok på den måten en burde gjøre for å lære seg programmering (... eller jeg lærte meg dog)

     

    dette svaret er ment som hjelp ikke kritikk, så ikke ta det feil måte at jeg ikke svarer på hele oppgaven :p men som tips start og kom med spm etterhvert ;)

  11. Bestemte meg for å satse på tyskere / bundesliga. Mye snacks der.

     

    Dette er laget per nå: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=bcQxNbV6bCHb:360

     

    Så klart laaaangt unna optimalt, men synes ikke det er så galt. Et utgangspunkt i hvert fall.

    ja vurderte det selv, stod mellom tysk eller spansk på dette laget i år (kjørte engelsk i fjor). Og når jeg som nevnt ovenfor fikk isco i en av pakkene jeg fikk tak i så ble det dog spansk.

  12. Jo bedre manager, jo bedre kontraktbonus får du. du kan få opptil 39 kamper tipper jeg, men da skal du ha flere managere med 7+ i klubben din..I think..

     

    Funnet deres favorittformasjon? Bruker alltid 4-2-3-1(2) men hakke funka helt for meg i år.

     

    Lurer på om jeg skal teste 4-3-1-2, ser ikke helt grunnen med vinger i dette spillet. Alt skal gjennom midten.

     

    vell jeg fikk isco i en pakk, har aldri egentlig spilt med en offensiv midtbane, men isco er jo en grei spiller å basere seg rundt når dette er en av de første spillerne du får.. :p

  13. Nå er det mulig at det er bare jeg som ikke ser det, eller det ligger lenger ned i koden din, som ikke er lagt ut her, men har du lagt inn hva som skal skje ved NO_OPTION ? for det at den fungerer ved ja er jo pga av at du har lagt inn if helt nederst der.

     

     

    if( knapp == JOptionPane.YES_OPTION ){

    tallA = JOptionPane.showInputDialog( "Skriv inn et nedre grense tall: " );

    tallB = JOptionPane.showInputDialog( "Skriv inn et øvre grense tall: " );

    a = Integer.parseInt( tallA );

    b = Integer.parseInt( tallB );

    }else if(knapp == JOptionPane.NO_OPTION){ // ved nei

    System.exit(0);

    }else{ //ved kryss

    System.exit(0);

    }

    er ikke 100% på om dette fungerer, men du kan alltids prøve, gi meg gjerne tilbakemld om du har testet dette.

  14. kan jo alltids vurdere å forandre whilen til (tror jeg)

     

    while (in.hasNextInt() && in.nextInt() != 0)

    så kan du skrive ut etter while.

     

    men du kan også bruke break; innen if også som personen over sier, men antall sjekker blir vell mye godt det samme, med tanke på ressurser..

     

    og da ender du opp med noe sånt (bare kommenter om det er noe du lurer på med dette, eller om det er noe som ikke fungerer med dette):

     

    System.out.println("Addisjon av brukerens tall");

    Scanner in = new Scanner(System.in);

    int total = 0;

    while (in.hasNextInt() && in.nextInt() !=0){

    total += in.nextInt(); // det at det er forandret til += betyr bare at den skal

    } // legge til på det tallet som total er.

    System.out.println(total);

×
×
  • Opprett ny...