Gå til innhold

Supopus

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Supopus

  1. skal jeg ha heldagsprøver i fysikk 1, kjemi 1, og R1. Jeg lurer då på om det er noen der ute som har hatt heldager i disse fagå? eller som eventuellt kommer til å ha i nærmeste tid?? :)som kan kome med gode forslag? eventuelt gode sider som det er verdt å se gjenomm :D

     

    Tar imot med en stor takk !

     

    Da tror jeg dette er feil forum å spørre i. De som var aktive i dette forumet gikk i 10.klasse i fjor :p lag heller et nytt innlegg eller let etter andre som har stilt det samme spørsmålet. Lykke til med heldagsprøver! :)

  2. Erstatt "bærbardatamaskinen" med - den bærbare datamaskinen eller bare -PCen og "viss" med -hvis.

    Bra, men hva slags tekst er dette? Fortelling, novelle..? Uansett merker jeg at det er vanskelig å følge med på ha som skjer fordi det skjer alt for mye.Hvis det er en novelle, prøv å ha med færre ting som skjer, flere skildringer og kortere setninger. Det er lettere og mer interessant å følge med i teksten når det er ikke står åpenbart ha som skjer og man må lese mellom linjene. Men ikke overdriv da :p

    Ellers tenk etter hva slags tanke du vil at leseren skal ha etter å ha lest novella/fortellingen. Et budskap i teksten er alltid bra for karakteren ;)

    Håper dette er til nytte :) Lykke til!

  3. Jeg har en xperia Zr som er så og si xperia Z bare i en mindre versjon. Problemet med den er at skjermglasset er så tynt som papir og kan knuse veldig fort. Jeg mistet min i bakken etter en måned slik at skjermen knuste og ble "lam", og jeg ble nødt til å betale 1700 kr for nytt glass. Etter det kjøpte jeg deksel og jeg merker at den tåler mye mer nå. Men ellers fungerer den kjempebra, er rask, bra skjermoppløsning og bra kamera.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...