Gå til innhold

ZubyDuby

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ZubyDuby

  1. Tåkefyrste skrev (17 timer siden):

    Norge har ikke vist noe som helst som gjør at jeg sitter med en følelse at dette bør vi klare. Er ikke snakk om å være negativ, jeg gleder meg til å se landslaget igjen, og føler vi har noe på gang, spesielt med spillere som Haaland, Ødegaard, Berge og Ajer.

    Jeg bare sier at lag som skal spille et stort mesterskap bør klare å vinne mot Serbia og Skottland/Israel, spesielt på hjemmebane, og et slikt lag er jeg ikke sikker på at Norge er riktig enda.

    Å se på dette som en drømmesituasjon føler jeg bare leder til en ny skuffelse lik den i playoff mot Ungarn for noen år tilbake. Det har vært fler skuffelser enn oppturer med landslaget de siste 20 årene for å si det slik.

    At Norge har ikke vist noe som helst? Spillemessig har Norge vist veldig mye bra både hjemme og borte mot Spania/Romania og hjemme mot Spania. Det må sies at de rakna hjemme mot Sverige/Romania men det skyldtes mest sannsynlig mentalt kollaps (som LL ga uttrykk for) og ikke udyktighet. Eks. hjemme mot Romania men også Sverige hadde Norge fullstendig kontroll inntil den berømte 70. minutt......Borte mot Sverige kan Svenskene være glade for uavgjort. Ikke snakk mot Spania hjemme hvor de kanskje spilte den beste kampen. Dette gir meg optimisme. Jeg vet at Norge har raknet tidligere men det føles annerledes nå. Jeg må også si at Norge sliter med de avgjørende fasene i siste 3.del av spillet. De viser en del udyktighet unntatt MØ, Berge og King. Jeg håper at BH blir klar til de avgjørende kampene og at Sørloth er i form. 

    • Liker 2
  2. Tåkefyrste skrev (50 minutter siden):

    Forventer ikke at vi klarer dette, men for å si det enkelt; Om man ikke klarer å slå lag som Serbia og Skottland/Israel hjemme, så har man ingenting i et mesterskap å gjøre uansett.

    Nå er vi i gang i igjen. Med vilje er du negativ mot landslaget. Det er helt unaturlig å dømme på forhånd. Du kunne, hvis du er interessert i fotball, eks si: "så flott å få 2 mulige hjemmekamper med fullsatt stadion" . Ikke sant? 

    • Liker 1
  3. Ang Braut Haaland: hadde innhopp mot Sverige og det anser jeg som tillitserklæring av LL. Tror det er håp om at han blir tatt ut på nytt til neste samling? Jeg tror det. LL satset offensivt mot slutten av kampen og da valgte han en talentfull 19åring. Det er slett ikke dårlig I en så viktig kamp.

  4. Tar med Østigård også. Ser ut til å være på gang, spiller bra på U 21 laget ( som spiller kvalikkamp igjen mot Ungarn i morgen)

     

    At Moi kan få en ny opptur i Celtic

    Og samme med Rosted i Brøndby

     

    + flere andre yngre spillere som er lovende.

    Ja det ser lovende ut.
  5. Samtidig har vi vært bedre sett over de siste 20 årene enn andre nasjoner som ikke har kommet til mesterskap, som f.eks. Albania, Israel, Montenegro, Finland, Montenegro osv. Vi er det eneste laget på topp 50 i FIFA-rankingen som ikke har nådd mesterskap.

     

    Vi er akkurat på kanten for dårlige til ikke å ha nådd mesterskap siden 2000, og er nok den beste nasjonen helhetlig siden den tid som ikke har klart å kvalifisere seg til noen mesterskap. Skal også sies at vi har vært fryktelig nære et par ganger, men rota det bort med to ekstreme keepertabber mott Tyrkia, uheldige og møtte Spania i play-off en gang, og tulla det helt til mot Ungarn på grunn av Høgmo og litt for dårlige spillere å ta av.

     

    Har forresten større tro på fremtiden nå enn på lenge. Liker å se Norge spille for tiden, selv med mangler er det en god helhetlig plan som spiller på styrkene våre, de tør både å holde på ballen og slå langt når det kreves. Flere spennende og gode offensive spillere. Berge og Ødegaard er omtrent like unge og vi har et par til som er litt på vei opp.

     

    Disse kan potensielt prege landslaget de neste årene og utvikle seg til enda bedre spillere enn de er nå:

    - Ødegaard

    - Berge

    - Håland

    - Normann

    - Ajer

    - Meling

    Helt enig med deg i det siste avsnitt. Det er håp for Norge og ikke minst etter kampen i går mot Sverige. Betryggende at de i tillegg har flere spennende spillere på gang.

  6. Hårfint det beste laget i kveld. 1-1 hadde vært et godt resultat hvis vi ikke rota det bort på Ullevaal. Surt at vi mister ledelsen nok en gang, men vi bruker også litt for lang tid på overgangene og kunne skapt enda mer på dette svenske laget.

     

    Har lite tro på at vi slår Serbia i NL, da må vi både prestere vårt beste og Serbia må skuffe voldsomt.

     

    Får håpe på en litt heldigere gruppetrekning neste gang også. Visste jo før gruppespillet startet at det blir veldig vanskelig å bli bedre enn nummer tre.

  7. Martin har blitt viktig for LL så han starter hvis det ikke er noe spesielt. Haaland er litt usikker selvom han har kvalitetene i de grader. Det er aldri lett å komme første gang på samling og starte første kamp.

  8. Slike kamper som i går er meget ubehagelig se på men uten noe grunnlag for målestokk. Det er heller lamper mot Sverige og Romania hvor Norge hadde meget gode kamper og det især mot Romania. Selv med uavgjort i begge vil det spillemessig I hold bety at det å vinne i Sverige og eller I Romania er slett ikke umulig men heller nokså sannsynlig.

  9. Norge gjør egentlig meget bra kamp inntil 70.minutt. Romania ble kjørt til da. Norge gjør det bedre enn mot Sverige før Svenskene begynte å skore sine mål. Sett i forhold til det er ikke all håp ute. Spillemessing har Norge nokså store muligheter å vinne i Sverige og Romania men det forutsetter at de ikke kollapser som i de to siste kampene.

  10. 4-4-2: Sten Grytebyst - Omar Elabdellaoui, Håvard Nordtveit, Kristoffer Vassbakk Ajer, Haitam Aleesami - Martin Ødegaard, Sander Berge, Ole Selnæs, Markus Henriksen - Tarik Elyounoussi, Joshua King.

     

    Ingen fan av Henriksen på venstrekanten. Nordtveit klippekort som vanlig.

    Klippekort er litt kunstig begrep her. Lars gir ikke plassen til en spiller bare fordi spilleren skal være med uansett grunn. Det blir tullete. Nordveit er god spiller sel med feil han gjør innimellom.

×
×
  • Opprett ny...