Gå til innhold

rujo79

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rujo79

  1. X_Prez_Nixon skrev:
    rujo79 skrev:

    Tipper vi i Norge kan spille det fra klokken 13:00 torsdag da, på Xbox og endrer region til New Zealand. Det har jeg gjort med mange spill ;)

    Det hjelper å skifte region. Spillet må være kjøpt fra NZ playstation store og PS valuta må også være fra NZ. Noen omgår dette med psn gavekort kjøpt i New Zealand osv.
    På Xbox må du ikke kjøpe det som du beskriver. Det har i alle fall aldri jeg gjort på de spillene som jeg har spilt tidligere ved å endre regionen :)
  2. Gringorilla skrev (3 minutter siden):

    Å? Så konsollversjonen har også mods in-game (ser at det nevnes i artikkelen, men jeg skumleste tidligere)? Aldri spilt Skyrim på konsoll, så jeg visste ikke det. Stor fan av modsene på Steam-versjonen. Grunnen til at jeg spurte var fordi jeg har VR-versjonen liggende, uten å ha fått prøvd det enda, og vurdert en stund å starte på det. Men jeg kom nå på hvor idiotisk spørsmålet mitt var, for VR-versjonen har hatt 60 FPS lenge, ettersom Sony ikke godkjenner VR-spill med mindre. Personlig synes jeg det er for lite for VR dog.

    Kunnet det en stund? De maskinene er såvidt 2 måneder gamle.

    Hehe, godt poeng 😛 Det jeg mente var at dette har vært mulig fra "dag 1" på Series X og S, at denne muligheten ikke kom når denne artikkelen ble skrevet.  

    Gringorilla skrev (3 minutter siden):

    To be fair så er da konsollene nesten like gamle som spillet, og PS4/X1-generasjonen er kanskje den generasjonen som var minst imponerende specs-messig (og allerede utdatert) da de kom. Og som jeg nevner over, så har VR-versjonen som kom for 3 år siden hatt 60 FPS helt fra starten.

    Spillet er ikke kommet på siste generasjons konsoller. Dette er med bakoverkompatibilitet, og som han nevner i artikkelen kan det gjøres på forrige generasjon også, som kom i 2013.

    Er det noen som sitter fast? Dere PC Master Race (spiller på PC selv også, men kommer ikke med slike tåpelige kommentarer) sier jo hele tiden at det er så billig med en god PC, så da kan vel de som "sitter fast med en dårlig konsoll" bare selge den og kjøpe seg en god nok PC i stedet. ;)

     

    • Liker 1
  3. I punkt 2: "I tillegg vil Snapchat på S10 kunne ta langt bedre bilder enn det som er vanlig på andre telefoner, da appen vil ha direktetilgang til kameraet."

     

    Dette tror jeg ikke det er mange som er klar over, jeg var i alle fall ikke det før inntil nylig.Til nå er det bare iPhone- og Pixel telefonen som har hatt dette. Andre android baserte telefoner tar bare en "screen shot" av den som vises i skjermen når man er inne i Snapchat. Veldig bra at S10 støtter dette også, eller rettere sagt - at Snapchat støtter dette på S10.

    • Liker 4
  4.  

    Hvis man får byttet batteri på en vanntett iPhone, er den fortsatt vanntett etter byttet hos alle som nevnes her?

     

    Mest sannsynlig ikke da forseglingene blir brutt når man åpner den og det skal godt gjøres å legge ny forsegling til samme nøyaktighet som maskinen som originalt satt sammen mobilen. Når jeg sendte inn min Z3 Compact for noen år siden på garanti sak fikk jeg opplyst at den ikke kunne beregnes som vanntett lengre hvertfall. Kan være Apple/verksted har en måte å sikkert forsegle den. Man får eventuelt spørre verksted :)

    Om du sender den til et autorisert Apple-verksted for batteri- eller skjermbytte så vil telefonen fortsatt være IP67-sertifisert etter utført arbeid. De legger med andre ord ny "tetting" mellom skjerm og ramme.

  5. Jeg må virkelig si meg enig i det som blir nevnt her i tråden angående PX og at de må spilles inn. Jeg skal absolutt ikke påstå at jeg er verken «audiofil», eller en «hodetelefontester», men der tror jeg strengt tatt at jeg er i samme «bås» som majoriteten av de som er i målgruppen til disse hodetelefonene...

     

    Da jeg først tok i bruk PX`ene ble jeg mer enn litt skuffet over lyden, etter å ha lest alle de gode omtalene rundt omkring. I starten var det nesten som det var et lag med «bomull» mellom musikken og meg. En litt ullen lyd, som det beskrives som her i denne artikkelen.

