Gå til innhold

Epleskrell

Medlemmer
  • Innlegg

    812
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Epleskrell

  1. Veldig merkelig fenomen.. Klarer ikke å forstå den tilsynelatende tiltroen til bitcoins. Idag er valuta verdien preget av spekulasjon. Men den reelle verdien utebfor det må jo være tilnærmet lik 0. Den ligner mer på en veldig høyt prissatt aksje for et firma som ikke produsere noe, en den ligner en valuta.

  2. hups...et alvorlig tilfelle av trollskap, feilslått hybridisering..beklager, ikke meninga å røre i virkelighets-oppfattelsen din, lev vel; normalt utrustede folk hater sånne som deg som pesten og sil selv utmerket godt klare avse 35 minutter + et par google søk på noe så viktig;

     

    farvel, troll!

    Lurer på hvor man får tak i det røyker. ? Veldig effektiv i allefal. Hybrider? Fema? Dusj fra oven, håper du er lukket godt inne på anstaltet.

  3. Nja haster og haster. Kunne gjerne tenkt meg det ganske raskt. Uansett tror jeg ikke noe spesielt på å vente til neste release av en prosessor. Ved release kan jeg ikke se for meg et bedre utvalg av HK ei heller de snilleste prisene på den nye prosessoren. Derimot regner jeg med denne generasjons prosessorer vil bli satt på markedet med en lavere pris en den vi ser for øyeblikket. Så det er kanskje en grunn til å vente..

     

    Men jeg kunne tenkt meg å bestille dette iløpet av uken :)

  4. Hei, jeg trenger å oppdatere min nåværende pc. Det jeg tenkte å gjøre var å skifte ut hovedkort, prosessor, minne og kanskje legge til en ssd.

     

    Det jeg har sett på er http://www.komplett....aspx?sku=757242 og lurer på om dette er en bra kombinasjon deler. Eller om jeg burde fks se på et annet hovedkort.

     

    Pris jeg kunne tenkte meg er max 6000 hvis det er med en ssd, uten ssd en 5000 kr..

  5. Alternativene "Nei" og "Vet ikke" passer da utmerket til de som ikke er enige med meg.

     

     

    Tja, men nå har vi da vitterlig ikke frihet i Norge

     

    Elsker det!!

     

    Slike som deg som gjør kommentarfelt på div nettaviser til en av de beste underholdningskanalene som finnes.. Blir litt som div reality show.. "at det går an!"

     

    Edit: Så det ikke før nå! Men navnet ditt sier jo alt!

    • Liker 1
  6.  

    Demandred var vel så høy på Saa og seg selv etterhvert, smågal, og fullstendig besatt av å drepe Rand. Så sparte seg sikkert, selvom han hadde full "circle" på 72(?). Mye(mesteparten?) av tiden hans gikk også med på å dirrigere hæren sin mot Mat. Moridin sin arc skuffet meg, likte karakteren hans. Men noen historier måtte vel ofres. De fleste Aiel wise ones var vel i Thakan`dar, tror jeg. The Kin-damene ble nevnt i Caemlyn-kampene, og healing i Mayene. Det var det, mener jeg.

     

    Digget forresten delen hvor Lan tok knekken på Demandred, en høydare :)

     

     

     

    Likte boken veldig godt. Synes egentlig fokuset var veldig riktig, at Moridin har som plan/ønske og bare ende alt har det jo ikke vert spesielt med tvil om. Så at det ble han som var karakteren som til slutt stod der som TDO's avatar var jo ikke noen overraskelse samtidig som det ikke kunne vert noen annen.

    Demandred var ikke bare badass, men fikk en kul og verdig rolle på slutten. Jeg mener det er ganske badass og økse ned store mengder mennesker med balefire i hytt og dyne. Samtidig episk bra med Lan som til slutt bekjemper sverdkjempen.

     

    Det jeg ikke likte var at de drepte Hurin, spesielt uten at han ikke dukket opp med heltene fra hornet. Burde nesten gjort det spesielt etter "the great hunt". At Jain kom og redda Olver var dog et godt plaster på såret!

    Men var det forresten nødvendig og ta livet av Bela???

     

     

     

  7. Poenget er at bedrifter som Apple, Samsung ol er så store at de kan sette premisser for underleverandørene. Dette vil gjøre at produksjonsbedrifter i Kina får incentiver til å drive tilnærmet akseptabelt. Pga av hvordan jobbmarkedet fungerer i Kina finnes det nesten kun økonomiske incentiver for å drive, og siden arbeidskraften er så billig kan de sette slike krav. Nå skal det sies i denne sammenheng at Kina begynner og få mer orden på lovverk og man ser en trend til at holdninger blir bedre, men som vi fleste vet så skjer ikke store forandringer i en håndvending da det er snakk om penger.

