Gå til innhold

Guilty

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Guilty

  1. Okei, så nå idag har det kommet en rar A på det aller meste av skriften på Macen når jeg bruker safari. Har prøvd å restarte men det har ikke hjulpet. Noen som vet hvordan jeg kan bli kvitt det? Tok prt.scr så dere kan se hva jeg mener siden jeg er håpløs til å forklare. post-294787-0-75406200-1395536013.jpg

     

    Håper noen kan hjelpe, det begynner å bli fryktelig irriterende å ikke kunne lese teksten på veldig mange sider.. Takk på forhånd :)

  2. Ble kjempefornøyd og overrasket i år, er ikke vant med å få så mye!

     

    Michael Kors klokke

    Sodastream

    Blender som kan knuse is

    Skinnveske

    To ciate neglelakker

    Sminkepung fra Lycke

    Hjemmelaget nissemor fra nevøen min på 3 år

    Glassfil og pinsett med microdiamanter og reiseetui

    Sjal

    Noen leppestifter

    Gode, varme sokker til fjellskoene mine

    Hjemmelaget utskjært hjertekurv i tre fylt med Ferrero Rocher

    Sjokolade

    Og endel penger :)

  3. Hvis du dusjer ofte, er flink med hygienen og ikke lukter så ser jeg ikke hva som skal være så skittent med å ikke bruke deo. Men som sagt over så kan man bli litt "immun" mot sin egen kroppslukt. Du kan jo spørre en du stoler på om h*n sin ærlige mening om du tør det.

  4. Nå er jeg jente da, men jeg er veldig glad i å feste og å gå ut på byen. Har aldri gjort dette for å sjekke opp gutter eller å finne noen rote med, men for å danse og ha det gøy med venner. Bruker å være med kjæresten i helgene men tar meg en liten tur ut iblant både med og uten han. Han visste om dette når han ble sammen med meg så om han ikke hadde stolt på meg såpass hadde det ikke fungert i lengden. Men både for hans skyld og min egen(synes det er bedre å være med han enn å rave rundt på fylla) så har jeg roet veldig ned på det. Synes det er greit å reagere på det om dette skjer hele tiden men det gjelder vel for jenter og gutter, men blir man sammen med en som har dette som en stor del av livet er jo sjansen stor for at det fortsetter og.

  5. Har vært stille her en stund gitt.. Har vært syk i over 2 uker og hatt masse gående ellers så har ikke orket. Gikk også ned nesten 4kg som jeg regner med er muskler dessverre.. Velvel. Har nå hatt 2 treningsøkter siden jeg skrev sist! Hadde hele treningsplanen min på mobilen min som ble stjålet så.. Er ikke helt sikker på hva jeg gjorde sist, men jeg husker at jeg prøvde meg på tyngre vekter og tok 5x5 isteden. Greit med variasjon! Tror også jeg skal prøve å få tatt noen nye bilder, ikke at det er så forskjell spesielt med tanke på den dårlige perioden men. Er jo greit uansett!

     

    Så, idag tok jeg også 5x5 på 2 øvelser. Også prøvde jeg å makse på back extension, og jeg klarte jaggu meg 95.5kg uten store problemer :D Er såå glad! Ble litt motivert. Overhørte også en som snakket til en annen "hun tar tyngre enn deg jo!" så det hjalp jo litt på egoet mitt! Haha. Små gleder i hverdagen..

