Gå til innhold

Adrianto

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Adrianto

  1. Oppdaterte i går. Har opplevd lydvarsler (type meldingslyd etc) et par ganger, uten at jeg finner hva det varsles om. Det verste er nok skjermblinkingen som oppstår av og til, spesielt når jeg sjekker skriftmeldinger i snapchat. Blinker liksom svart, og må lukke appen for å få gjort noe.

     

    Edit: virker som det er kombinasjonen SwiftKey (tastaturapp) og snapchat som trøbler i Android Pie.

    Jeg har samme problem med Snapchat med tastaturet oppe, jeg bruker gboard, har også problemer med Marine Traffic, her blinker hele appen når jeg åpner den også blir den svart, når jeg prøver å lukke\minimere den blinker den igjen. Denne appen har ikke blitt oppdatert siden februar da.

     

    Vet dere om Snapchat er oppdater for Android 9 enda?

     

    Ellers så opplever jeg at kameraet åpnes tregere enn før, noen andre som opplever dette?

  2. Står man kan vlge SIM etter man har slått inn nr.

    Har ikke to SIM selv tho...

     

    https://www.nokia.com/en_int/phones/support/nokia-7-plus-user-guide/dual-sim-settings

     

     

    Choose which SIM to use

    When, for example, making a call, you can choose which SIM to use by tapping the corresponding SIM 1 or SIM 2 button after you dial the number.

    Your phone shows the network status for both SIMs separately. Both SIM cards are available at the same time when the device is not being used, but while one SIM card is active, when, for example, making a call, the other may be unavailable.

  3. Jeg må si det er en skikkelig befrielse med helt "ren Android". Har kun hatt Android via Samsung før (S2, S5 og S8+).

    S8+ skal inn på service nå pga. en software bug som gjør den helt ubeskrivelig treg.

    Så kjøpte Nokia 7 Plus som en reservetelefon var kampanjen Elkjøp hadde, 3333kr og må¨si jeg faktisk vurderer å bruke Nokiaen permanent da alt flyter silkemykt på den, merker noen ganger at det tar litt tid før den får alle menyene og programmene inn i minnet, men til prisen er det jeg ikke har noen problemer med.

     

    Er spent på hvordan denne er etter et årstid, da alle Galaxyene jeg har hatt har vært så å si ubeskrivelig trege, selv etter å ha nullstilt de.

  4. Hurtiglading fungerer på min, blir aktivert etter at skjermen har vært av en liten stund. Testet via amperemeter på laderen.

     

    Hurtiglading er deaktivert når skjermen er på, mulig det også er andre parameter som batteritemp som kan påvirke om den lader hurtig

    Har du sist oppdatering på telefonen? Jeg syns min lader treigt, men telefonen har jo et ganske stort batteri å da.

  5. Noen som har testet hurtiglading på telefonen?

    Kjøpte en Quick Charge 3.0 laser fra Belkin, men ser ut på diverse forum at etter klager på varm telefon under lading og bruk, så har de deaktivert hurtiglading eller deaktivert den under bruk. Testet lading i dag og det så ikke ut til at den ladet raskere. På noen forum sier de at hurtiglading skal fungere når telefonen ikke er i bruk. Opplevde ikke det heller.

     

    https://forum.xda-developers.com/nokia-7-plus/how-to/8-1-0-phone-wont-fast-charge-security-t3800168/page3

  6. Artikkelskribenten høres nesten ut som om han klager på fraværet av USB 3.1.

     

    Hvordan kan han tillate seg det, når Xbone mangler noe høyere ytelse enn USB 3.0. Det ville være ulogisk å lage en USB 3.1 disk til et USB 3.0 maskineri, jamfør specs. på Xbone:

     

    https://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_One#Hardware

     

    Tror nok artikkelskribenten mente å bruke USB C porten som port på harddisken og ikke USB 3.1 standarden i seg selv. Siden USB C kontakten vil være mye mer fremtidsrettet fremfor USB 3.0 Micro B porten. Noe jeg ikke har hatt noe i mot I det hele tatt selv.

  7. Er det noen her som har satt på herdet glass på telefonen? Jeg kjøpte Panzer glasset de har på elkjøp, glasset vil ikke feste seg helt i hjørnene. Ser en anmeldelse av en med lignende glass som opplever det samme på komplett.no.

     

    Har også måttet levere inn laderen min da den sluttet å lade dagen etter jeg fikk telefonen. Håper det ikke er telefonen som er problemet, har ikke lyst å levere den inn.