     

    Tilbake til Apple og Samsung og deres ansvar blir det å sette press på sine underleverandører. Det høres kanskje enkelt ut, men er ikke så veldig enkelt. For det første er det vanskelig og avdekke sannheter hvis det holdes skjult, for det andre er det ganske mange ledd involvert (underleverandører til underleverandører, ofte er det disse vi hører om), for det tredje blir mye av slike underleverandører tatt via agenter, disse agentene får endel krav og forholde seg til. Problemet er ofte at man ser agenter som får bedre fortjeneste ved å "lette" på kravene for billige underleverandører. Så det er ikke spesielt enkelt å holde oversikt over dette, det vi heldigvis ser er at bedriftene selv har sterke incentiver idag til å gjøre noe med problemet. Tidligere har vi sett endel kritikk mot bla Foxconn (som produserer bla for Apple), og vi ser at bedriftene bryr seg fordi det går på deres renome og ting skjer, kanskje sakte men da det blir avdekket ting utfører bedriften, enten den heter Apple eller Samsung, tiltak for å forbedre situasjonen.

  8. Jeg er jente, men det forstod du kanskje :)

    Som jente klarer jeg liksom ikke å se det du ser, for meg er det å selge sex uvirkelig og forferdelig.

    Men! Jeg kan godt drive "byttehandel" med kjæresten min - "du får sex, du betaler kjolen jeg vil ha."

     

    Ikke at denne tråden handler om ditt forhold med typen... men fy for et forhold dere må ha! Du gir han sex? Dere har ikke sex, og ikke nok med det du bruker det som et pressmiddel! Nais, dette må jo være sterke følelser for hverandre da han tillater dette, og du føler at du kan gjøre dette!

    • Liker 2
  9. Spørsmålet er snarere: Siden dokumenterte massegraver ville bevise Holocaust en gang for alle og få bekreftelsebenekterne til å holde kjeft, hvorfor denne uvilligheten til å dokumentere disse gravene?

     

    Det er jo underlig at Holocaustforsterkerne ikke er interessert i å bevise sin egen påstand.

     

    Men på den andre siden: Det går jo heller ikke å bevise noe som aldri skjedde.

     

    Utførlig artikkel om torturen av Rudolf Höss og den tilhørende "tilståelsen" om massedrap i Auschwitz på Gasskammeret i dag: www.gasskammer.blogspot.no

     

    Jeg er faktisk hverken Gasse-Geir eller BelzeBob, forresten. Jeg heter GGK. Med mindre GGK er et forbudt navn på dette stalinist-asylet, så får jeg håpe jeg får lov å bli. Men jeg regner med at paranoiaen/feigheten sikkert tar over oss dere og at dere kaster meg ut ettersom Thunderfuck er alt dere klarer å takle. To bekreftermotstandere blir nok alt for mye for dere.

     

    Oi nå forstår jeg hvorfor folk slutter å bry seg med skeptikerne..

     

     

    Ny aktør, samme argumenter, samme "kilder" og samme mangel på kildekritikk....

    • Liker 6
  10. hmm lurer på hvem som er sterk i troen her. Eneste du følger er uttallige påstander som ikke har rot i verken fakta, kunnskap eller forskning.

     

    Hvis du mener de "svarene" du har er sterke nok for at du er fast i troen, så får det være på din kappe. Hvis vi noen gang får bevis på at holocaust ikke skjedde så skal jeg forandre mening, men alle bevis vi ser. Både av arkeologiske, vitnebeskrivelser og historiske dokumenter er så entydig at en rekke påstander fra skeptikere ikke har noen vekt. Påstander er påstander til de er bevist.

     

    Dvs bevisbyrden ligger på skeptikernes side. Samtidig ser vi jo hvordan de argumenter mot ganske sterke bevis :)

     

    Tilslutt vil jeg understreke at den eneste troen jeg ser her er skeptikernes religiøse tro på at de har sett noe de mener taler sin sak! :)

    • Liker 2
  11. Nå er det vel slikt at det er du som trosser hva historien forteller som har noe å bevise.

     

    Men siden du spør kan du jo kikke litt rundt selv, jeg vil påstå disse resultatene fra ny arkeologi er ganske mye sterkere enn samtlige av kildene du har vist til så langt. Men uansett, har liten tro på at du er interessert nok til å ta innoverdeg dette og kommer til å anse det som endel av den store "til dekkingen".

