Gå til innhold

JonHa

Medlemmer
  • Innlegg

    182
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JonHa

  1. Ja, det ser slik ut Leif. Du er trofast of hoder ut till siste slutt. Ser ut til at du blir siste mann som forlater skutaDu kan bare gå over i den fine båten som ligger fortøyd og tøffe videre. Foto.no ser ut til å være en bra plass å slippe ut ankeret. Roar er der med no nytt de fleste dager. Har sett Helen også et par tre ganger. Suss har jeg ikke observert der enda. Og jeg har ikke kommet igang der enda.

    Mvh, Jon

  2. Et ypperlig avskedsbilde Helene. Nydelige farger og ypperlig komposisjon. Nok et fremragendde bilde fra deg.

    Her i Calgary eksploderer det i grønt med +28 idag, og i morgen +30. Deretter et par dager med regn og kjøligere temperatur før vi går opp til mer moderate temperaturer.

    Lykke til videre.

     

    Mvh, Jon

  3. Er denne fortsatt i funksjonell stand? Ser den er innstilt på mellombølgen og Luxemburg, Det var spennende tider det. Under krigen kunne en lytte på London i all hemmelighet i en krok på loftet takket være lang rekkevidde.

    I dag har en jo muligheten til å lytte på London over internett. Men hvis en fjerner internett, hva har en da?

    Den eneste norske mellombølgesenderen i drift (2017) er Longyearbyen, Svalbard - 1485 kHz. Kan det være fordi den har lang rekkevidde??. ...

    Litt om AM, og mulig digitalisering av AM frekvensene (DRM):

    http://www.lytter.no/bakgrunn/fm-kringkasting/am-kringkasting/

    Et fint stykke nostalgi Torhild.

    Mvh, Jon

    • Liker 1
  4. Definitely! The comfort is, it will not last long!

    Fint portrett av unge og gamle trær med og uten nåler/blader, fint dekorert med et nytt lag med snø, fint med tåkeskya i bakgrunnen og mer snødekt skog i det fjerne. Fin komposisjon og dokumentasjon av av vårens krumspring.

    Mvh, Jon.

    PS. her I Calgary hadde vi i går +27°. I dag +3 og regn. På onsdag er vi oppe igjen til +17 og slik blir det framover og da blir det grønt - jeg gleder meg! :-)

    • Liker 1
  5. SUKK - SUKK - SUKK ! Helt nydelig Helene! Her snør det i dag og heldigvis har den verste vinterkulda gitt seg. For en uke siden hadde minus 15 om natta og minus 10 om dagen, og vi blei velsignet med 15 cm fersk snø så vi kan fortsatt studere snøkrystaller en stund til - hvis vi er heldige kanskje vi finner to som er like .. det er viktig å være optimist :-) En riktig God Vår!

    Mvh, Jon

    • Liker 1
  6. Den karen der så rett og slett litt rar ut. kansje en sekk på ryggen som det stikker noe ut av og framover, Det som buler ut på hans hals' høre side er antagelig fortsettelsen av den buen du ser på hans venstre side .. tja...hvis ikke kameraet ditt var i tryllehumør da :-) Ellers fint panorama med dybde fra Havana.

     

    Mvh, Jon

  7. Calgary, vinter OL i 1988. Det var vel første gang Norge ikke fikk en eneste gullmedalje. Såvidt jeg har hørt ønsker de nå å arrangere OL igjen. Sovjet vant OL i Calgary overlegent, mens selve unionen gikk i oppløsning etter et par år. Du bor i en staselig by, det er sikkert.

     

    Om selve bildet kan jeg bare slutte meg til det Helene og MotoG

    sier,

    Mvh.Oddvar

    Takker din hyggelige kommentar med noko attåt, Oddvar,

    Ja det er riktig det at det diskuteres å legge in bud på 2026 vinter OL her i byen, Vi får se hvordan det går. Det var de penga da. Olja flyter ikke så godt om dagen her i Alberta som det gjorde tidligere.

    Mvh, Jon

  8. Bra komposisjon, eksponering og skarphet. Bare litt synd de tynnere grenene som er ute av fokus i øvre venstre hjørne. Jeg flyttet de utenfor skjermen for å se hvordan bildet ville vært hvis de var kroppet bort, men kom til at bilde er bedre å ha med hele den horisontale tykke grenen. Ellers blir den for kort. Leoparden er vel plasser i billedflaten som det er. Det er min smak. (hadde du prøvd å kutte de vekk, så hadde nok hvilepausen vært over. .. :-)

    Mvh, Jon

  9. En fin og fargerik komposisjon og skildring som er interessant å få se. Legger merke til at her står sola praktisk talt rett over hodet på en, da skyggene befinner seg rett under kjøretøyene. Jeg også observerte da jeg så på bildet i full størrelse at det er et "." (punktum) mellom 2 tallet of 4 tallet på prisen i rupi, på det store skiltet. Her er jo teksten på engelsk, så da er det vel kanskje 2,7 millioner siden punktum blir brukt som desimalpunkt i engelsktalende land, ialle fall USA og Canada osv .. hvis det er tilfelle vil det tilsvare kr 337500,00. Men dette kan du kanskje bekrefte om dette er tilfelle eller ikke i Mumbay, Keshav?

    Mvh, Jon

    • Liker 1
  10.  

    Fint speibilde Helene. Ser ut som en gangbro av den type som går mellom byggninger, innkledd i glass så om været herjer på det verste så er en upåvirket av det. Ser den går over veien med biler nedenunder.

    Vi har mange av den typen i downtown Calgary hvor en kan gå på handletur i mange bygninger uten å gå ut og krysse gatene når det er surt og kaldt ..

    Ha en fin fredag og en god helg.

    Mvh, Jon

    Så får vi se hva fasitsvaret blir :-)

    Hei, ja du har helt rett, godt sett. :)

     

     

    Det blir vell GULL medalje da i utøvelse Gangbro. Utfor og Super G holder jeg med milevis unna - tror jeg ville gjøre for mye snauhogst rundt I området.  :rofl: 

  11. Fint speibilde Helene. Ser ut som en gangbro av den type som går mellom byggninger, innkledd i glass så om været herjer på det verste så er en upåvirket av det. Ser den går over veien med biler nedenunder.

    Vi har mange av den typen i downtown Calgary hvor en kan gå på handletur i mange bygninger uten å gå ut og krysse gatene når det er surt og kaldt ..

    Ha en fin fredag og en god helg.

    Mvh, Jon

    Så får vi se hva fasitsvaret blir :-)

    • Liker 1
  12. Hei Leif,

    Fin komposisjon med med god dybde og fyrtårnet velplassert i midten. Et absolutt severdig panorama. Men du har ikke så mye snø. Trenger du påfyll, er det bare å si ifra.

    Ha en fin kveld der i Andenes på Andøya. Håper dere får beholde flybasen.

    Mvh, Jon

×
×
  • Opprett ny...