Gå til innhold

White Collar

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av White Collar

  1.  

     

     

    Hvis du er litt overvektig så trenger du ikke proteinshake. Det er for folk som har problemer med å legge på seg eller bygge muskler. Tren og spis sunt så blir fettet omgjort til muskler etterhvert.

    Riktig - det er det som skjer nå man slanker deg - fettet blir omgjort til muskler :glare:

    så må vi huske at han er bare 14år og han ikke skjønner alt om kroppen
    Jeg er ikke 14 år og har drevet med trening i mange år. Forklarte han som ikke var helt med hva jeg mente hvis du også trenger å få det forklart.

     

    ah, trodde det var i337pwnd som skrev at fettet blir omgjort til muskler. og neida, jeg kan forskjellen mellom fett og muskler. mente ikke å provosere deg, men tok meg ikke nok tid til å se hvem som skrev hva.

  2.  

    Hvis du er litt overvektig så trenger du ikke proteinshake. Det er for folk som har problemer med å legge på seg eller bygge muskler. Tren og spis sunt så blir fettet omgjort til muskler etterhvert.

     

    Riktig - det er det som skjer nå man slanker deg - fettet blir omgjort til muskler :glare:

    så må vi huske at han er bare 14år og han ikke skjønner alt om kroppen

  3. For ikke snakke om å måtte holde ut med et HD4000.

     

    Til TS: Hvor mange penger er du villig til å bruke? Hvilke ting skal du bruke pengene til? Sikker på at du ikke vil vente litt for så å få deg en bedre en i senere tid?

    Kan sikkert vente på at prisen går ned, jeg hadde uansett tenkt å vent til etter sommerferien før jeg kjøpte en pc. Har ordnet meg en deltidsjobb til sommerferien, så burde ha nok til en pc på 12000 maks, men har som sagt ikke lyst å bruke mer en 8000.
  4. Skal kjøpe meg en ny pc, og står mellom 2 valg. Har lyst å spare penger, men har også lyst på en pc som jeg kan ha 2-3år. Det står mellom disse 2:

     

    http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/ACNXRZPED020/acer-aspire-v3-15-6-barbar-pc-gra

     

    http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/ACNXM09ED035/acer-aspire-e1-15-6-barbar-pc-sort-solv

     

    Jeg spiller Lol og world of tanks, Men har gjerne lyst å spille Planetside 2, og andre nye spill.

  5. Hei, jeg tennkte å kjøpe en ps vita og lurte på noen ting.

    1: trenger jeg ps vita med 3g? Leste på noen nettsider at man må betal månedelig får å utnytte 3g.

    2: hvis jeg skal laste ned spill psn, hvor stort memory card trenger jeg? Og burde jeg kjøpe mange memory cards, hørte snakk om at man kunne bare ha et vis antall filer på memory cardene til ps vita.

    3: hvis jeg kjøper et multiplayer spill som cod for eksempel, tar det lang tid å finne en match? Vet at ps vita er ikke det mest populare du kan kjøpe nå til dags. Og hvis jeg finner en match, kommer jeg oftest med norske spillere, eller med randome folk fra hele europa.

    4: hvis jeg kjøper memory cards, spill eller ps vita fra usa, vil de funke helt fint med en norsk ps vita, tenker at det burde gjøre det, men husker fra gamle dager da man ikke kunne bruke spill kjøpt i utenlandet på konsoller i norge.

  6. Hei! jeg har blitt invitert av faren min på en Tokyo reise sammen med faren og broren min. Jeg har vært litt på Internett og funnet fram forskjellige ting å gjøre, men hvis det er noen som har gode tips til hva man burde gjør i Tokyo hadde det vært kjempe fint om dere kunne fortelle meg. Alt fra å spise en spesielt matrett til å kjøpe et morsomt magasin, må også minne på om at broren min er forsatt bare 17 år gammel så vi har helst lyst å unngå alkohol.

    Vi skal dra til Tokyo rundt 31 Juni. Takk på forhand

  7. Nei .. ingen tvr som er over 200hz desverre 400hz eller 1200hz er bare marketing bull..

    Jeg merker stor forskjell mellom 200hz og 600hz, Jeg har selv en tv på 200hz som er kjempe bra å se film på, men en venn av meg har en ganske lik tv, men han har 600 hz, en dag så vi all 8 harry potter filmene hos vennen min, når jeg kom hjem og merklig nok bestemmte meg å se litt på tv, og når jeg så på tv merket jeg stor forskjell mellom 200hz og 600hz.

     

    Ting er at man ikke merke stor forskjell hvis man bare bruker 600hz i en halv time, men hvis man har 600 hz tv og en dag bruker 200hz tv vil man merke forskjellen,

  8. Ta å vent til etter påske, Nye tver blir sluppet ut etter påsken så da får du de gamle mye billigere, og en viktig ting å sjekke når du handler tv er bildefrekvensen. Hvis bildefrekvensen er på 50Hz så er det ingen vits å å kjøpe tven, bildefrekvensen bestemmer hvor mange bilder som blir visst per sekund. så hvis tven har 200hz så vil du se 200 bilde på 1 sekund. 100Hz er helt greit, men siden jeg bruker tven gankse mye har jeg selv en tv men 400hz, man merker forskjellen.

  9. hvis du kjøper deg et spendon gavekort kan du brukte det til å ordne deg med netflix GRATIS!

    Siden du får den først måneden gratis og etter på drar penger fra kontoen automatisk så vil spendon gavekortet du kjøpte være tomt før netflix får tatt ut noen penger, og etter 1 måned med netflix lagger du bare deg en ny email og registrer med det samme spendon kortet. Men hvis det blir for mye styr så kan du jo heller bare betalt en hundrelapp hver måned

×
×
  • Opprett ny...