Gå til innhold

SukmaiDik

Medlemmer
  • Innlegg

    96
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SukmaiDik

  1. I dag kom det et brev til en i huset. Adressen var skrevet på med en gammel trykkmaskin. I brevet var det utklipp fra diverse aviser, dette var kopierte ark. Så det var ikke limt inn på arket med det var kopiert, hvis du forstår hva jeg sier... I brevet står det "BE FOR TELMA MEDLEM OG BARNA". I en linje står det Be for TELMA, I neste står det "medlem" og nederst i høyre hjørne står det "og barna". Noen som vet hva dette er for noe? Har ikke brevet lengre, da vi leverte det til politiet.

  2. Jeg har nettopp bestilt meg en 60$ Moga Hero Power gamepad til telefonen min (S4). Jeg har fra før av en såkalt iControlPad (som jeg har hatt i over 2 år), i og med at dette var det eneste reelle alternativet når det gjaldt gamepad til min daværende S2. IControlPaden har sine mangler derimot, både når det gjelder fraværet av trykkbare analoge spaker og L2/R2. I tillegg er den medfølgende telefonholderen ikke av den beste sort, så jeg googlet sent i går på alternativer til min utdaterte iControlPad.

     

    Da fant jeg ut om Moga gamepadene, men jeg gikk for Moga Hero Power i stedet for Moga Pro/Moga Pro Power på grunn av dens kompakte og lommevennlige størrelse (iControlPad'en var svært lommevennlig).

     

    I tillegg ser det ut som teamet bak Moga gamepadene er svært opptatt av å få til offisiell spillstøtte til Google Play spill i Android. Dette var noe iControlPad teamet aldri fikk til.

     

    Holderen til Moga gamepadene virker helt genial, og jeg gleder meg til at mitt eksemplar kommer i posten ;)

    Du skrev dette for noen måneder tilbake, så jeg regner med du har fått den. Hvordan virker den?

×
×
  • Opprett ny...