Gå til innhold

KarateK1d

Medlemmer
  • Innlegg

    217
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KarateK1d

  1. Har bestilt meg ny skjerm, en 27" med 2560x1440 oppløsning. Sitter foreløpig på en i5 K2500 og et 560Ti kort. Regner med dette må oppgraderes om jeg ønsker å kjøre litt nyere spill i full oppløsning uten alt for horribel fps.

     

    Ville det vært en grei løsning å kjøpe inn et 560Ti kort til og kjøre SLI?

    Eller burde jeg bare gå for et helt nytt high end kort?

     

    Fordelen jeg ser med å gå for SLI løsningen er at det blir relativt rimelig, og da kan jeg heller bytte skjermkortene litt frem i tid når AMD har kommet med sine nye kort litt uti neste år en gang.

  2. Jeg har også problemer med batteriet på min galaxy S2. Det kan lade seg ut utrolig kjappt noen ganger. Opplevde at den gikk fra 20% til 5% på 30minutter her om dagen. La merke til at telefonen ble varm i lomma. Så var tydeligvis ett eller annet program som hadde hengt seg opp å brukte voldsomt med cpu. Endte med å avslutte allt som kjørte på den, og satte den i flightmode. Da brukte den 2% batteri på 1time med podcast avspilling.

    Så i allefall i midt tilfelle er det sansynligvis en programvare feil en plass =)

  3. Å her trodde jeg at jeg var alene om dette problemet.

    Det har vell aldri vært ett år med så mange store titler og gjennomført gode spill. Likevell har ingen av disse virkelig dratt meg inn. I "gammle" dager kunne jeg fortape meg i ett spill i mange, mange timer, for ikke å si en hel helg, av gangen. Nå om dagen ender jeg opp med å spille 1 time eller 2 før jeg heller setter på en episode av en eller annen serie eller går ut for å hugge ved.

    Jeg husker da jeg fortsatt bodde hjem og allt ble nedprioritert for å bare kunne spille 10 minutter til. Jeg savner den tiden.

    Som clarify sa, jeg også hadde håpet på en konklusjon nederst som kunne kurert meg. Men jeg får vell bare smøre meg med tolmodighet og trøste meg med at iallefall er det en del forefallende ting rundt huset som blir gjort...

  4. ‎"Han dyppet pennen i blekket og nølte så et sekund. En sitring gikk gjennom innvollene hans. Å sette en bokstav på papiret var den avgjørende handling. Med små, klossete bokstaver skrev han:

     

    4. april 1984.

     

    Han lente seg tilbake. En kjense av total hjelpesløshet hadde grepet ham. Først og fremst visste han ikke med full sikkerhet at dette var 1984."

     

     

    Utdrag fra Orwells 1984.

    Legg spesiellt merke til datoen ;)

    • Liker 2
  5. En annen grunn som ingen har nevnt enda er vell at veldig mange av de nye spillene har store online deler som kun fungerer om man har kjøpt spillet.

    Når det er sagt så kopierte jeg mange flere spill når jeg var mindre, med en gang jeg sluttet på videregående å hadde bedre råd begyndte jeg å kjøpe alle spill jeg spillte mye. Laster fortsatt ned ett spill i ny og ned for å teste. Hvis jeg liker det blir det et kjøp, hvis ikke blir det slettet.

     

    Må også si meg enig med den som sa at hvis det ikke hadde vært for nedlasting hadde jeg nok ikke kjøpt like mange spill som jeg gjør per i dag.

     

    Jeg vet ikke om jeg er enig i dette, det har jo vært ganske vanlig ganske lenge med en MP-del av spill. Mange bryr seg heller ikke så mye om MP.

     

    AtW

    Sannt nok. Er ofte en grunn for min del iallefall. Spesiellt i spill med coop.

  6. En annen grunn som ingen har nevnt enda er vell at veldig mange av de nye spillene har store online deler som kun fungerer om man har kjøpt spillet.

    Når det er sagt så kopierte jeg mange flere spill når jeg var mindre, med en gang jeg sluttet på videregående å hadde bedre råd begyndte jeg å kjøpe alle spill jeg spillte mye. Laster fortsatt ned ett spill i ny og ned for å teste. Hvis jeg liker det blir det et kjøp, hvis ikke blir det slettet.

     

    Må også si meg enig med den som sa at hvis det ikke hadde vært for nedlasting hadde jeg nok ikke kjøpt like mange spill som jeg gjør per i dag.

  7. Er veldig enig med artikkelforfatter. Har vell spillt ca. 10 timer med Arcania nå og det er et ok rollespill, men ikke noe gothic 4. Kommer nok til å fullfuøre det for å få med meg historien dåg.

     

    Har også merket at spillet er veldig tungt å kjøre, jeg har en relativt kraftig maskin og spillet har en veldig lav fps uansett hvilke grafikk settings jeg bruker.

    Virker som det er dårlig optimalisert, så det kan vell hende de kan gjøre noe med dette i en patch.

  8. Ser lovende ut. Blir spennende å se om de kan gjøre ting bedre enn lol og HoN.

     

    Selv om i følge denne bloggen http://icefrogtruth.blogspot.com/ er ikke icefrog spesiellt enkel å jobbe med. Lurer på om det kan være derfor han ikke vil ut med sitt egentlige navn. Synes også den bloggen setter uttalelsene til valve angående icefrog i et litt merkelig lys.

    Kan jo såklart også bare være noen som prøver å sverte icefrog.

×
×
  • Opprett ny...