Gå til innhold

sore

Medlemmer
  • Innlegg

    121
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sore

  1. Jeg har en valutakonto hos SR-Bank. Der kan jeg spare i Euro. Jeg har en del overføringer innad i EU (SEPA overføringer), og SR-Bank tar godt betalt for både innskudd og utbetalinger fra konto. Transferwise, Revolut, etc, er ikke aktuelt ettersom de ikke tillatter overførsler til kryptomarkeder. Finnes det en bank, i Norge eller utland, som kan la meg sette inn penger i Euro, og som har billige innskudd og utbetalinger til andre bank-kontoer i EU? Euro til euro.

  2. Hei,

     

    Har lagt to Cat5 kabler over til en leilighet som er omtrent 150 meter fra modemet. Internett fungerer greit, men TV-signalene, som går via sin egen Cat5 kabel, fungerer ikke. Finnes det noen signalforsterkere til internettkabler? Hadde det vært problemer med selve internettet kunne jeg ha puttet en vanlig router eller switch i midten og brukt den som signalforsterker, men jeg tviler på at Altibox-TV-signalene kan gå via en router.

     

    Takk på forhånd

  3.  

    En ting jeg ikke har fått med meg: de prøver vel ikke å logge seg inn 2 milliarder ganger på kontoen min? Et slikt forsøk vil vel bli stoppet fort? Gjerne etter det tredje forsøket. Selve knekkingen av passordet må vel skje i en sandkasse, og hva er da kriteriet for at de har funnet rett passord?

    Passordene blir som regel lagret som en hash (Google sha-256) på servere eller i databaser. Det de som oftest gjør er å prøve å rekonstruere denne hashen med passord gjettinger i en sandkasse.

     

    Hvordan kan de rekonstruere hashen som ligger i en database de ikke har tilgang til?

×
×
  • Opprett ny...