     

    Er veldig fornøyd med den ellers :)

  8. Noen her som har deksel fra Mozo? De ser veldig fine ut, men vil vite hvordan grepet er. Er også usikker på bok eller flipp formen. Har hatt bok før på en S5, men skal kjøpe Panzer glass å ha på skjermen, så er litt usikker om jeg i det hele tatt trenger noe forran skjermen.

  9.  

     

     Kan vel si jeg har hatt veldig dårlig erfaring med Samsung :)

     

    Det er jo helt greit det, jeg har ikke tenkt å si noe på det, eller at Samsung er super-fantastisk eller lignende.

     

    Det jeg tenkte på viste seg å stemme. Det er egentlig ikke noe du savner i oppdateringer. Du liker ikke Samsung pga mangel på oppdateringer. Problemet er at du opplever SW som ikke oppfører seg som den skal og er problematisk. Det å oppgradere Android versjon hjelper jo ikke, når problemet ikke er Android versjonen. Det var jo problemer med Android 5.0 for Samsung i starten (januar/februar), men de fikset jo dette senere. Uten å endre Android versjon. Åpenbart er ikke alt fikset, eller så kom problemet ditt med en annen oppdatering på et senere tidspunkt. Så det jeg ville fram til var egentlig hva som faktisk var det som var problemet ditt, fordi jeg følte ikke at den første posten din egentlig inneholdt det du var misfornøyd med.

     

    Ellers usikker på hva du bruker så mye Kies og SmartSwitch til.... jeg googlet smartswich og det er bare for å legge inn data fra den gamle tlfen din til din nye galaxy?

    Bruker Kies/Smart Switch til å legge inn musikk osv. Jeg opplevde det samme da jeg googlet etter SmartSwitch, måtte prate med Samsung support for å rett link til programvaren. Jeg prøvde også å bruke Kies/SmartSwitch til å søke etter nye oppdateringer til telefonen, men uten hell. Det jeg er ute etter i oppdaterte Android versjoner er ytelsesforbedringer. Det kan godt hende at det er noe galt med min telefon som gjør at den hoster og harker så fælt. Har tenkt å høre nærmere med både Samsung og Netcom, der jeg kjøpte den, for å finne ut om problemet lar seg løse.

     

    Men tilbake til Lumia 950 XL. Jeg kan tenke meg en telefon dirkete fra de som skriver OSet de kjører, uten å måtte vente på at andre skal pynte på de. Har aldri hatt telefon fra google, har hatt fra Apple, men sys de to ligner veldig på hverandre. Når det kommer til WP var jeg veldig fornøyd med Lumia 1020 jeg hadde, bortsett fra mangel på Snapchat, noe jeg er på mer som et luksusproblem da jeg ikke bruker det så mye. Likte grensesnittet veldig godt, bortsett fra innstillingsmenyen so ikke ga noen mening i det hele tatt på WP 8.1, har blitt noe bedre i Win 10. Og kan også tenke meg det nyeste av det nye fra MS på telefon fronten nå. Så i januar regner jeg med å være en eier av en Lumia 950 XL :)

  10.  

     

     

    Det som er det store pluss'et for min del er at jeg bor en plass med relativ dårlig dekkning både fra telenor og netcom, med Samsung s6 og andre android's så hadde jeg fra 1 til ingen prikker på dekningsvisningen..med denne har jeg 3 prikker og ingen drop outs når jeg ringer og bruker tlefoenen SOM EN TELEFON! og siden denne brukes i jobb er det iallefall alfa & omega for meg...

    Det at andre produsenter legger inn antennestriper sier vel litt om hvor velegnet det klassiske aluminiumsdeisgnet er for signaler. Det forstyrrer absolutt signaler. Forskjellige typer plast, som det MS velger er et helt klart bedre materiale å lage mobiler i. Det er bare det at alle er så utrolig fikserte på at alt skal være aluminium og glass, ellers er det "billig". Synes det er bra MS beholder det, og dårlig at Samsung droppet det, på nærmest alle enheter.

     

    Merkelig hvordan alle aviser rundt om, med unntak av dere og GsmArena syns Microsoft sine mobiler var imponerende.

     

    Andre påpeker blant annet:

    - Dårlig byggekvalitet/billige materialer

     

    Hvor mange andre nettsider har du lest? Hvor gode er testene?

     

    I tillegg så skriver du at alle aviser synes den var imponerenende, med unntak av GSMArena og tek, men lister bare negative ting andre har skrevet, så regner med du mente det motsatte?