    Etter å ha lest dette med å spille de inn tenkte jeg å gi det en sjanse. Koblet de til Mac`en min og lot de spille over 6 netter. Du slette min tid for en forskjell dette skulle vise seg å utgjøre. Borte er bomullen og jeg sitter tilbake med det som for meg er noe av det beste jeg har hørt av trådløse hodetelefoner. Av de hodetelefonene som er i denne artikkelen har jeg eid QC35 og H9. Begge gode hodetelefoner, hvor jeg synes at QC35 er de mist gode. H9 hadde veldig fin lyd, men spiller rett og slett for lavt for meg. Jeg liker å kunne «guffe» lyden litt opp om jeg skulle ønske det. Her var H9 rett og slett for dårlig. Jeg testet de mot iPhone 7+, iPhone 8+ og Samsung S8+

     

    Tilbake til det å «breake inn» PX`ene: dette anbefales på det sterkeste! Men, når det er sagt så gjelder nok dette alle hodesett vil jeg tro - noe jeg nok har gjort på et fåtall av hodetelefonene jeg har eid. Det er få hodesett jeg har beholdt lenge nok, eller gjort en innsats på for å «breake inn».

  6. På min LG Smart-TV hvor jeg bruker riks-tv, får jeg opp valget "opptak". Når jeg velger dette får jeg beskjed om at det ikke er noen HDD eller Minnepenn tilkoblet, noe som jo er naturlig i og med at jeg ikke har noe slikt koblet til. Så, er det bare for meg å koble til en HDD så kan jeg ta opp, eller må man ha en boks som i denne artikkelen for å kunne ta opp på riks-tv?

  7.  

    Etter at jeg testet ut slike "herdet glass" skjermbeskytter, kommer jeg aldri til å vurdere noe annet. De er helt suverene. Eks: http://www.mytrendyphone.no/shop/lg-g3-peter-137191p.html

    Vil bare takke for tipset. Jeg bestilte en slik du linket til. Fikk den i dag, og den var jo en fryd å sette på. Utrolig enkelt, i forhold til mye annet som finnes.

     

    Bare hyggelig :) Ja, de er veldig flotte. Skjermen blir like skarp som om man ikke har noe som helst på den. Enkel å montere er de også :)

  8. Skal kjøpe meg denne mobilen. Så først på Samsung sin S5, men ser at denne har overlegent batteri og skjerm. Har i dag en Z1 med invisible shield som skjermbeskytter, finnes det noe bedre enn den til G3? For invisible shield er egentlig grusomt, men billig. Så på linustechtips som viste frem Phantom Glass screen protector, men fant det ikke til G3. Hva bruker dere? Om dere bruker noe i det hele tatt.

    Etter at jeg testet ut slike "herdet glass" skjermbeskytter, kommer jeg aldri til å vurdere noe annet. De er helt suverene. Eks: http://www.mytrendyphone.no/shop/lg-g3-peter-137191p.html

     

    Invisible Shield er, som du sier, helt grusom! Hvis man absolutt må ha skjermbeskytter av den typen, så er Copter sin type mye bedre...

  9. Noen som har prøvd å stille kontrasten på skjermen sin ? Anbefaler det sterkt :) legger ved et bilde av instillingen jeg bruker.. Dere burde også prøve lux, som er et program som overstyrer justeringen av lysstyrken osv, mye bedre enn orginal autolysstyrke. Justeringen av skjermen ligger under generelt - tilgjengelighet. Anbefaler en litt høy lysstyrke til den settingen jeg har, men det er smak og behag.

    Det som er litt tullete med å gjøre endringer der, er at ALT får endret farge/kontrast (selvfølgelig). Det vil si at bilder på galleriet ikke blir "natulig" lenger...

  10. Du er ikke låst til den standarde sms appen og hangouts, du kan lasge ned mange sms apper fra play store :)

    Neida, vet at man kan laste ned andre sms apper. Hvilke anbefaler du og andre her inne? Har tidligere testet gosms og handsend, men liker stock appene bedre. Mindre strøm bruker de også. Det må da være mulig å bytte fargetema? Kan ikke skjønne annet. Spesielt siden LG har så mange andre valgmuligheter ellers i Android-skallet sitt :)

  11. Er det noen som vet om man kan få en annen farge i feks sms-applikasjonen? Den guloransje som er der originalt er jo rett og slett grusom! Har forsøkt å bytte tema, men bakgrunnsfargen er de samme... Vurdere sterkt å heller bruke hangouts i stede, selv om den er merkbart tregere...

  12. Bra mobil men tror jeg har fått doa... Noen som opplever det kommer pipelyd i headset når den kobles til? Og på bose headset skurrer venstre side til det spilles musikk

    Hei. Jeg opplever litt av det samme når jeg kobler hodesett til. Da får jeg en pipelyd som forsvinner når jeg starter å spille musikk. Det gjelder et Bose QC20i, som for øvrig spiller litt for lavt etter min smak. Har ikke fått testet noe annet hodesett enda.

