Gå til innhold

Bjoern89

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bjoern89

  1. Jeg kom ikke langt i den appen der. Er ikke interessert i å lage en bruker på skrytestedet facebook.

     

    Ja du er så mye bedre enn en milliard mennesker atte. Nå er det vil ikke slik at alle bruker sosiale medier for å mate narsissistiske tendenser, men heller bruker det til å kommunisere med venner å la folk vite hva som skjer i livene sine.

     

    Du bestemmer faktisk selv hvem du har som venner.

  2. Nå har jeg vanskelig for å tro at verken hun eller andre artister sliter med musikkpirater i 2014. Tidene der i gården er for lengst borte.

     

    Allikevel fremstår dette som en "artist" som først og fremst bare prøver å få litt oppmerksomhet. Sjekket thepiratebay av nyskjerrighet, og du får ingen treff en gang på nevnte "artist". Kan hende hun har det under et band navn, men jeg fant en sang på youtube, og her snakker vi ikke akkurat om Imagine Dragons eller lignende.

  3. Har en problem med wifi så er det noe som forstyrrer og en justerer etter det. Eller en kjøper en ny og skikkelig ruter. Er den endel år gammel så er det som regel på tide å skifte...det skjer endel ting på den fronten også.

     

    vissvass. Den eneste årsaken til wifi problemer er ikke forstyrrelser. at 5ghz går dårligere gjennom vegger en 2.4ghz er et faktum.

     

    Noen kan komme å fortelle at det fungerer fint for dem, og til mange gjør det også det, men saken er at norske hus har ofte tjukke vegger, gulv og tak, og hvis man sitter på mer enn en 60kvadrats leilighet midt i Oslo, så kan 5ghz faktisk være for ustabil.

     

    Det er samme vissvass med 4G markedsføringen, og også 5G når det kommer til mobil, mange plasser får du betydelig mindre en hva du betaler for, nettopp fordi at signalet ikke kommer til.

     

    Det er ikke bestandig en konspirasjon av naboer som bruker samme kanal som deg på wifi, men dette er selvsagt også en årsak til problem med wifi for noen.

  4. hvorfor ikke ha alle og bare ha en innstilling?

     

    Men uansett, liker firkantede smartklokker mere en runde, og nei, jeg sier ikke at jeg liker utseende til Samsung Gear, det gjør jeg ikke i det hele tatt. Jeg syns Sony Smartwatch 2 er den smartklokken med best utseende jeg har sett.

     

    Har du sett Kairos?

     

    https://kairoswatches.com/

     

    Uten tvil den smartklokken jeg skal ha.

     

    En hybrid av smart-klokke og vanlig klokke som gir en betraktelig bedre levetid uten å risikere at man har en klokke som ikke viser tiden, er en total nødvendighet for min, og trolig mange andre sin del.

  5. Gikk IKT-servicefag, og der hadde vi en lærer som benyttet FB for klassegruppe.

     

    Dette hjelper på så mange måter med påminnelse om lekser, ting som skjer neste dag, og ikke minst faglig innhold ble delt på siden. Vi utnyttet altså det sosiale mediet for nettverksbygging og ikke minst dyrket en større faglig kompetanse.

     

    Læreren lot oss også bli venner på FB, men hun satte opp sånn at elevene ikke hadde full tilgang til all aktivitet læreren hadde på FB, slik at hun kontrollerte hva vi kunne se, mens vi samtidig da hadde mulighet for å kontakte lærer i helgen eller på kveldstid i skole-uken angående spørsmål til lekser eller annet faglig relatert.

     

    Jeg tror nok mye av problemet her er at en stor andel av lærere som er imot dette, samt ledelse, er av eldre generasjon som er redd for noe nytt, for å nekte noe som kan gagne elevene såpass bra er rett og slett idioti.

  6. Spilte spillet fra betaer begynte å bli rullet ut, og ble overhode ikke imponert. Spillet har ikke noe next-gen å tilby, og for å klare seg som et 2014mmo, så må du strekke deg lengre en de som allerede er tilgjengelige.

     

    At folk argumenterer i kommentarfeltet at det er greit med lav grafikk for at folk med dårligere pc-er/laptop skal slippe til, blir for tåpelig. Vi har forbedringer i maskinvare hele tiden, og sitter selv på en 2014 pc til 30.000kroner med utstyr, og logikken at vi skal produsere spill som støtter svake maskiner som ikke en gang er laget for spill, blir for tåpelig, og setter oss bare tilbake på utviklingen av spill.