     

    Eller er ting som dette punktet et bevis på at disse testene umulig er gode. Den har ikke dårlig byggekvalitet, og den er laget i billigere materialer sånn sett, men det betyr ingenting. Materialkostnader her er liksom 3$ eller 5$. Det som betyr noe er hvor bra det er. *Utrolig mange skriver bare at aluminium er bra og plast er dårlig. Det er åpenbar mangel på journalistikk. Lumia har en svært god plaskonstruksjon. Det finnes og telefoner som rett og slett er i billig blank plast, som bare er billig og dårlig. En Lumia derimot tåler nok langt mer enn de fleste, spesielt for skjermen sin skyld.

     

    Aluminium er heller ikke bare aluminium. Se hvor stor forskjellen er mellom iPhone 6 og iPhone 6S/Galaxy S6. De to siste har langt bedre byggekvalitet, til tross for at begge er aluminium. Fordi aluminium er ikke aluminium. Plast er ikke plast. Kevlar er plast. Aluminium brukes i aluminiumsfolie. Aluminium varierer utrolig mye i egenskaper alt etter legering, og plast er så ekstremt forskjellig at det er merkelig at vi kun bruker et ord for det. Så hvis noen bare skriver at det er aluminium så det er bra, eller plast så det er dårlig. Da vet du at de ikke har peiling i det hele tatt på hva de faktisk skriver. De bare følger en mainstream regel der massene har bestemt hva som er bra og dårlig. Beklager på at jeg ikke stoler på den type tester. Jeg vil heller ha en god enn 100 feilaktige, dårlige.

     

    Dette er en telefon som frister noe veldig. Har prøvd litt på Android med en Samsung S5 i et årstid, og må si det er et av de kjøpene jeg har angret mest på noen sinne. Dårlig oppdatering av spesielt denne telefonen, sitter fortsatt på Android 5.0 og apper og programvare utviklet av Samsung er noe av det værste jeg har vært bort i.

    Hadde Nokia 1020 før S5en, litt gammel telefon nå, men OSet er noe jeg liker veldig godt. Fikk sett på en 950 XL i går og er kjempe imponert over hvor lett og liten den føles til å være en 5,7" telefon. Kamera appen åpnet så å si umiddelbart. Mulighet for minnekort og utskiftbart batteri er noe jeg vil ha videre etter S5en.

     

    Er nok blitt en liten Microsoft fan boy det siste året ja :p

    Hva Savner du i oppdateringer i Android 5.1? Hva savner du i Android 6.0? Hvem tvinger deg til å bruke apper som er utviklet av Samsung? Du må ellers ha et ganske stort hat om du karakteriserer det som det verste som er laget. De følger blant annet Material Design ganske bra, som hever dem langt over mange apper allerede.

     

    Lumia 950 XL veier 7 gram mindre enn Note 5. Hva sammenligner du med hvis Lumia 950 XL føles lett og liten ut? Den er ellers større enn Note 5 og, til tross for skjermpenn. Den er absolutt i klassen sammen med de andre 5,7" som er de minste og letteste, men ser ikke at den skiller seg nevneverdig fra resten? Den er vel omtrent det samme?

    Vel er den dårligste telefonen jeg har hatt erfaring med. Har lest flere plasser at S5en har hatt større problemer etter at den ble oppdatert til 5.0, det jeg har opplevd med min er at den lugger ganske kraftig flere ganger og at det tar opp til 15 sekunder etter at jeg har trykt på hjem knappen til at jeg kommer på hjemskjermen. Siste Samsung telefonn jeg hadde var S2, der opplevde jeg også problemer med Kies programmet hvor det uventet krasjet, noe jeg også nå opplever med Kies 3, de har også byttet til et nytt program som heter SmartSwitch, men linken jeg blir henvist til viser seg å være en død side. Har prøvd flere andre Launchere på telefonen bla. Nova, CM og Arrow. Det er Nova og Arrow jeg har vært mest fornøyd med, men hjelp ikke på ytelsen da TouchWiz alltid vil ligge i bunn uansett. Det jeg har hørt om android 5.0.1, 5.1,5.1.1 er at alle har ført til bedre ytelse på andre telefoner, da håper jeg også dette skal gjelde for min S5, men det har dessverre ikke kommet ny Android versjon til telefonen er i Norge siden januar. Det med størrelsen og vekten mener jeg opp mot min S5. Har større batteri i den 3500mAh. I forhold til min sS5 syns jeg den opplevdes overraskende lett og liten til å være en telefon med en 5,7" skjerm. Når det gjelder programvaren til Samsung så tenker jeg hovedsakelig på Kies og SmartSwitch og programvaren på telefonen til smartklokkene deres. Disse krasjer ofte under helt trivielle oppgaver. Prøver å stoppe programmer via Applications Manageren, uten at det hjelper på ytelsen. Har resatt telefonen flere ganger og slettet alt av apper uten hell i å finne ut hva som gjør telefonen så treg.