     

    En annen ting. Jeg har 16gb versjonen som "bare" har 2gb ram. Jeg synes at den er treg og lugger litt til tider. Ser at telefonen stort sett konstant bruker 1,3-1,6gb ram. Hordan er din erfaring med dette? Jeg er fristet til å bytte den ut og kjøpe en 32gb versjon med 3gb ram, men er ikke så sikker på at denne luggingen blir bedre av det. Jeg endret kjøretiden (som det er oversatt til) til ART og det ble bedre, men ikke optimalt...

  13.  

    Dere nevner at den har god lyd ut fra mini jack. Hvordan er den sammenlignet med Sony Xperia Z2? Z2-en skuffer meg på lyden ut av mini jack-en. Jeg har Bose QC20i og det er så lav lyd i det hodesettet i bruk på Z2-en. Skikkelig irriterende, spesielt med såpass dyre øreplugger. Kanskje noen som har litt erfaring på dette området? Jeg bytter ut min Z2 pga av den lave lyden jeg får i QC20i pluggene. Htc One M8 er jo i en klasse for seg her. M8-en er faktisk slik at jeg opplever at den får enkelte hodesett til å skurre på maks volum, som nevnte QC20i. Må ha på nest høyeste volum...

     

    Fikk Z2'en min på tirsdag er ikke skuffet over lyden fra Minijacken, er egentlig ganske høy lyd! :D
    Hm, på Bose Qc20i er det veldig lav lyd. Adskillig høyere på iPhone og ikke minst M8. Men, på mine Shure 535 er det absolutt akseptabelt volum. Det er nok spesielt kombinasjonen Z2/QC20i som ikke er perfekt match tydeligvis :/
  14.  

     

    Dere nevner at den har god lyd ut fra mini jack. Hvordan er den sammenlignet med Sony Xperia Z2? Z2-en skuffer meg på lyden ut av mini jack-en. Jeg har Bose QC20i og det er så lav lyd i det hodesettet i bruk på Z2-en. Skikkelig irriterende, spesielt med såpass dyre øreplugger. Kanskje noen som har litt erfaring på dette området? Jeg bytter ut min Z2 pga av den lave lyden jeg får i QC20i pluggene. Htc One M8 er jo i en klasse for seg her. M8-en er faktisk slik at jeg opplever at den får enkelte hodesett til å skurre på maks volum, som nevnte QC20i. Må ha på nest høyeste volum...

    Lyden har ikke bare med telefonen å gjøre. Jeg merket ingen forskjell fra Galaxy S3 (som har mer enn nok punch til in-ears og hodetelefoner) og Z2 med Poweramp som musikkspiller og samme equalizer-instillinger. Men hvis du har lav lyd, har du husket å trykke vekk volum-advarselen? Det er vel minst 4-5 hakk igjen etter denne går vekk, men du må låse opp skjermen for å få den bort. Må også gjentas dersom telefonen ikke har spillt musikk på en stund. Det er standard Android greier etter EU-direktiv og har ikke noe med telefonen å gjøre.

    Neida, jeg er klar over at det ikke bare har med telefonen å gjøre. Det er litt bedre lyd i Z2-en med et annet større hodesett. Det var bare så merkbart stor forskjell på QC20i-pluggene på Z2 og M8. Det dukker for øvrig ikke opp en slik volum advarsel på Z2, men det gjør det på M8.

  15.  

     

    Dere nevner at den har god lyd ut fra mini jack. Hvordan er den sammenlignet med Sony Xperia Z2? Z2-en skuffer meg på lyden ut av mini jack-en. Jeg har Bose QC20i og det er så lav lyd i det hodesettet i bruk på Z2-en. Skikkelig irriterende, spesielt med såpass dyre øreplugger. Kanskje noen som har litt erfaring på dette området? Jeg bytter ut min Z2 pga av den lave lyden jeg får i QC20i pluggene. Htc One M8 er jo i en klasse for seg her. M8-en er faktisk slik at jeg opplever at den får enkelte hodesett til å skurre på maks volum, som nevnte QC20i. Må ha på nest høyeste volum...

    LG G3 har veldig god lyd fra minijack-utgang. Leste en test der de hadde testet dette, og LG G3 var en av de beste på det. Slo Z2 lett.

     

    Skal se om jeg finner den testen ..

    Hei. Supert om du finner den testen :) Takk for svar :)

  16. Ja, har begge installert, men SmartWatch 2-appen ser man jo ikke på telefonen, og i SmartConnect-appen får men ikke gjort noe. Det er jo i den at man skal kunne endre instillinger osv på klokken. Om man velger klokken i SmartConnect-appen, får jeg ser den der, så får man bare opprettet en hendelse på lik linje som man kan med hodesett osv på Sony sine telefoner.

×
×
  • Opprett ny...