     

    ESO tilbyr en elendig grafikk for et 2014mmo, gameplay er ikke behagelig, og føles bare klomsete sammenlignet med andre tidligere mmo's som både har floppet helt, og de som har beholdt en liten spiller-base.

     

    Å for dem som foretrekker pvp, så hadde ESO overhode ingenting å tilby som var interessant. Likte Oblivion bedre en Skyrim selv, og det var nettopp utforskning av dungeons med en venn, og ikke minst å hoppe inn i arena med, eller mot en annen spiller som appelerte den gang, ikke latterlig pve zerg med store masser(open-world pvp), hvor folk spammer AOE damage og har objectives i stede for strategisk kontring i full hastighet.

    • Liker 1
  7. Jeeeeeyij, har det #1. :p

     

    Argumentet at det er for stort tror jeg blir for subjektivt.

     

    Jeg åpnet pakken første dagen, og tenkte at nå hadde jeg gjort en bommert, men det tok ikke lange tiden før det ble helt naturlig, og det er rett og slett et suverent nettbrett.

     

    Jobber med IT, og kjører alt av apper helt suverent, har fått stort utnytte av brettet.

     

    Anbefales derimot ikke til en som bare vil bruke brettet til sosiale medier og nettaviser.

  8. Skal bli morsomt i jobb markedet når du søker, og det dukker opp at du har tendenser som kan knytes opp mot å være en psykopat.

     

    For all del, jeg syns å gjemme seg bak en "nick" på forums er tragisk og tar frem det verste i folk. Det meste kunne i alle fall vært knyttet opp mot FB/G+ i dag, så det var færre av dem.

     

    Folk som springer rundt og får glede av å snakke om ting de ikke tør å stå for, eller bare prøver å provosere andre kan bli satt i galgen for alt jeg bryr meg.

    • Liker 1
  9. Kan delvis forstå frustrasjonen til disse som har støttet prosjektet. Med nå heter siden tross alt kickstarter, og uten denne støtten ville vi trolig aldri sett OR eller VR før om flere år.

     

    Deres bidrag har ført til at et stort selskap vil være med både økonomisk og intelligent i utviklingen, slik at du trolig får et bedre og billigere produkt, samt at FB har større kraft til å nå ut til flere, som igjen kan skape større fokus på utvikling til teknologien.

  10. " Her i Norge må du enten høre på reklamer mellom sangene hvis du vil spare penger, eller punge ut med 99 kroner i måneden for å benytte deg av Spotify. "

     

    Dette stemmer ikke, abonnementet som tar 50kroner i måneden for skrivebord, kalt spotifiy unlimited, som ikke støtter offline mode er fortsatt tilgjengelig, selv om jeg synes å huske at det var noe vanskelig å finne på spotify sin nettside når jeg ordnet det forrige måned.

  11. Det finnes måter å "unngå" hardkodingen av Google DNS-servere: https://support.unlocator.com/customer/portal/articles/1284813-how-to-setup-chromecast

     

    " Only a few routers will allow you to do this".

     

    Riktignok finnes det måter å unngå det på, men å måtte kjøpe en spesifikk ruter til sikkert 1000-1500 kroner er neppe interessant for de som velger å holde på med torrents og hva annet det måtte være som ikke skulle være støttet med Chromecast.

     

    Airtame er nok trygt å si, det bedre alternativet for de som er villige til å vente litt til.

  12. Helt latterlig å ta pebble sin originale klokke. Har selv en pebble steel som straks ankommer, og det kan ikke påstås at den verken "ser billig ut" eller at det er " testens styggeste produkt".

     

    Fatter heller ikke hvorfor det skulle være relevant at du kan laste ned flere apps, det kan du vell på hele gjengen, og det er mange muligheter der med pebble. For å nevne kan du ha 8 applikasjoner samtidig, og en fin ui for å swappe ut enkelt og raskt.

     

    Skjønner heller ikke hvorfor kamera, høyttaler eller mikrofon skal være relevant. smart klokke er et ganske nytt konsept og det kan ikke sies hva som er "rett og galt", da folk har helt forskjellige tanker om hva det skal brukes til.

     

    Skal jeg ta et bilde, står jeg ikke i en trasig stilling for å ta bilde fra et 2MP kamera uansett, og som dere forstår, er det her snakk om fra mitt behov.

     

    Høyttaler og mikrofon kjører man via handsfree, skal da ikke stå som en tulling å prate med noen.

    Det skal vell også sies at pebble har en batteri levetid som er mer overkommelig en de fleste andre på markedet.

