Gå til innhold

NTXT

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NTXT

  1. Du har kjøpt en AMD Freesync skjerm, men har et nVidia GTX 1070 skjermkort, så da vil du oppleve screen tearing. Med ditt skjermkort burde du ha kjøpt en skjerm med G-Sync. Eller du kan bytte til et AMD Vega 64 kort da, for å få utnyttet Freesync til AMD.

    Kan hende at du er inne på riktig spor. Skal sjekke opp når jeg kommer hjem. Jeg som trodde tearing gjaldt alle spill og permanent.

  2. Hei allesammen,

     

    Har skaffet meg en samsung chg90 49 ultrawide. Den fungerer kjempebra normaltvis, men jeg har oppdaget noe kjipt med den.

    Usikker om det er min PC som er årsaken eller at det er skjermen i seg selv som sliter med å holde oppdaterings frekvensen oppe med 144hz.

     

    CS GO på akkurat det nye banen de_dust2 med fps fra 100 til 250 kan jeg se at bildet på skjermen oppdaterer ikke rask nok. Det er som å spille på en 60hz skjerm og når man ser seg rundt så hakker bilde.

    Samme gjelder i Destiny 2 hvor fps er alt fra 60 opp til 144 grunnet av vertical sync. Det har skjedd en gang med Destiny 2 og det gikk tilbake til normalt etter at jeg avsluttet spillet og startet det på nytt.

     

    Min PC spec:

    2600k @ 4.5Ghz

    16GB ram

    GTX 1070

    2 SSD i raid 0

  3. Stillingstittel: IT Konsulent, Privat sektor.

    Erfaring: 0 år

    Sertifisering: 0

    Arbeidsoppgaver: Brukersupport, patching, installering, konfigurerering, oppgradering, feilsøking, bestilling av utstyr osv

    Utdanning: Ingen relevant utdannelse

    Årsinntekt: 420 000+ kjøregodtgjørelse, fri bruk av mobil, hjemmekontor, reiser og andre goder.

  4. Hvorfor har Get så lav opplastinghastighet i forhold til nedlasting? Det er nok fordi nodene ikke har kapasitet nok. Setter de opp opplastingen vil det gå ut over områdene med deres kunder for både internett og tv tjenester. TV kommer til å hakke og internetten blir ustabil. Oppgradere nodene kanskje? Det koster penger og kanskje vi som er bruker er nødt til å betale mer for internetten.

     

    Jeg har faktisk modemet nevnt ovenfor og den har en USB kontakt. Om hardisk støttes har jeg ikke sjekket ut. Ruter instillingene er overraskende stor for muligheter til å gjøre endringer. Passer til mitt behov, så klager derfor ikke.

  5. Det er nok at MSI, ofte selger til billige maskiner (Dell/acer/esystem billig pc), riktignok kan MSI være gode, men kan også være dårlige overklokking er neppe noe særlig heller.

     

    Hvis vi skulle sammenlignet Asus/DFI/Evga så ville de nok komme bedre ut en MSI/Asrock i gjennomsnitt for den kravstore brukeren? Selv kan jeg ikke bevise at det er tilfelle, men etter at flere foretrekker Asus/DFI/Evga/gigabit er det nok en grunn for det. Kan være fordi når en får et dårlig hovedkort så påvirker det valget veldig, jeg går stort sett for Asus/gigabit avhenging av bruk.

     

    Ser jo ut som Outcasted støtter asus også.

     

    "lol"

     

     

    Sjekket mange reviews før jeg bestemte meg for å kjøpe MSI Z68A GD65. Utrolig bra kort som jeg kan anbefale.

     

    http://www.overclockers.com/msi-z68a-gd65-g3-review/

  6. Du har prøvd å avinstallere regner jeg med?

     

    Evt kan du jo prøve med drivercleaner i tillegg.

     

    Ja, jeg har forsøkt å avinstallere samt installert andre type drivere. Forsøkt driver cleaner, ccleaner og diverse andre ting fra forumer. Snart prøver jeg å ta en nvidia kort og installerer driver der og bytter om igjen.

     

    Takker for svar om andre har tips å bidra med :)

  7. Jeg får ikke opp catalyst control senter. Har søkt litt på google og testet litt forskjellig uten at feilen er løst.

     

    Er det noen her som har opplevd feilen og fått løst det? Jeg har ikke lyst til å formatere for å rette opp. Har per dags dato 2 HD Radeon 5850 i cfx. Har forsøkt drivere som 11.11 og 11.12.

  8. Min erfaring med gamle oppsettet var Core2Duo E8600 klokket til 4.2Ghz med HD5850 CrossfireX. Cpu load på begge kjernene var for høy som fikk skjermbilde til å fryse ganske ofte.

     

    Løsningen min var å oppgradere ram, cpu og hk. Det ble 2600k som kjøres fortsatt i stock sammen med resten av de gamle delene. Nå kan jeg fint kjøre alt på ultra uten antialiansing deferred og anisotropicfilter på max med 1080p.

  9. Hadde Nexus One og gikk over til Samsung Galaxy S2. Strålende fornøyd, men bruker også en iPhone 3gs i tillegg.

     

    Føler ikke at touchen er like bra som iPhone ennå. Mer presis og responsiv på iPhone. Utviklere av spill har tydeligvis optimalisert spillene sine bedre med iOS. Tar f.eks fruit ninja som et eksmpel. Har det på begge telefonene, men merker klart hvilken som flyter bedre med grafikk og touch.

     

    Håper egentlig bare det blir bedre på android. iOS var tidligere ute tross alt og fått utviklerte mer i fokus der.

    • Liker 1
  10. Sjekket litt i prisguide og fant Power Color HD Rad 5870 til litt over 2.2k

    Kan det være noe galt her?

     

    http://old.prisguide.no/product.php?produc...6&cat_id=30

     

    Skal nok være HD 5850. Skrive/modellfeil hos importøren tenker jeg.

     

    Hjertet lettet, har jo akkurat anskaffet 5850 :)

     

    Sjekket litt i prisguide og fant Power Color HD Rad 5870 til litt over 2.2k

    Kan det være noe galt her?

     

    http://old.prisguide.no/product.php?produc...6&cat_id=30

     

    Se 3-4 sider bakover i tråden.

     

    Alt for mange sider, vanskelig å få orden på alt.

  11. Ja jeg leiter etter et hovedkort som passer fint med minnebrikkene mine. Det hovedkortet jeg sitter med får jeg ikke pusha 1 Mhz en gang før det blir ustabilt. Har lest flere fine reviews om disse minne brikkene så jeg vil gjerne bruke dem.

     

    http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...aspx?plid=92492

     

    Resten av specsene sitter i signaturen. Kommer sikkert til å kjøpe E8400 etterhvert.

     

     

    Mvh Eatypoe

×
×
  • Opprett ny...