Gå til innhold

Anders Pirat

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Anders Pirat

  1. Jeg tror nok det er mer enn nok støtte til Piratpartiet i Norge til å starte jakten på disse antipiratene etter hvert. De skal ikke få kvele et fritt Internett uten kamp.

     

    De bør lære av metodene til prosjekter som http://www.artistsintheplus.com/ stiftet av John R. Voshell, som denne uken er i Bergen, og artister som Myrna Braza http://www.myrnabraza.no/ .

     

    Artists in the Plus er et 100% frivillig og donasjonsbasert prosjekt for markedsføring av artister. Alle artistene gir gratis konserter, deler musikken sin gratis og likevel klarer de på den måten å leve veldig godt av musikken sin.

     

    Som siv. øk./MSc NHH, med ekspertise på digital økonomi, International Business og markedsføring har jeg ett råd til disse menneskene som tror fildeling er problemet deres.

     

    BYTT FORRETNINGSMODELL!

     

    Fildeling er veldokumentert gratis reklame for produktene disse langt mindre enn middels gode næringslivslederne leverer. Bruk muligheten Internett gir heller enn å kriminalisere fri tilgang til kultur og kunnskap.

    Trusler gjør gjør kundene deres mer interessert i kjempe mot bransjen enn betale for tjenester de ikke ønsker.

     

    Det er antipirater som er farlig for mennesker og produksjonsvekst. Fildeling øker produksjonen og verdien av de nevnte produktene. Advokater spiser overskuddet til de samme næringslivslederne til frokost, lunsj, middag og kvelds.

     

    Piracy Preserves Privacy

     

    En normal næringslivsleder går bare IKKE på juridisk jakt etter de beste kundene sine, det er rett og slett totalt hjernedød forretningsstrategi og forretningsmodell.

    • Liker 3
  2. Anser det som uproblematisk fordi jeg forstår problematikken rundt det, det hadde nok du også gjort om du hadde hatt innsikt i det.veldig

     

    Det fremstår som meget klart at du overhodet ikke bryr deg om konsekvensene for individet og ha egne meninger på sin egen fritid. Eller så demonstrerer du rett og slett ren og skjær inkompetanse i denne uttalelsen. Men det kan jo være at du faktisk mener at staten vet alt, og derfor er bedre egnet til å opptre som foreldre for oss hele livet, hva vet jeg om det?

    aLmAnZo er absolutt inne på et meget relevant og farlig tema. De nye praksisene aLmAnZo viser til om forhåndsdømming er mer skadelig for rettssikkerheten til individer enn noen gang tidligere i rettshistorien pga det enkle faktum at det er langt vanskeligere for vanlige mennesker å skjule sine spor på internett, enn det var tidligere å bare flytte til en annen by. Internett er en landsby, en by, ett, land, ett folk. Det er vanskelig å unnslippe urettmessig straffeforfølgning uten å være en av flere eksperter i et team av teknikere og strateger.

    Det er så absolutt vist med praksis at vi har gått fra å være et land der uskyld skal være presumpsjonen inntil det er bevist skyld, men internett har dessverre bare vist oss at det er slik rettssystemet vårt fungerer i alle typer saker, for sakene om internetteknologi som behandles i rettsvesenet er marginale i forhold til saker som ikke er relatert til internett. Likevel lar vi altså private aktører individer ta kostnadene ved å bevise uskyld.

    Som ett eksempel på dette fenomenet i norsk rettsvesen og juridisk kultur nevner jeg Aker-sakene (kunne vært flere titalls store saker som har innvolvert 10-tusenvis av mennesker som er urettmessig dømt i Norge i etterkrigstiden). De hadde intet med internett å gjøre, men vi vet med sikkerhet at mer enn 1.200 mennesker fremdeles er dømt for kriminelle handlinger som aldri har skjedd. Nå dømmes folk til stillhet med sensur slik aLmAnZo beskriver i f.eks. Youtube eksemplene.

    I tillegg vil jeg nevne at Hollywood deler 2/3 av produksjonene på nett, helt gratis, men selvfølgelig ikke i Norge. I Norge er det aktører som kjemper for å få rettigheter til å tjene penger på noe produsenten selv deler gratis i andre land. Det er ikke en gang i nærheten av å vise vilje til åpenhet og frihet for individet i Norge når vi ser en slik situasjon.