    • Liker 1
  13. Spill har ikke noe i en nettleser å gjøre. Det er ille nok å måtte kjøre QUAKE LIVE i nettleser om det ikke skal bli en trend å bruke nettleseren for å spille.

     

    Om det lages til å kunne kjøre godt nok, skjønner jeg ikke hva problemet er med å ha noen spill i nettleseren.

     

    Tenk mot mobil og nettbrett som har begrenset lagring.

     

    Kjører du fullskjerm for eksempel i nettleseren på maskinen(trykk F11), så vises det akkurat som at du har et program som kjører.

     

    Bærbar maskiner kommer med små SSD-disker for optimal arbeidshastighet, hybrid er enda ikke blitt så utbredt, men med dette kan man slippe en del harddisk lagring.

     

    F. eks er hearthstone akkurat sluppet. Her snakker vi litt over 1 GB med harddisk plass for noe som ser svært lite grafisk bra ut. Bortkastet plass.

  14. "Han peker på hvordan Ubisofts ledelse for det meste består av folk som har erfaring med spillutvikling. Dette gjør at utviklerne og ledelsen har en felles forståelse for hva som behøves for å gjøre ting riktig. Og det var toppsjefen selv, Yves Guillemot som til syvende og sist ga klarsignal til utsettelsen av spillet."

     

    AC4 hadde vell mer bugs og tekniske komplikasjoner Ubisoft noen gang har lansert de siste årene, og for mange, meg selv inkludert, fungerer nå kun Ubisoft spill på datamaskinen med spill og Uplay installert på OS-disken.

  15.  

     

    Hva med å heller tilby noe ala Netflix, bare mye bedre?

    Sånn som TPB, bare betalt :p

    Hvorfor tror du egentlig hbonordic og netflix har så dårlig utvalg? De fleste kanaler er redde for streaming og tv via internett og selger derfor ikke ting før lenge etter det er gått på tv.

    HBO Nordic hadde vel den fine avtalen at de kunne vise det dagen etter det ble gitt ut i USA for Game Of Thrones, men de ville også binde deg i ett år...

     

    HBO nordic er et "datter selskap" eller noe i lignende dur for HBO, de som lager Game of Thrones, Banshee osv, derfor er det naturlig at de kan tilby et slikt hurtig tilbud for kundene siden de går for fortjeneste der, men du finner ikke noe lignende på hbo for tv-serier som ikke er laget av HBO.

  16. SV må vell gjøre noe for å få oppmerksomhet etter valget de hadde.

     

    Dette er uansett meningen til to politkere, å dette blir som å si at alle i FRP er rasister fordi to medlemmer har en syk holdning til innvandrere.

     

    Jeg mener uansett det ville være merkelig om SV skulle offisiellt gå for noe sånt etter å ha dissentert ved stortinget når det ble snakk om DLD. Folk for stå for det de mener, ikke bare når det passer seg!

  17.  

    Bare synd all dialogen er helt hysterisk uinteressant. Jeg tror ikke ord kan formidle hvor mye oppbrukt MMO-historiepral alle NPC-ene i TESO lirer av seg før, under og etter selv det minste quest.

     

    Har du vært involvert i betaen, Zealuu? Jeg er nysgjerrig på spillet, men jeg har egentlig aldri klart å bli oppslukt av en MMORPG enda tThe Secret World har vel kommet nærmest). Regner ikke med dette er den store revolusjonen jeg venter på da? :)

    Aldri testet Secret World, men de fleste mmo som har blitt spyttet ut over årene har vært stort sett like.

     

    Har testet betaen selv, er en pvp spiller, så ble veldig skuffet over hva jeg så. Questing er forferdelig treg, gameplay er ikke noe bra, interfacen trenger uten tvil addons for å fungere, ikke bra ui i det hele tatt, å quest difficulty var helt på bærtur noen plasser, så npc-er på fikses på. Hadde en level 8 quest på level 12 der tre normale mobs kunne drepe meg om jeg ikke kited bakom en stein mens jeg tok en og en.

     

    Har vell egentlig hatt min mening om hva et mmo skal være etter at jeg spilte Dark Messiah for mange år siden. FPS MMO gjør det hele mye mer interessant, å multiplayer i Dark Messiah var uten tvil det jeg har sett som er nærmest hvordan det skal være.

     

    ESO skryter av FPS og birdview, men realiteten er at birdview ganske enkelt er bedre for å kontrollere hva som skjer rundt seg, og da blir ikke FPS aktuelt, i hvert fall ikke for de som er konkurranseinnstilte.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...