     

    Vel, som sagt har jeg vært syk så valgte å ta det relativt rolig. Lett oppvarming i 10 minutter før jeg begynte på styrken. Også fant jeg ut at siden jeg har min gamle mobil hadde jeg hverken spotify eller noe som helst musikk på den og da ble treningen litt deretter.. Men ga meg ikke før jeg holdt på å svime av! :p

     

    Back Extension 95.5kg 1x1! 75.0kg 5x5

    Leg press 52.3kg 5x2, 43.2kg 5x3

    Seated Leg Curl 27.3kg 4x10

    Leg Extension 27.3kg 4x10

     

    Jeg vurderer å legge til knebøy i programmet mitt, men vurderer ettbeinsknebøy ettersom jeg ikke vil ta så mange kg på det enda.. Eller bør jeg lære meg teknikken ordentlig med vanlig knebøy først? Noen som ser dette som har noen innvendinger? :)

    • Liker 1
  6. Jeg har ikke glemt dagboka og jeg har faktisk ikke glemt å trene selv om det ser slik ut! Haha. Er i skikkelig dårlig form for tiden da, ingen matlyst, kaster opp og er ganske slapp pga. det. Men jeg merker jo litt resultater ellers, kroppen i seg selv(bortsett fra at jeg er dårlig) føles bedre! Hurra :) Skal prøve å putte inn litt nye øvelser og for variasjonen sin selv, og vurderer kanskje å ha tyngre og kortere sett. Litt usikker enda men.. Får se!

     

    Har klart å øke på chest press, da :D Er stolt av det, første gangen sleit jeg helt sinnsykt med det letteste.

    Seated Row sliter jeg med, kjenner at jeg klarer mer kg men får som sagt tidligere så innmari vondt i puppene av det hahaha. Helt forferdelig.. Jaja.

     

    Oppvarming tredemølle 13minutter, 1.28km.

     

    Chest Press 13.6kg 4x10

    Lat Pulldown 27.3kg 4x10

    Seated Row 13.6kg 4x10

    Back Extension 61.4kg 4x10

    Shoulder Press 6.8kg 4x10, la også til en med 13.6kg men det var fortsatt for tungt.

    Triceps Press 34.1kg 4x10

    • Liker 2
  7. Søndagsøkt unnagjort og.. Puh! :)

     

     

    Tredemølle 13 minutter, 1.24km, 5.5 stigning.

     

     

    Abdominal 34.1kg 10x3 og 40.1kg 10x1

    Seated Leg Curl 27.3kg 10x2 og 34.1kg 10x2

    Leg Press 34.1kg 4x10

    Adductor ut: 50kg 10x4 inn: 30kg 10x4

    Leg Extension 27.3kg 4x10

    • Liker 1
  8. Da var fredagsøkten unnagjort ;) Økte på lat pulldown, triceps press og back extension så er kjempefornøyd :D Prøvde å øke på de andre og men funket dårlig og på seated row begynte jeg nesten å gråte fordi jeg fikk så vondt i puppene, haha. Huff.. Jaja.

     

    Oppvarming på tredemølle, 13 minutter, 1.20km og 5.5 stigning :)

     

    Seated Row 13.6kg 4x10

    Lat Pulldown 27.3kg 4x10

    Back Extension 61.4kg 4x10

    Shoulder Press 6.8kg 4x10

    Triceps Press 34.1kg 4x10

    Chest Press 6.8kg 4x10

  9. Tenkte på tittelen. "Skal bli fit" insinuerer at hun ikke føler hun er fit, så derfor skrev jeg det jeg skrev.

    Det var bare en av fordelene med det. Volumtrening gir raskere større og synligere muskler, mer utholdne muskler og samtidig vil du øke i styrke, dog ikke like mye som du ville med 1-5 reps per sett.

    @Guilty: Hvorfor er det desimaltall på noen av løftene dine? Bruker de lbs-vekter på treningssenteret du trener på? Om ikke, er det helt nytt for meg

    Haha ja, det er lbs vekter, med kg ved siden av så da bare skriver jeg det som det står :p Viktig for meg med desimaltall for meg siden jeg ikke tar så mye enda ;)

     

    Hvis du er ganske ny bør du begynne noenlunde forsikting. Kanskje 2-3 ganger i uken?

    Nå varierer jeg da, er ikke alltid styrketrening nesten hver dag :) Men skjønner hva du mener, jeg har noen som sier ifra når det blir for mye siden jeg har det med å overdrive :)

  10. Ferdig med dagens økt! Orket egentlig ikke men dro allikevel så er fornøyd :)

     

    Oppvarming 13 minutter, 1.13km og 6.0 stigning.