     

    Dersom missbruket er dokumentert kan du vise meg til dokumenteringen så skal jeg ta stilling til den.

    Missbruk er det også i dag, men av andre en profesjonelle, en ser jo ID-Tyveri og lignende hver dag.

     

    Id-tyveri på nett er et marginalt problem sammenlignet med ID-tyveri på konvensjonelle måter. Det finner du statistikker om gitt av bank- og forsikringsbransjen. Slike tall offentliggjøres kontinuerlig av forskjellige selskaper, og årlig av organisasjoner som representerer forsikrings- og bankbransjene.

    I den forbindelsen tenker jeg du kanskje også kan lese deg opp på hva EU KIDS Online har funnet om barn på internett, Elisabeth Staksrud, UiO og Harward University (Law School) er en av de norske forskerne som er innvolvert i dette arbeidet. Der vil du se at det vi tror er farlig med internett slett ikke er det. Sensur virker mot sin hensikt og gjør faktisk livet farligere for barn i form av sterkt redusert rettssikkerhet og uttalerett. Men igjen er dette bare en gjentagelse for internetteknologi av hva vi ser er juridisk praksis i saker utenfor internett, som f.eks. barnevernssaker der 'beviser' for omsorgssvikt egentlig er påstander som aldri blir undersøkt godt nok. Om de blir undersøkt, så innrømmer alle at foreldrene er mer enn gode nok og bedre enn barnevernet som foreldre, men likevel blir barn tvangsflyttet på slikt syltynt grunnlag. Igjen ser vi en sterk sammenheng mellom sensur og et lukket system og for det meste justismord av groveste sort der det ikke hjelper å bevise uskyld en gang. *Akkurat dette kan jeg uttale meg spesielt om siden jeg også er en del av en gruppe som har brukt moderne teknologi, også intenrnett, for å åpne norske rettssaler og barnevernstjeneste for spesielt interesserte.

     

    Det er en vesentlig forskjell på nå og andre verdenskrig, det er at det er ingen som har visst til et ønske, eller en opprustning for å kunne starte et germansk rike, dessuten vil min personlige nettlogg være såpass lite relevant for dem at det ikkje ville fått noen særlig betydning.

     

    Jeg vet ikke hvordan du analyserer verden, men det fremstår tydelig at samveldestatene, med USA i spissen, overvåker store deler av verden. De tar mange uskyldige og internerer dem for ubestemt tid bare for å finne den ene skyldige de er ute etter. Og i prosessen dreper de 80 ganger flere enn det de som jaktes på gjør.

    Det er noe fundamentalt galt med at våre vestlige samfunn aksepterer denne oppførselen av våre egne myndigheter og byråkrater. Og det minner langt mer om Sovjet Unionen under den kalde krigen enn en åpen og demokratisk verden.

    Så når det er sagt, innser jeg at det er viktig å ha klar demokratisystemer der folk på gaten faktisk stemmer rett inn i toppolitiske organer, og ikke valgte politikere. Det er også essentielt at byråkratiske prosesser blir åpne. Heller et kamera bak ryggen på enhver byråkrat, enn overvåkningskamera i det offentlige rom. For det har jo ikke løst flere saker å plassere kamera som politiet fritt kan bruke til å fengsle flere uskyldige. Vi ser jo det i USA nå. Privatpersoner som nekter staten å montere kameraer som skal overvåke 'det offentlige rom' med installerte mikrofoner på sine egne private eiendommer blir pågrepet på måter som virker mer som hvordan terrorister burde behandles.

    Slike praksiser er ihvertfall ikke akseptabel i en åpen, fri og demokratisk verden.

     

    Alle disse poengene er forskjellige grader av hvordan overvåking og urettmessig straffeforfølgning er blitt en del av hverdagen vår uten at noen reagerer. Åndsverksloven er bare loven som skal gjøre statens praksis, og kommersielle aktørers praksis, med sensur til mer legalt spiselig for befolkningen. Problemet er at den bryter sterkt med menneskerettighetene.

    Digitale kunstverk er noe helt annet enn fysiske kunstverk. Det må de som krever opphavsrett bli vant til. Vi lever i en digital økonomi nå, ikke en tradisjonell industriøkonomi.

     

    Ellers gleder vi oss stort til Piratpartiets første landsmøte 16. og 17. mars 2013. Der kommer åpenhet og ekte demokrati for første gang å bli diskutert i norsk historie.