    Kan vel si jeg har hatt veldig dårlig erfaring med Samsung :)

  11.  

     

    Det som er det store pluss'et for min del er at jeg bor en plass med relativ dårlig dekkning både fra telenor og netcom, med Samsung s6 og andre android's så hadde jeg fra 1 til ingen prikker på dekningsvisningen..med denne har jeg 3 prikker og ingen drop outs når jeg ringer og bruker tlefoenen SOM EN TELEFON! og siden denne brukes i jobb er det iallefall alfa & omega for meg...

    Det at andre produsenter legger inn antennestriper sier vel litt om hvor velegnet det klassiske aluminiumsdeisgnet er for signaler. Det forstyrrer absolutt signaler. Forskjellige typer plast, som det MS velger er et helt klart bedre materiale å lage mobiler i. Det er bare det at alle er så utrolig fikserte på at alt skal være aluminium og glass, ellers er det "billig". Synes det er bra MS beholder det, og dårlig at Samsung droppet det, på nærmest alle enheter.

     

    Merkelig hvordan alle aviser rundt om, med unntak av dere og GsmArena syns Microsoft sine mobiler var imponerende.

     

    Andre påpeker blant annet:

    - Dårlig byggekvalitet/billige materialer

     

    Hvor mange andre nettsider har du lest? Hvor gode er testene?

     

    I tillegg så skriver du at alle aviser synes den var imponerenende, med unntak av GSMArena og tek, men lister bare negative ting andre har skrevet, så regner med du mente det motsatte?

     

    Eller er ting som dette punktet et bevis på at disse testene umulig er gode. Den har ikke dårlig byggekvalitet, og den er laget i billigere materialer sånn sett, men det betyr ingenting. Materialkostnader her er liksom 3$ eller 5$. Det som betyr noe er hvor bra det er. *Utrolig mange skriver bare at aluminium er bra og plast er dårlig. Det er åpenbar mangel på journalistikk. Lumia har en svært god plaskonstruksjon. Det finnes og telefoner som rett og slett er i billig blank plast, som bare er billig og dårlig. En Lumia derimot tåler nok langt mer enn de fleste, spesielt for skjermen sin skyld.

     

    Aluminium er heller ikke bare aluminium. Se hvor stor forskjellen er mellom iPhone 6 og iPhone 6S/Galaxy S6. De to siste har langt bedre byggekvalitet, til tross for at begge er aluminium. Fordi aluminium er ikke aluminium. Plast er ikke plast. Kevlar er plast. Aluminium brukes i aluminiumsfolie. Aluminium varierer utrolig mye i egenskaper alt etter legering, og plast er så ekstremt forskjellig at det er merkelig at vi kun bruker et ord for det. Så hvis noen bare skriver at det er aluminium så det er bra, eller plast så det er dårlig. Da vet du at de ikke har peiling i det hele tatt på hva de faktisk skriver. De bare følger en mainstream regel der massene har bestemt hva som er bra og dårlig. Beklager på at jeg ikke stoler på den type tester. Jeg vil heller ha en god enn 100 feilaktige, dårlige.

     

    Dette er en telefon som frister noe veldig. Har prøvd litt på Android med en Samsung S5 i et årstid, og må si det er et av de kjøpene jeg har angret mest på noen sinne. Dårlig oppdatering av spesielt denne telefonen, sitter fortsatt på Android 5.0 og apper og programvare utviklet av Samsung er noe av det værste jeg har vært bort i.

    Hadde Nokia 1020 før S5en, litt gammel telefon nå, men OSet er noe jeg liker veldig godt. Fikk sett på en 950 XL i går og er kjempe imponert over hvor lett og liten den føles til å være en 5,7" telefon. Kamera appen åpnet så å si umiddelbart. Mulighet for minnekort og utskiftbart batteri er noe jeg vil ha videre etter S5en.

     

    Er nok blitt en liten Microsoft fan boy det siste året ja :p

    Hva Savner du i oppdateringer i Android 5.1? Hva savner du i Android 6.0? Hvem tvinger deg til å bruke apper som er utviklet av Samsung? Du må ellers ha et ganske stort hat om du karakteriserer det som det verste som er laget. De følger blant annet Material Design ganske bra, som hever dem langt over mange apper allerede.