     

    Abdominal 34.1kg 4x10

    Seated Leg Curl 27.3 4x10

    Leg Press 34.1kg 4x10

    Adductor ut: 45kg inn: 30kg 4x10

    Leg Extension 27.3kg 4x10

  11. Vil anbefale deg å følge et ferdig-laget treningsprogram slik som Starting Strength / StrongLifts 5x5 / Greyskull LP. Du vil antakeligvis ha større utbytte av det enn det du driver med for øyeblikket.

     

    Uansett, lykke til :)

    Vet ikke helt hvor klar jeg er for det enda men skal se nærmere på det. Takk! :)

     

    Anbefaler deg starting strength; http://fitnessblogge...rting-strength/

     

    Uansett, du må ha lykke til, og samle på tålmodighet, for det kommer du til å trenge :)

    Skal se på det, men vet ikke hvor klar jeg er for det. Takk! :) Merker jeg trenger tålmodighet ja.. Mangler en stor del av det nå, liker at ting skjer fort :)

     

    Det hun driver med nå vil fungere fint for vektnedgang. Volumtrening er rent over mer aktivitet enn styrkeløfting, og du bygger også mer fettfri masse som igjen forbrenner mer fett. Om styrke er hovedmålet, derimot, ville jeg gått over til SL/SS.

    Ok, takk :)

    Trådstarter har sagt hun er ute etter en sterkere kropp, vektnedgang er ikke nevnt :)

     

    Bygge muskler for å forbrenne fett er i seg selv en dårlig motivason for å trene "volum", da den økningen i forbrenning er minimal.

     

    En fordel med å begynne med SS er at du får banket inn progresjon som et sentralt konsept med en gang, i motsetning til mange jenter på programmer fra ShapeUp som trener stort sett det samme, behagelige hver uke, og ikke egentlig presser seg noe særlig noengang (no offense trådstarter)

    Takk :) Med sterkere kropp mener jeg også mer utholden og lignende, men ja :) None taken ;) Jeg presser meg alt jeg klarer omtrent hver gang, da :) Skal som jeg har sagt til de andre sjekke det ut :)

  12. Kan vel begynne med å skrive dagens økt! :) Kom gjerne med innspill!

     

    Hadde mest fokus på armer idag samt litt rygg.

     

    Idag:

    Oppvarming 13 minutter, 6.0 stigning, 1.28km på tredemølle.

    Etterfulgt av:

    Seated Row 13.6kg 4x10

    Lat Pulldown 20.5kg 4x10

    Back Extension 54.5kg 4x10

    Shoulder Press 6.8kg 4x10

    Triceps Press 27.3kg 4x10

    Chest Press 6.8kg 4x20

  13. Hva er den konkrete planen, ut over å "bli fit"? Hva slags program har du tenkt å følge, hva slags treningsfilosofi? Hvor mange dager i uka trener du? Følger du noen spesifikk kostholdsplan?

    Har vært syk i mange år så ønsker å få en sterk kropp igjen. Kommer til å sette meg mål senere men akkurat nå har jeg nok med å komme meg på trening :) Blir hovedsakelig styrke kombinert med utholdenhet/kondisjon. Ellers så liker jeg variasjon så kan godt hende jeg endrer på ting underveis! :) Jeg trener fra 3-6 ganger i uken nå, ganske ny. Er altfor glad i mat til å følge en spesiell kostholdsplan, men jeg har alltid spist relativt sunt og er ikke glad i sjokolade og potetgull f.eks.

  14. Ja, har bestemt meg for å trene litt mer seriøst enn jeg har gjort før. Har holdt på i et par uker men har ikke fått helt rutine på det enda, men det kommer seg! smile.png

    Jente på 20 år, 162cm høy og vekt er jeg ikke helt sikker på.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...