     

    Følg med #PIR2013

     

    Disclaimer: Siden Priim fortjente et svar, svarte jeg omgående. På forhånd beklager jeg alle skrivefeil om det skulle være noen. Det er ikke min hensikt å skrive feil eller unøyaktig, men jeg har dessverre andre ting å fokusere mer på akkurat i dag og vil gjøre nødvendig endringer dersom eventuell kritikk mot skrivefeil i denne kommentaren overstiger et visst nivå.

    Redigering av skrivefeil vil i så fall bli foretatt på et senere tidspunkt.

    • Liker 2
  3. Nei, jeg har ikke peiling på hva Digital økonomi er, kan du forklare det? Beklager min uvitenhet.

     

    Det er skrevet mange avhandlinger om digitsl økonomi siden begynnelsen av 90-tallet. Siden dette mediet ikke egner seg for avhandlinger har jeg dette forslaget. Start her http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_economy og fortsett å lese bøker og akademiske undersøkelser om hva digital økonomi er. Det er også en egen gagkrets som fokuserer på digital økonomi i en markedsføringskontekst. Generasjon X og generasjon Z er viktige begreper i den sammenhengen.

     

    Du får tilgi meg et altfor kort svar på dette spørsmålet, men du får ta meg på mitt ord når jeg, som økonom med flere artikler og en avhanfdling om emnet, sier at digital økonomi har lite med tradisjonell kapitalisme å gjøre.

    Et annet stikkord er konsepter som Bitcoins.

     

    håper du tar deg tid til å sette deg inn i konseptene. Jeg er mer en interessert i å fortsette debatten om dette emnet.

     

    Jeg beklager også, men jeg mp dessverre lukke øynene litt. Mitt første av fire møter torsag starter om 4 timer. Ønsker derfor en riktig god natt :)

    • Liker 1
  4. Selv tenkte jeg å stemme rødt før, men jeg vet egentlig ikke lengre. Jeg tenker på å stemme PiratPartiet, men problemer er at jeg fremdeles er en sosialist, og derfor vet jeg ikke om PP sin politikk passer for meg, som Rødt gjør.

     

    Piratpartiet kommer jeg til å støtte da jeg mener det er viktig med å ikke la myndigheter og private aktører overvåke befolkningen på en måte som strider imot a) Menneskerettighetene, og b) Norges grunnlov (Noe DLD gjør).

     

    Men jeg er ikke sikker på om jeg kommer til å stemme på dem, da politikken deres blir mere Liberal, og da mere kapitalistisk. Jeg er imot Kapitalisme, fordi jeg synes det er et gammelt, og urettferdig system.

     

    Men er det noen av dere som kan si om de kommer til å være liberale i det at de kommer til støtte f.eks kapitalisme?

     

    Jeg vet ikke om du vet forskjellen på kapitalisme og digital økonomi TheMightyUnknown. Men en ting er helt klart. Du antar uten å vite hva Piratparti bevegelsen internasjonalt står for. Det har fint lite med kapitalisme å gjøre. Det fremgår temmelig klart av kjernen i politikken til Piratpartiene, så også Piratpartiet Norge.

  5. Det blir krevd enkel innsikt i datasystemer, akkurat som at politiet kan ta promillekontroller.

    Det er ønskelig at vi skal kunne ha en viss kontroll på hva som skjer hos ola normann sin nettrafikk, dem kommer ikke til å overvåke facebooken din.

     

    Med mindre du gjør noe fatalt kriminelt har du faktisk ingenting å frykte, viss lover og regler ikkje blir oppdatert til å følge samfunnet og kriminelle sin utvikling så er det også gale.

     

    For dere er vell alle enige i at politiet burde klart å oppklare mye flere saker?

     

    Right...

     

    Vi er dypt uenig Priim.

    Du har åpenbart ikke opplevd, og dokumentert med lyd og videoopptak at politi og dommere med fullt overlegg dømmer uskyldige mennesker. Sjekk forumet for referanser om hvilke saker vi har diskutert. http://forum.piratpartiet.no

     

    Du har for mye tillitt til byråkratene som styrer disse maktinstistusjonene du taler så varmt for.

  6. Så du mener at piratpartiet gir deg grunn til å fortelle meg kva eg meinar?

     

    Du misforstår med fullt overlegg, derom hersker ingen tvil.

    Jeg har skrevet at det er DU som bestemmer hva du vil mene i Piratpartiet. Så velkommen som medlem.

