Gå til innhold

Marskogen

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marskogen

  1. Hei,

     

    Jeg har nylig gått til anskaffelse av mine første øreklokker - et par B&W P7. Siden jeg alltid har brukt in-ears så har jeg ikke støtt på dette problemet ift. kulde (sett bort fra fryst kabel) - og lurer på om noen har fått ødelagt headsettet sitt på grunn av kulde? Vi snakker 15-25 negative med sterk vind, og høy glede av å høre på musikk på vei til og fra skolen :)

    Alle svar tas mot med et takk.

  2. Hei,

     

    Jeg er inn på tanken om å søke inn på 2årig dustriell-master på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, med en bachelor i ØKAD.

     

    Noen som har erfaringer fra linja, og skolen?
    Går ut ifra at denne type master er skilt fra andre industrielle økonomi-studenters med mer fordypelse i ingeniør/teknologifagene - så dette er vel mer rettet mot ledelse/konsulentarbeid?

     

     

  3. Hei,

     

    Bruker skype for å snakke med folk på andre siden av jorden.

     

    De ser meg i firkanter, og jeg ser de ganske dårlig - men når de skyper med andre så ser de hverandre ganske så bra.

    Vi har 100 mbit-linje og en ny asus rt-n56u, så det er ikke bredbåndet som er problemet (selv om vi kun ligger på 40mbit på trådløsnettet :().

     

    Det står at det er dårlig nettkvalitet.

     

    Hva kan dette skyldes? Vet ikke hvilke andre opplysninger jeg kan gi, surfet rundt uten å finne svaret.

     

    Dataen min: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230987

     

    Hva vil dere vite?

  4. Det stemmer at det er endringer i visum-ordningen. Dama og reisefølget måtte vente en ekstra måned før de kunne reise nedover på grunn av visumendringene, det fikk de vite rett før de flyttet!

     

    Så det blir altså vanskelig å bestille videre reise etter å ha søkt visum?

  5. Bra flyt på samtalen her

     

    Litt av poenget mitt er at jeg skal reise ut av Kina, og så inn igjen - og jeg har hørt at med vanlig visum kan være mer tungvint enn med invitasjon. Er dette sant?

     

    Om besøk med invitasjon ikke koster noe, og visumsøknad koster 500,- så tar jeg invitasjonen.

     

    Har 3 måneder til jeg reiser, 2 uker til hun får tilbake passet sitt og residence permit så da kan hun evt sende invitasjon. Tenkte å skrive det for henne, hun signerer og stempler og jeg leverer.

  6. Problemet oppsto for ca en uke siden, og det jeg har installert over den siste måneden er Eset NOD32, Unity Web Player og iSkysoft (som jeg akkurat fjernet). Sett bort fra dette har jeg surfet som normalt, ikke lastet ned noe skummelt som jeg vet om.

     

    Problemet kommer plutselig - alle 3 programmene crashe når jeg bruker dem, men sett bort fra dette fungerer datamaskinen. Dette kommer helt tilfeldig, og det er jævlig irriterende når det skjer.

     

    Noen som har hatt de samme problemene, eller kan hjelpe meg?

     

    Takk på forhånd!

  7. Skal prøve å være kortfattet.

     

     

    Jeg er i starten av 20-årene med en bachelor innenfor økonomi, og jobber mens jeg tar opp fag med sikte mot en siviløkonomi-, strategi- eller finansmaster - fortsatt uklart.

     

    For tiden jobber jeg som forsikringsrådgiver med lønn litt over normalen, og har fått tilbudt jobb som selger av inkassoavtaler til bedrifter for et, faktisk, ledende inkassoselskap. Lønnen er uvisst - men fastlønn blir nærmere 10 000 under bruttolønnen jeg får i dag.

     

     

    Vil gjerne ha litt input. Per arbeidsplass er inkassofirmaet mye mer attraktivt, har jobbet mye med salg tidligere og lyktes med det - men var noe i utgangspunktet jeg ville vekk fra, men etter en tid som "rådgiver" er blitt litt populært igjen.

     

    Takk på forhånd, imøteser alle svar.

×
×
  • Opprett ny...