Gå til innhold

Kriminalitet

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kriminalitet

  1. Pfft. Hvorfor ikke? Når jeg har 0 problemer med å betale tilbake om de skulle bli trekt så ser jeg virkelig ikke hvorfor jeg skal la være å bruke de.

     

    Jeg har selv fått penger inn på konto jeg ikke har visst hvem det er fra, jeg sjekket opp kontonummeret på nettbanken, og sendte pengene tilbake. Er det ENESTE riktig å gjøre.

     

    Tilpass for deg at du nå har minus på kontoen TS. En veldig uvoksen oppførsel å bruke opp penger man ikke veit kommer fra. Regner med at hvis du hadde funnet en lommebok med 4000 kr på bakken, så hadde du mest sannsynlig brukt opp de pengene også.

     

    Haha seriøst? Desse pengene KOM IKKE fra et ukjent kontonummer. Det var en feil fra banken sin side.

     

    Og selfølgelig hadde jeg brukt pengene om jeg fant en lommbok med 4k i. Faen er det slags folk som henger her inne? Sosialister alle sammen..

  2. Ver jo en sak i media for litt siden om en som fikk masse penger inn på kontoen med en feil, så brukte han det opp, ble vel et opphold i fengsel som straff om jeg husker rett

     

    ? lol. ja jeg får fengselstraff for å kjøpe tv for mine EGNE penger som er på min konto. send link til den saken om du vil ha meg til å tro deg, for det der er bare bullshit. må isåfall ha vært en sak der han var fullt klar over hvem sine penger det var og så brukte det. i mitt tilfelle vet ikke jeg om det er mine eller ei

×
×
  • Opprett ny...