Jump to content

Sørnes

Medlemmer
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)
 1. Har mulighet til å sette på en signalforsterker i midten. Har en router til overs, skal sette den midt i strekken på TV-kabelen og slå av DHCP. Takk for hjelpen!
 2. Hei, Har lagt to Cat5 kabler over til en leilighet som er omtrent 150 meter fra modemet. Internett fungerer greit, men TV-signalene, som går via sin egen Cat5 kabel, fungerer ikke. Finnes det noen signalforsterkere til internettkabler? Hadde det vært problemer med selve internettet kunne jeg ha puttet en vanlig router eller switch i midten og brukt den som signalforsterker, men jeg tviler på at Altibox-TV-signalene kan gå via en router. Takk på forhånd
 3. Tja, du vil få muilgheten til å øke BCLK uten at det går ut over stabiliteten til resten av systemet. Hvis CPU-en er stabil med multiplikator på 48, men ikke med 49, kan du sette MP til 48 og øke basefrekvensen gradvis.
 4. Vi forklarer de ulike teknologiene for kantutjevning, og forteller deg hvilke du bør velge. GUIDE: Dette er teknologiene som får spillene til å se virkelig bra ut (Ekstra)
 5. Det finnes nok ingen oversikt, dette er informasjon som vanligvis ikke blir gitt ut med mindre det har skjedd et innbrudd. De mest vanlige som jeg kommer på i farten er bcrypt, scrypt, PBKDF2, SHA-2 og SHA-3 familien.
 6. Vi forklarer hashing av passord og knekking av passorddatabaser. GUIDE: Tenk som en passordcracker (Ekstra)
 7. Konte konten? Nei, står du ikke på konten må du eventuelt ta en ny ordinær eksamen – stryker du på den, kan du konte den. Så hvis man leverer blankt på konten kan man melde seg på ordinær eksamen?
 8. Kan man konte konten? Og er det mulig å ta opp en eksamen hvor forrige er "ikke møtt"?
 9. Xperia V? Har hatt god erfaring med CyanogenMod 12.1, basert på Android 5.1
 10. Secure Erase fungerer på tradisjonelle harddisker og SSD-er, og gjør det umulig å gjenopprette filer. GUIDE: Sikker sletting: ATA Secure Erase (Ekstra)
 11. G303 har en av de mest presise sensorene på markedet og innfrir forventingene i vår test. TEST: Logitech G303
 12. Satt på indeksering på Hd'ene? Ja. AtW http://www.voidtools.com/
 13. Hvis du har god kjøling kan du øke TDP og strømmen på PCI-porten (kilde). Sørnes
 14. En modifisert BIOS kan fjerne overklokkingsgrenser, låse opp shadere, og mer. GUIDE: Flashing av skjermkort-BIOS (Ekstra)
 15. Ja, det er mulig å velge DSR-oppløsning i skrivebordet også, både på AMD og Nvidia.
×
×
 • Create New...