Gå til innhold

saramor

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av saramor

  1. Hei, 

    vi har planer om å bygge nytt bad i kjelleren, og fant plutselig ut av at alle våre avløps- og vannrør er i naboens bod. Vi flyttet inn i og bor i en tomannsbolig, og pusset litt opp i sommer. Denne naboen hadde en del hjemmekontor og var ikke fornøyd med at vi hadde flyttet inn og pusset litt opp (vi måtte slipe gulv), selv om vi ga varsel om det. 
     

    Nå som vi ønsker å lage et ekstra bad, så er det jo et stort problem at rørene er hos naboen. Noen tips til hvordan man kan løse dette uten å starte en nabokrangel? Vi hadde nemlig et byggefirma på besøk som mente man ikke kunne trekke rør fra kjøkken eller allerede eksisterende bad, det måtte komme fra hovedrørene som er i naboens bod... 😞

  2. Var innom tanum der jeg hadde bestilt boken Politikk og Makt - cappelen damm, men de hadde fortsatt ikke fått den inn, selv om de sa at den skulle være der forrige uke. Sitter da nå her uten bok, men sammendrag av kapitlene som finnes på nett. Noen som kan/vil hjelpe meg med notater senere idag? evt på innboks? Sliter veldig, og har som sagt ikke hatt faget før, tar opp som nytt, med flere andre fag som privatist. Håper noen kan hjelpe :)

    Vil anbefale seg å gå inn på studienett.no. Der kan du laste ned andre elevers besvarelser, notater og sammendrag :) Koster litt, men billigere enn boken om du ikke får tak i den :)

  3. Har brukt dørmatte, men vi har ikke hatt noe langt teppe i gangen før nå (kjøpte nå i januar). Skal legge ut bildet av det når jeg kommer hjem i ettermiddag. Jeg mener at det ikke er så ille at vi må betale for at de skal slipe og lakkere, men man vet jo aldri siden de vi leier av er et stort firma, som jeg har hørt mye rart om i media...

  4. Hei,

     

    til sommeren skal samboeren min og jeg flytte ut av leiligheten vi leier. Vi flytter ut i august, da har vi bodd her i 2 år og 5 mnd.

    Vi er litt nervøse ang. hva som går under normal slitasje, da vi oppdaget at det har kommet en del hakk i parketten. Var litt av det før vi flyttet inn (men dumme som vi var, tok vi ikke bilder), men har kommet en del mer etter at vi har bodd her. Går dette under normal slitasje, eller er dette noe vi må dekke? Vi aner ikke hvordan dette har oppstått, men er mest av dette i gangen. Vil tro dette er av f.eks sten som kan ha satt seg fast under sko. Var også en del feil og mangler når vi flyttet inn, som vi tok bilde av, men det meste ble fikset av huseier etter mye om og men. F.eks en list som løsnet etter et par dager, tok dem 2 mnd å fikse, og noen mnd etterpå så løsnet listen igjen.

     

    Men er gulvet som er saken her. Noen som vet om dette går under normal slitasje? Gulvet var nytt når vi flyttet inn, men som sagt var det noen hakk før vi flyttet inn, sikkert etter de som pusset opp og etter visninger hvor folk kunne gå inn med sko. Og vi har lagd en del flere hakk. Er ikke veldig synlig, med mindre man har sollyset som skinner rett på gulvet der de fleste ripene er.

×
×
  • Opprett ny...