Gå til innhold

imtheone

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

Innlegg skrevet av imtheone

  1.  

    Legg inn nyeste bios

    Er allerede på siste versjon:) Skal prøve å legge den inn på nytt når jeg får tak i en minnepenn, ikke lenge mulig å få FAT32 på ekstern harddisk ;)

     

     

    Fikk endelig re flashet siste versjon av Bios, ser ut som det virker. Har funket som normalt nå de siste timene :) Aner ikke hva som har skjedd med gamle BIOSen da jeg ikke har fiklet med den på sikkert et år. Takk for hjelp :)

  2. Hvilken psu har du, og reset bios så funker maskinen.

    Har selv opplevd det på noen kort. Skrues (2st) maskinene av må jeg reset bios, en restart går fint. Finner ikke ut av det, men de funker fint. Er på 24/7 nå.

     

    Ja, kunne klart meg med hvilemodus, og en reset i ny og ne. Problemet er at jeg ikke får aktivert internett eller lyd. Begge har drivere installert, og ingen ukjente komponenter under enhetsintsillinger. Slik som den er nå, er den ubrukelig :( 

     

    Psu: Antec 620W high current gamer (HCG-620)

  3. Har selv Z77A-GD55 og i7-3770K og win 10. Hadde litt problemer selv med win 10, men ble bedre med å lete etter nyere drivere til mine gamle hk.

    Har oppdatert lyd/nettverk ved å lete på nett. Bruker dette programmet: http://www.hwinfo.com/download.php

    Se først hos msi om du finner nyere drivere: http://www.msi.com/product/motherboard/support/Z77A-G43.html#down-bios

    Håper det var rett hovedkort. :)

     

    Funka desverre ikke. Nå har pcen funka fint med windows 10 siden juli, så tror egentlig ikke det er problemet. Instalert siste drivere for lyd og internett nå. Men ingen av de fungerer fortsatt. Bios var allerede på siste versjon :( 

  4. Hei.

    Bygde meg en pc for ca 2 år siden, og den har funket bra siden da. Men her om dagen ville den ikke starte. Skjermen var bare svart uten at logoen til hovedkortprodusent osv kom opp, og fikk dermed ikke gått inn i BIOS. Lot pcen bare stå å jobbe, og ca 1 time senere gjorde den plutselig en harddisk sjekk. Fikk beskjed om å reparere windows installasjonen, noe jeg gjorde, og pcen funka som normalt etter det. Skrudde den av, men dagen etter er skjermen kun svart igjen. Lar den stå en stund, men ingen ting skjer. Prøver så å starte pcen med kun hovedkort tilkoblet, og ingen ting skjer. Resetter så CMOS og den starter. Går jeg inn i BIOS og endrer noe, må pcen starte på nytt for å lagre. Da viser den igjen svart skjerm, og jeg må resette CMOS igjen for å starte. Ber jeg den da bruke default innstilinger, starter windows, men internett og lyd virker ikke. Sier modulene ikke er aktivert??. Starter jeg den på nytt igjen, må jeg resette CMOS på nytt for at den skal starte. 

     

    Hovedkortet ødelagt?, eller har noen en løsning på dette? Vil helst slippe å kjøpe nytt hovedkort :)

     

    Windows 10

    MSI Z77A-G43

    I5-3570k

    Gigabyte GTX 670

    Corsair 8gb ddr vengeance 1600mhz

    Kingston 120 GB SSD

    Antec 620W high current gamer (HCG-620)

     

    Takk på forhånd

     

    Edit: rediger komponenter

  5. Når jeg sjekket siden rett etter annonsering, så gikk jeg inn på games øverst til venstre, attila. Da sto det your world will burn feb 2015. Ser ut som de har fjernet det nå. Skulle tatt screenshot:'(

     

    Edit: nå var det riktignok en feilmelding øverst på siden, og siden ble ikke helt lastet. Så mulig det var en gammel side som ble lastet opp ved en feil eller noe.

  6. Samme skjedde her. Si fra om det løser seg!

     

    Fra amerikanske eagames siden:

     

    TEMPORARY ORIGIN ISSUES- PC & MAC

    PRINT

    UPDATED: 3/5/2013

     

     

    Our team has confirmed an Origin service outage and are working to resolve this as soon as possible.

    IMPORTANT: Players affected by this outage may experience the following issues:

    Attempting to redeem a code will appear to be successful, but will NOT actually apply to your account.

    The “My Games” library will be missing and only display “Origin Store” and “Free Games” tiles.

    If you are able to see your “My Games” library, you will not be able to download products.

    You may receive a “Slow network error” message upon login.

    If you attempt to download you will get 1 of 2 error messages:

    Error 503

    Error 65538:-1

    Both of these errors will block players from downloading games.

    Our team is working to resolve this outage as soon as possible. In the meantime, if you are experiencing any issues with your Origin account, we recommend not trying to redeem any game codes. Please stay tuned for further updates.

  7. Da har jeg endelig bestemt meg for å bygge en skikkelig pc. Er for det meste til spilling, blant annet bf3. Har satt opp en liste på Dustin med hva jeg kunne tenke meg, men er interessert i å høre hva andre med erfaring i pc bygging har å si. Er mest interessert i om delene passer sammen og om strømmforsyningen passer og er sterk nok. Viss noe burde byttes ut vil jeg helst holde det i samme prisklasse. Kommer sannsynlig vis ikke til å overklokke, grunnet lite erfaring med dette.

     

    Har tastatur, mus, cdrom, og hardisk, tar det fra en eldere pc jeg har.

     

    Takker for svar:)

    post-295039-0-42057000-1361121206_thumb.png

×
×
  • Opprett ny...