     

    Lumia 950 XL veier 7 gram mindre enn Note 5. Hva sammenligner du med hvis Lumia 950 XL føles lett og liten ut? Den er ellers større enn Note 5 og, til tross for skjermpenn. Den er absolutt i klassen sammen med de andre 5,7" som er de minste og letteste, men ser ikke at den skiller seg nevneverdig fra resten? Den er vel omtrent det samme?

    Vel er den dårligste telefonen jeg har hatt erfaring med. Har lest flere plasser at S5en har hatt større problemer etter at den ble oppdatert til 5.0, det jeg har opplevd med min er at den lugger ganske kraftig flere ganger og at det tar opp til 15 sekunder etter at jeg har trykt på hjem knappen til at jeg kommer på hjemskjermen. Siste Samsung telefonn jeg hadde var S2, der opplevde jeg også problemer med Kies programmet hvor det uventet krasjet, noe jeg også nå opplever med Kies 3, de har også byttet til et nytt program som heter SmartSwitch, men linken jeg blir henvist til viser seg å være en død side. Har prøvd flere andre Launchere på telefonen bla. Nova, CM og Arrow. Det er Nova og Arrow jeg har vært mest fornøyd med, men hjelp ikke på ytelsen da TouchWiz alltid vil ligge i bunn uansett. Det jeg har hørt om android 5.0.1, 5.1,5.1.1 er at alle har ført til bedre ytelse på andre telefoner, da håper jeg også dette skal gjelde for min S5, men det har dessverre ikke kommet ny Android versjon til telefonen er i Norge siden januar. Det med størrelsen og vekten mener jeg opp mot min S5. Har større batteri i den 3500mAh. I forhold til min sS5 syns jeg den opplevdes overraskende lett og liten til å være en telefon med en 5,7" skjerm. Når det gjelder programvaren til Samsung så tenker jeg hovedsakelig på Kies og SmartSwitch og programvaren på telefonen til smartklokkene deres. Disse krasjer ofte under helt trivielle oppgaver. Prøver å stoppe programmer via Applications Manageren, uten at det hjelper på ytelsen. Har resatt telefonen flere ganger og slettet alt av apper uten hell i å finne ut hva som gjør telefonen så treg.

  12. Dette er en telefon som frister noe veldig. Har prøvd litt på Android med en Samsung S5 i et årstid, og må si det er et av de kjøpene jeg har angret mest på noen sinne. Dårlig oppdatering av spesielt denne telefonen, sitter fortsatt på Android 5.0 og apper og programvare utviklet av Samsung er noe av det værste jeg har vært bort i.

    Hadde Nokia 1020 før S5en, litt gammel telefon nå, men OSet er noe jeg liker veldig godt. Fikk sett på en 950 XL i går og er kjempe imponert over hvor lett og liten den føles til å være en 5,7" telefon. Kamera appen åpnet så å si umiddelbart. Mulighet for minnekort og utskiftbart batteri er noe jeg vil ha videre etter S5en.

     

    Er nok blitt en liten Microsoft fan boy det siste året ja :p

  13.  

    Har det ikke blitt gjort noe med MBPr 15" fordi det ikke er kommet kraftige nok CPUer fra Intel enda?

    Quad-core Broadwell blir ikke lansert før senere i Q2 2015, så blir neppe noen refresh av MBPr før WWDC i juni.

    Ahh, stemmer. 13" har dual-core og 15" quad ja. Begynte å lure på om de tenkte å fase ut 15" på samme måte som 17". Syntes det hadde vært et veldig merkelig trekk av de.

  14. Har ikke kommet til Norge enda

    Har kommet til disse språkene foreløpig:

     

    Arabic (Saudi Arabia)

    Catalan (Spain)

    Czech (Czech Republic)

    Dutch (Netherlands)

    English (UK)

    English (US)

    Finnish (Finland)

    French (Canada)

    French (France)

    German (Germany)

    Hindi (India)

    Italian (Italy)

    Japanese (Japan)

    Korean (Korea)

    Polish (Poland)

    Portuguese (Brazil)

    Russian (Russia)

    Simplified Chinese (China)

    Spanish (Spain)

    Spanish (Mexico/LatAm)

    Swedish (Sweden)

    Thai (Thailand)

    Traditional Chinese (Taiwan)

    Turkish (Turkey)

    Vietnamese (Vietnam)

×
×
  • Opprett ny...