     

    http://www.huffingtonpost.co.uk/2012/01/16/mass-graves-at-nazi-death-camp-treblinka-holocaust_n_1208814.html

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2087735/British-archaeologist-discovers-fresh-evidence-mass-graves-World-War-Two-death-camp-Treblinka.html

    http://www.time.com/time/world/article/0,8599,2031066,00.html

    http://www.bbc.co.uk/news/mobile/magazine-16657363

     

    Ellers vil jeg råde deg til å bare ta en kort titt her; http://historienet.no/2-verdenskrig/pastand-gasskamrene-kan-ikke-bevises

    Her har Historie.no samlet 10 påstander fra skeptikerne og gir noen svar. Men igjen regner med også historikerne som skriver og arbeider for magasinet er endel av konspirasjonen..

  12. Det argumentet som blir brukt rundt kremasjonstid er i det heletatt veldig svakt. Utgangspunktet er normal kremasjon hvor et likt blir brent, ovnen tømt for aske, for så å kunne gjennta prosessen. Det brukes også en varme som ikke er så intens som det ovene i disse leirene er bygd for, dette for å få mere aske.

     

    Kan det tenkes at ikke tyskerne som jobbet med dette ikke hadde som oppgave å ta vare på asken til hver enkelt for urnenedsettelse? Kan det hende at de brukte høye temperaturer, både for å få det mer effektivt og mindre aske og ordne opp med. Kan man med høyere temperaturer brenne flere enn 1 lik om gangen.

     

    Jaja, føler det begynner og bli nok her for min del. Å argumentere mot konspirasjonsteoretikere, enten det handler om holocaust, miljø, 11 sept eller uttallige gruperinger er det ikke de man skal overbevise. De vet jo allerede og har sett lyset (merkelig hvordan alle konspirasjonsteoretikere ser lyset å blir healere og spåkoner)!

    Poenget med å angripe argumentene og "kildene" (som vi tidligere har sett, sterke solide kilder som velter kunnskapen til våre historikere), er å oppfordre til en sunn kildekritikk (merk her ordet "sunn", det betyr kildekritikk handler om å se hvor kildene er fra, hvem som har skrevet kilden, hvor de kommer fra og hva slags bakgrunn de har. En av våre største klima motstandere har en nobelpris i fysikk, og bruker det for hva det er verdt i miljødebatten. Eneste problemet er at han ikke har noe som helst bakgrunn innen for noen av miljø feltene, og nobelprisen fikk han på tunnelering av halvledere som er ganske langt unna miljøforskningen).

    • Liker 3
  13.  

    Ironien!!

     

    Du som roper så høyt om kildekritikk, er det dette du anser som troverdig? Heller en side skapt av tilfeldige personer, enn peer-revieved forskning, historiske dokumenter, vitneskildringer etc,etc...

     

    Kildekritikk handler om å se hva som ligger bak, både argumentasjonene og de historiske bevisene. Her ser jeg en heller tvilsom bruk av angivelige kilder, som ikke virker spesielt annerkjent andre steder enn akkurat den siden og det dokumentet.

    Dette, uten å legge vekt på innholdet overhodet, er ikke noe jeg ville kalle for god forskning eller troverdig!

    • Liker 2
  14. Jeg liker konspi-huer! De er underholdene, men en holden overbevisning på at de vet og har sett noe vi andre ikke har sett. Angriper blindt motstridende beviser som løgner skapt av en mektig organisasjon (ofte frimurere, sion, eller aller oftest jødene).

     

    Det er spesielt morsom da deres "beviser" i stor grad retter seg mot youtube videoer fult med sprøyt av en mer eller mindre små gal person, eller hjemmeside som en har rotet sammen hvor han forteller historien og peker på mangler han mener å ha funnet som beviser en slags overmakts ingrepen på eventen..

    La oss nevne nevne 11sep og uttallige "beviser" på at det ikke var fly som eksploderte i bygningen!

     

    Da det kommer til beviser på holocaust er det jo alltid interessant at vitnebeskrivelser, gjennverende gasskamre, tegniner på gasskamre, massegraver etc,etc alltid har en eller annen søk bortforklaring, som gjerne er endel av det store "plottet" som bare beviser sammensvergelsen.

     

    Men det er jo mye rart man kan tro på...

    • Liker 4
  15. Om de ikke hadde støttespillere på forskjellige nivåer, så ville de forlengst blitt stilt til ansvar for det de har gjort.

     

    Hvem mener du skulle stilt de til ansvar?