    Det eneste unntaket blir selvfølgelig kjernepolitikken som fokuserer på åpenhet på nett og retten til privatliv uten overvåkning.

  7. Liker ikke tanken på at PP skal begynne å blande seg i andre saker. Da plasserer partiet seg med en gang på den politiske aksen og går utenfor sitt kompetanseområde.

     

    Det er rimelig sterk påstand å hevde at et parti går utover sitt kompetanseområde når hele konseptet av politikk utover kjerneprogrammet er tuftet på en bred debatt mellom kompetente mennesker utenfor det politiske miljøet.

    Det er nettopp det motsatte ev det du tror kommer til å skje, som skjer med et direkte demokratisk konsept utenfor kjernesakene.

     

    Nettopp pga kjerneprogrammets natur (Piratpartiets søyler /ref: wiki.piratpartiet.no) og det faktum at vi ønsker en endring av demokratiet slik det opprinnelig ble definert av grekerne i sin tid gjør at det er helt umulig å plassere partiet i de aksene vi er vant til å beskrive partier med i dag.

  8. Så du er påståelig om mine meninger uten at jeg har ytret dem, er ikke det veldig dristig?

     

    Kanskje dristig, men fakta og sannhet er ikke alltid like lett for et samfunn å forholde seg til på en rasjonell måte. Det er der Piratpartiet kommer inn som et helt nytt alternativ med en helt ny politisk synsvinkel som dessverre ikke passer inn i aksene vi beskriver det politiske landskapet med i dag.

  9. Idealistisk.

     

    Jeg syns det virker mer som en organisasjon en et parti, noe jeg startet mitt første innlegg med, og har ikke fått forandret inntrykket.

     

     

     

    Det er reflektert over tilbakemeldinger som 'folk flest er idioter' 'at folk med andre prioriteringer bor på mars' og lignende veldig saklig debattføring.

     

    Du innser ikke at internett har forandret hvordan et politisk parti skal være Priim. Det er hovedproblemet ditt.

    Internett er langt større enn den industrielle revolusjonen var i sin tid. Den forandret også politikken. Det samme vil internett gjøre. Piratpartiet er bare det første partiet som har forstått dette konseptet. Er ikke du villig til å se den nye tiden i hvitøyet heller?

  10. Så piratpartiet er også dømmende og fordomsfulle, eldreomsorgen får nok stor glede utav piratpartiet, for å ikke snakke om sykehusene, barnehagene, skattesystemet og velferdsstaten Norge.

     

    jaja, vi får jo vertfall stemme elektronisk å benytte Spotify, Netflix og lignende løsninger.

    Oisann, det får vi visst allerede.

     

    Du følger kanskje ikke med, men vi diskuterer alle de andre sakene du nevner i Piratpartiet også. I juni skal paritet ha et landsmøte om nettopp de sakene som ikke er en del av kjerneprogrammet.

    Denne delen av politikken til Piratpartiet er organisert som et direktedemokratisk system, der medlemmene bestemmer. Når det er nødvendig (og mulig) vil medlemmene også få anledning til å debattere og stemme over saker samtidig som de behandles i det politiske systemet. I så måte er valgte representanter i Piratpartiet en forlenget arm av velgeren selv, og ikke en representant som stemmer etter eget hode fordi han/hun har fått tillitt til å representere velgere i politiske organer.

     

    Så det er kanskje på tide at du setter deg godt inn i konseptet Piratpartiet jobber hardt med å innføre som standard i Norge. Du vil nok bli overrasket.

    Breddeprogam er viktig for oss også. Det er alle typer mennesker i Piratpartiet. Også uføre og pensjonister. Det er uungåelig at partiet ikke skal ha noen systemer som også sikrer bredde i politikken utover kjerneprogrammet.

     

    Hvorfor ikke engasjere deg? Hjelp til med å bygge opp et totalt nytt politisk alternativ der direktedemokrati, menneskers rett til fri tilgang til verdens største bibliotek uten sensur er kanskje de to aller viktigste konseptene. Og i begge konseptene ligger at finanspolitikk, utenrikspolitikk, helse, barn, familie, m.m. vil være en del av politikken Piratpartiet ønsker å adressere i poiitiske organer. Kanskje på en mer akademisk måte enn dagens populistiske partier der de umiddelbart innfører en eller annen restriksjon på friheten vår på bakgrunn av hva en inkompetnet presse velger å sette på førstesidene.

