Gå til innhold

Lockdown

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lockdown

  1. 8 minutes ago, RaySoft said:

    Flere som ennå ikke har fått bekreftelse på sin ps5 fra elkjøp? Alle som bestilte etter meg på jobben den torsdagen har nå fått mail med sporingsnr. Jeg som bestilte først av dem alle har fortsatt staus som "Ubehandlet" Hva faen Elkjøp??

    Jeg kjøpte på torsdag og det står fortsatt reservert, ingen sporingsnummer enda...

    Vet ikke om det har noe å si at jeg valgte gratis frakt...

  2.  

     

    Betalte 7500 for nesten helt nytt 6DN for et par år siden. 

    Herlig! Var det godt brukt? Jeg så at det er noen på finn som selger for 9000,- nå. Jeg skal prøve å prute ned til 7-8000,-.

     

     

     

    Nå har prisene steget på kamerautstyr generelt, så hva bruktprisen var for et år siden er ikke relevant, dessverre.

    Hmm, er det noe grunn til prisen har steget? 

  3. Hei! Jeg lurer på hva er brukt pris for både canon 6d (med wifi og GPS) og canon 6d(n) (som er uten Wifi og GPS) . I 2015 koster canon 6d(n) 10000,- ny fra butikken. Jeg lurer på hva er ok brukt pris for kameraet? 

     

    Jeg har tenkt å kjøpe brukt 5d mkii men de er relativt dyrt. Mange på finn og foto bruktmarked selger de for 8000/9000. Jeg tenkte med den summen så kan jeg like godt kjøpe meg en brukt 6d. 

  4. @thekims: jeg har anmeldt fyren i dag, tviler om det hjelper noe særlig. Poster det opp her for at folk skal være forsiktig.

     

    @woff: trist men det er sant...

     

    @knopflerbruce: Ikke sant? jeg har handlet mange ganger på finn og bruktmarked og når jeg betalte forskudd til noen enkel gikk det helt fint. Nå innser jeg at man skal ikke være naiv å stole på andre lengre. Sånne mennesker ødelegge for de andre. 

  5. @tmz: jeg bor i Bergen og fyren bor rundt i Oslo tror jeg. Tror han oppga også falsk addr også.

     

    @lixxon: jeg betalte forhånd ja, men jeg fikk jo pakken han sendte. Når jeg åpnet pakken var det bare pc vifte og ledninger som er ubrukelig. 

  6. hei, jeg lagt ut annonsen på bruktmarked at jeg ønsker å kjøpe en 980 ti skjermkort. Etter par dager, en som heter George tok kontakt med meg gjennom sms. Etter hyggelig samtale så bestemmer vi oss at han skal sende varen som postoppkrav som 5000,-. Par dager senere ga han beskjed at han trenger penger snart for å kjøpe et nytt skjermkort. Han spurte meg om det er mulig jeg kan forhånd betalt, jeg var naiv nok til å forskudd betalte fyren. jeg fikk navn, adresse, kontonummer og alt mulig. 

     

    Morgen etter han har fått pengene, ga han beskjed at han har da sendt meg varen gjennom posten. Han ga meg sporing nummer også. Men når jeg fikk pakken var ikke det 980 ti kortet som ligger i esken, det var en pc vifte som koster ikke mer enn 100,- samt med par ekstra ubrukelig ledninger. 

     

    Jeg har prøvd å ringe han (sikkert over 30-40 ganger nå), det ringer men ingen ta opp tlf. Sendt også sms til han at jeg skal melde saken til politiet. Jeg skal melde saken til politiet i morgen men det ser ut som jeg får neppe de pengene tilbake. Advarer dere som blir kontakt av denne fyren, vær forsiktig. Navnet er ***** 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...