     

    Du leste nok det jeg skrev kun med det for oyet å finne noe du kunne bruke for å angripe meg, fordi jeg skrev at om de ikke hadde støttespillere så ville de blitt stilt til ansvar.

    Dette er vel ikke så vanskelig å forstå, men jeg kan jo forenkle det litt.

     

    Om en morder kjøper(bestikker) dommeren, politi og rettsvesen, så slipper han unna med det han har gjort.

    Om den samme morderen ikke har mulighet for å kjøpe dommeren, politi og rettsvesen,så slipper han ikke unna men blir dømt for det han har gjort.

     

    Ok, jeg skjønner prinsippet - det jeg spør om er hvem som skal være en "troverdig dommer" i saken - og da fjerner jeg alle de som har støttet den offisielle versjonen først. Hvem står igjen da?

     

    Og antagelsen din om at jeg leter etter hull i argumentasjonen din, stemmer ikke.

     

    Poenget her er at dette er noe som burde skjedd for lenge siden, for det mangler ikke på undersøkelser som viser at dette skalte "holocaust" aldri har skjedd, og jødenes påstander om holocaust og hva tyskerne gjorde, strider jo også mot naturlovene og mot all sunn logikk.

    Men i stedet så valgte altså de fleste å tro på jødenes påstander fordi jødene også har sterke støttespillere på alle nivåer som har vært med å støtte dem, bla ved å hjelpe dem å spre løgnen om "holocaust"

    Vi har mange slike støttespillere i Norge også, som jødene bruker for å spre sine løgner.

     

    Så dette er noe som burde ha skjedd for lenge siden om folk hadde vært interessert i sannheten og i fakta, for mange undersøkelser har vist at dette holocaustet aldri har skjedd, ingen undersøkelser har noensinne vist at det har skjedd, det er kun jødenes påstander og deres støttespilleres forfalskning av "beviser" som har ført til at folk flest i dag tror på historien om "holocaust"

     

    Alt som er skjult vil imidlertid komme frem i lyset, og også jødenes løgner vil bli avslørt, og jødene og deres støttespillere vil bli stilt til ansvar.

     

    Når du fjerner alle som støtter den offisielle historien, så sitter du igjen med dem som har drevet sin egen etterforskning, og baserer seg på de undersøkelser som jeg nevnte over, og ikke på blindt tro på jødene og deres "hellige holocaust"

     

    Når det gjelder dette spørsmålet om jødene osv,så er det også en åndelig kamp som har pågått i flere hundre år.

    Jødene tilber Lucifer, som er et annet navn for satan. Satan er deres "gud" og mentor, og satan hjelper også til med å få folk til å tro på jødenes løgner.

    Men denne verden går nå raskt mot slutten, og da er det slutt både for satan, for jødene og for jødenes støttespillere.

    De vil bli stilt til ansvar for det de har gjort uansett.

    Ingen slipper unna, men det er ennå litt tid igjen til å forandre mening for dem som til nå har støttet jødene.

     

    Oi da!

     

    Her var det mange påstander tatt ut fra det blå! Regner med du har fått denne informasjonen fra et sted.. Kanskje en youtube video eller annen veldig god kilde, eller er det noe du bare vet, eller "ser". Som vi vanlig dødelige ikke er smarte nok til å oppfatte.

  16. Kanskje ikke 10 måneder men ville tippe 3-4ish om du dedikerte litt timer dagen på kun exp og ikke preiking etc.

    Husker 99hc lancer gidde respekt helt til LoD kom og du kunne ta 99 på en uke med effektiv (og endel mer avslappende) cowing.

     

    Det tar minst 5000 timer fra 1-99. 98-99 tar nesten to måneder. Du får kun bittelitt exp fra diablo og må ta 1000 runs hver enestedag.1000 runs tar 16 timer og på HC skal du ha full fokus.I de senere sesonger har ikke folk kommet lenger enn 96-97. Det er bare en håndfull spillere og noen få lag som har greid det i løpet av 12 år.

     

    Det tar ca 7 måneder om du spiller 24/7 og det er umulig med mindre det er et lag. 3-4 måneder, glem det.

     

    Må si jeg er veldig taknemmelig for at D3 ikke er i nærheten av dette... Syntes vel egentlig at måten leveling i D2 var veldig uttaknemmelig. Kan se at en liten gruppe HC spillere syntes dette var ålreit, men selv om jeg spilte D2 veldig mye og likte det, er jeg veldig happy for D3 sitt system, med et oppnåelig topplevel, samt skiftbare skills.

×
×
  • Opprett ny...