     

    Disse konseptene er ihvertfall hovedmotivasjonen for undertegnedes engasjement i partiet.

     

    Åpenhet i offentlig administrasjon og et ABSOLUTT nei til overvåking av individer.

    • Liker 1
  11. Det har jo blitt frontet et system der man kan stemme via laptop så det er jo på vei.

     

    http://www.regjering....html?id=597658

     

    Så her er ikke dere et unikum selv om dere fronter få og svake/ubetydelige saker.

     

    Om Priim virkelig mener at Piratpartiet fronter svake/ubetydelige saker så lurer jeg på hvorfor musikk og filmbransjene i samarbeid med myndigheter bruker så mye ressurser på å bekjempe det synet Piratpartiet fronter om deling av kultur på internett.

     

    Det er ikke særlig troverdige karakteristikker av sakene Piratpartiet først og fremst fronter, unnskyld at jeg sier det.

     

    Vi snakker faktisk om grunnleggende menneskerettigheter. Og om Priim virkelig mener slike saker er svake og ubetydelige, så tror jeg du bor på Mars, eller en annen planet uten mennesker.

  12. For folk flest er dette ganske ubetydelig. Partiet sådan.

     

     

     

    Haha, den der likte eg faktisk :)

     

    Lykke til med det synet Priim. Vi innser at Piratpartiet mest sannsynlig blir en maktfaktor som kan velte regjeringer allerede neste stortingsperiode. Du er i et mindretall ser det ut til, fra det stedet jeg står og observerer hva som skjer i norsk politikk.

     

    Du forholder deg kanskje bare til det som skjer i en selvsensurert norsk main-stream presse?

  13. Hvorfor kaller de seg ikke Frihetspartiet, da?

    Eller Demokratipartiet? Eller Nyskapingspartiet (Med Mer)?

    Personvernpartiet? Resttssikkerhetspartiet? Åpenhetspartiet? Ytringsfrihetspartiet?

     

    Å kalle seg Piratpartiet er å be om å ikke bli tatt seriøst. Det provoserer nok og genererer helt sikkert oppmerksomhet, men sanker det stemmer? Skeptisk.

     

    Piratpartiet har oppstått som en følge av at dagens samfunn ikke klarer å tilpasse seg samfunnsutviklingen raskt nok rent politisk og juridisk.

    Det vil derfor være meningsløst å kalle partiet frihetspartiet når fokuset er på den digitale sfæren i samfunnet vårt og åpenhet og ytringsfrihet på internett.

     

    En annen sak er det at dette synet på internett som medium selvsagt også har sterke relasjoner til livet utenfor den digitale sfæren og i så måte er tett koblet til menneskerettigheter.

     

    Det siste poenget er at Piratpartiet er en global parti bevegelse. Det vil være meningsløst å kalle partiet noe annet når kjerneprogrammet vil bestå av noenlunde de samme politiske standpunktene som mer enn 100 andre partier rundt om i verden.

     

     

    CaptainBlue

    • Liker 4
  14. Herregud... et parti som jobber for små fillesaker som stort sett strider mer mot internasjonalt lovverk den det gjør mot nasjonalt? Dann en organisasjon, ikkje et parti.

     

    Jeg tror du misforstår noe helt grunnleggende Priim.

     

    Det er ikke i strid med internasjonal lovgivning å dele filer. Det er heller ikke i strid med norsk lovgivning. Praksis er kanskje noe helt annet, men det viser seg jo at systemet går etter 9-åringer (har du lest om den finske ni-åringen som fikk konfiskert MACen sin?) heller enn de store delerne. Og det er heller tvilsomt at noen deler stort. Torrent teknologien er ikke laget som en ting som deles av en stor site, men av millioner av brukere.

    Akademiske institusjoner har brukt, og bruker teknologien også.

     

    Og som de akademikerne de fleste av oss som har engasjert oss er, så innser vi at deling av kultur og kunnskap er et minimumskrav for et fritt og demokratisk samfunn.

     

    Som økonom vil jeg også si at de bransjene som klager på piratkopiering (som sjelden er lovbrudd slik de blir fremstilt av enkelte bransjer og byråkrater) heller burde fokusere på hvordan de skal omstille seg til den digitale økonomien. For om vi regulerer internett så stenger vi i realiteten verdens største bibliotek. Og Torrenst vil fremdeles eksistere i beste velgående, for de er ikke avhengig av å bli distribuert via nettsteder som sådan.

