Gå til innhold

RaheemSterling

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RaheemSterling

  1. Her er fasiten:

     

    Benson Henderson © def. Gilbert Melendez - Decision (unanimous) (29-28, 29-28, 30-27) - Round 5

    Heavyweight Daniel Cormier def Frank Mir - TKO (punches) - Round 1

    Lightweight Nate Diaz def. Josh Thomson - Decision (split) (29-28, 28-29, 29-28) - Round 3

    Welterweight Matt Brown def. Jordan Mein - TKO (knees & punches) - Round 2

     

    :)

     

    Enig i dette, men tror Cormier vinner i andre runde mot Mir og Brown i 1 runde mot Mein.

  2. Tragisk at Holly Holm slutter med boksing bare fordi hun er redd for å bokse mot Brækhus. Håper virkelig det ender med at de får satt opp kampen slik at Brækhus kan knuse henne.

     

    Jeg må vel si at jeg er en av de få som skjønner henne godt, hun har bokset lenge. Og går nå til en mye større idrett. Kunne kanskje tatt kampen mot Brækhus istedenfor hun andre hun skulle bokse mot. Men, men...

  3. Hall irriterte meg grønn gjennom hele kampen. Prøvde og leke Anderson Silva men fikk det virkelig ikke til. Når du opptrer sånn i en finale syntest jeg det er greit du taper, Hall tok for lett på Gastelum men er enig i at han definitivt er en bedre fighter. Han får nok kontrakt uansett og blir prioritert foran Gastelum for og komme med på et main card feks.

     

    Jeg var ihvertfall enig i dommeravgjørelsen, stusset litt over at det ble split decision.

  4. Mine i rangert rekkefølge!

     

    PS3: 1. Tomb Raider 2013 2. Uncharted

    PC: 1. The Elder Scrolls V: Skyrim , The Walking Dead

    PS Vita:: Persona 4 Golden , Uncharted Golden Abyss

     

    Av alle spillene er listen slik: 1. Persona 4 Golden , 2 Tomb Raider og 3 Skyrim. Er ikke i nærheten av ferdig med Persona enda, men for et fantastisk spill dette er. Fikk aldri tid til å spille det da det fanst på ps2.

     

    Jeg kommer nok mest sannsynelig på mange andre som er bedre enn de jeg skrev ned, men gidder ikke å tenke så mye. Er trøtt.

  5. Skal nok ikke se bort ifra at Uriah kan bli god i UFC. For meg virker han allerede bedre enn foreksempel en annen kickboxer Michael Bisping. Men er jo helt umulig å sammenlikne motstanderene Uriah møter imotsetning til de Bisping møter. Bådde Bubba og Adam Cella ser vel ut som de to svakeste i huset utenom han som tapte 1 kampen

  6. For 3000 spenn får du nok uansett valuta for pengene! Oppleve et stevne live ville vært en drøm for meg ihvertfall. Du får jo se mange gode fightere som Ross Pearson, Ryan Couture, Matt Mitrione , Garza!!! m.f. I tillegg er kampen mellom Tor The Hammer og Adam Cella veldig interessang om du følger TUF :) Jeg hadde ihvertfall gledet ræven av meg uansett, neste UFC i Europa SKAL jeg!

×
×
  • Opprett ny...