Gå til innhold

Jooaboa

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jooaboa

  1.  

    Har slått til på Alan Wake (40 kr), Mafia II (50 kr), Party Hard (21,50 kr), Bioshock Bundle (70 kr), og South Park: The stick of truth (62,25 kr)

     

    Får se om det er noe mer snadder når det ikke lagger så jævlig.

     

    Hvor finner jeg bundles?

     

    Jeg trykkte bare på bioshock infinite så sto det bundler under der du legger spill i cart.

  2. Da lønner det seg jo å kjøpe taken king og wolves dlc, blir vel totalt 460. Legendary koster vel 550, men inneholder litt ekstra?

    Legendary edition inneholder basis spillet også, så er nok mer beregna på nye folk som skal starte å spille. 

  3. Jeg forstår ikke helt hvorfor folk "syter" over vektgrensa. Selv har jeg aldri vært over, å jeg hamstrer det meste jeg kommer over. Jeg seller dog alt jeg ikke trenger hver gang jeg er med en shop av noe slag. Sitter og nå med så mye penger at jeg ikke engang vet hva jeg skal bruke det på. Det av armor og våpen som er verdt å ha enten crafter man eller finner rundt om i verdenen.

     

    edit: Om en og tar en del hesteløp tidlig i spillet får en og ganske fort den største saddle baggen til hesten som vel gir deg 70+ inventory om jeg ikke tar fryktelig feil.

     

    Saddlebag med plass til 70 selges også i Oreton i Velen

  4. To spørsmål..

     

    1) Jeg sliter litt med å bruke altfor mange penger på å reparere våpen og utstyr. Hva gjør dere med saken? Spiller på nest vanskeligste.

     

    2) Får man kkke points ved level 5? Jeg har brukt 5 poeng og har 1 igjen, det er seks.. Hvis jeg skulle fått 2 per level (2, 3, 4 og 5), så burde jeg ha 8 totalt.. Bug??

    Får 1 ability points pr level.

  5. Fikk tak i Smite alfa kode igår, og fy søren jeg koste meg. Nå har jeg likt MOBA tidligere, men dette føles mer som et actionspill. Om ikke folk vet hva SMITE er så er det et MOBA i 3. person. Lever meg mye mer inn i gudene (characterene du kan være) Er mye action og føles ikke ut som et moba, mer som et godt actionspill. Storkoste meg hvertfall, det er også et free2play spill. Er allerede mulighet for å registrere seg til opp til beta (Kommer late april) på; http://www.hirezstudios.com/smite/xbox

     

    Absolutt verdt å følge. Spillet er også vært ute en god stund på pc, men skal også joine xbox og er i alfa stadiet på xbox atm. 

    • Liker 1
  6. Ble ferdig med The Order: 1886 igår og storkoste meg. Nydelig setting, fantastisk grafikk og spennende historie.

     

    Minuset for min del var at det var litt for mye mellomsekvenser til tider, og føler også de kunne gjort mer ut av historien uten at det hadde blitt "fyll".

     

     

    Tror hovedgrunnen til at det får så negative omtaler er at folk forventer større frihet idag. Åpent verden spill er veldig populært om dagen og tror det har påvirket omtalene.

    • Liker 1
  7. Hadde en opplevelse igår når jeg spilte lvl 22 Strike Missions. Når det starta så leave han ene med en gang, så vi var bare 2 stk som måtte gjennomføre det. Det tok ekstremt mye lenger tid enn vanlig. Vi klarte å karre oss til sisteboss, men før sistebossen så leave sistemann også, så der sto jeg alene med sisteboss. Tenkte at jeg kunne prøve en gang å se hvordan det gikk. Men heldigvis kom plutselig 2 stk inn i teamet.

     

     

    Vet ikke om det finnes fra før av, men burde kanskje være en slags straff hvis man leaver midt i et strike missons? Vet ikke om ting kanskje blir scale ned til 2 manns, men tok greit med ekstra tid iforhold til tidligere ganger jeg har tatt det oppdraget. Er ihvertfall jævlig kjedelig for de som blir igjen når noen leaver.

  8. Litt av poenget med at man sitter igjen med flere spørsmål enn svar etter historien er jo for at dette er noe som skal bygges på videre. Er vel allerede annonsert 4 expansion, og den første allerede i Desember. Dette er ikke noe typisk singelplayer man spiller gjennom en gang, men noe som hele tiden vil utvikles. Men er enig med at historieformidlingen har vært dårlig nå i starten. Satser på at Bungie skjerper seg på det området.

     

    Når man lærer seg mapsa og får unlocka litt skills så er også Crucible veldig gøy. (PVP).

×
×
  • Opprett ny...