     

    Hvordan vil du reagere dersom vi sensurerer skolebøker, og andre interessante bøker på bibliotekene? Eller stenger alle musikkavdelingene f.eks? Er ikke det nærmere kommunisme enn demokrati og åpenhet?

     

    Pirathilsen

    CaptainBlue

     

    47414_452478151462661_1918952186_a.jpg

    • Liker 3
  15. Jeg synes det hadde vært fint å vite litt mer om Piratpartiet Norges partiprogram. Med DLD, Kulturministerens revisjonsforslag til Åndsverkloven. Med mere så er jeg veldig interessert i hva som er Piratpartiets politikk og hvem de vil gi sin støtte politisk.

     

    Hadde vært fint om noen medlemmer av partiet kunne kommet med noen seriøse innlegg i tråden.

     

    Andre synspunkter og informasjon er selvfølgelig også velkomne.

    Hei Wolfkiller,

     

    Piratpartiet skal ha sitt første landsmøte 16. og 17. mars er den siste informasjonen fra sentralstyret.

    Frem til i dag har vi mer eller mindre forholdt oss til kjerneprogrammene slik de fremstår i den internasjonale Pirat Parti bevegelsen. Vi vil nok ikke havne langt unna det andre Piratparti har som en del av kjerneprogram i andre land. Den digitale verden har som kjent veldig få grenser, om enn kun minimale språklige grenser.

     

    I juni er planen å ha landsmøte om breddeprogrammet. Som litt info per i dag kan jeg si at det vi kan kalle kjernegruppen i partiet, (de som har vært med i hele prosessen fra stiftelsen av foreningen Piratene og til stiftelsen av partiet), har vært rimelig klar på at politiske saker skal behandles i et online debattsystem med avsluttende avstemminger i Liquid Feedback (kontinuerlig tilbakemeldingssystem [LF]) mens politiske saker blir behandlet i politiske organer.

     

    Kjerneprogrammet blir altså ikke klart før tidligst i mars, men vi kan nok forsikre at kjerneprogrammet vil holde seg til det den internajonale bevegelsen generelt har i sine kjerneprogram.

     

    I tillegg ønsker altså partiet også å tilrettelegge et system der medlemmene stemmer direkte inn i politiske organer når det gjelder bredden av politikken. En del av bredden vil nok bli programfestet i det planlagte landsmøtet i juni. Men det meste vil nok foregå etter direktedemokratiske prinsipper. Det siste er helt nytt i Norge i stor skala ihvertfall. Vi kjenner heller ikke til partier med samme prinsipp om direktedemokrati som har bygget online systemer for debatt og stemmegiving.

     

    Vi diskuterer flere løsninger internt og har i de siste ukene også så vidt begynnt å samarbeide med Piratparti i andre land for å utvikle gode debattsystemer.

    Liquid Feedback, beslutningssystemet, har vist seg å fungere godt bare vi lager kjøreregler for hvem som kan legge inn forslag til vedtak.

     

    Du finner mer informasjon om LF på http://wiki.piratpartiet.no

     

    Så det enkle svaret er at partiet ennå ikke har laget et program for kommende valg, men det er likevel åpenbart hva kjerneprogrammet vil bestå av, vi er tross alt bundet av den opprinnelige idéen om hva Piratpartier skal fokusere mest på. Det fremgår også rimelig klart i Piratpartiets søyler slik de fremstår i dag. De er på ingen måte ferdig. Det vil de ikke være før landsmøtet er avholdt.

    Landsmøtet vil også bli avholdt på nett dersom det er teknisk mulig for deg som deltaker å være tilstede via internett.

    Det er vel ennå usikkert om vi klarer å gjennomføre avstemninger på nett så tidlig som mars, men jeg vet at vi er mange som vil gjøre det vi kan for at det skal være mulig.

     

    Håper det er et tilfredsstillende svar for nå. Et mer eksakt svar kan du forvente i slutten av mars 2013. Vi skal tross alt bli en maktfaktor i norsk politikk allerede i år.

     

    Pirathilsen

    Anders aka CaptainBlue

     

    Mannskap Vest-Agder Piratparti og kanskje jeg også kan si en rådgivende funksjon i partiet nasjonalt.

     

    47414_452478151462661_1918952186_a.jpg

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...