Gå til innhold

nonplusultra

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nonplusultra

  1. Om du med "denne saken" mener hele saken og ikke det med unreal engine, så er det ikke rart i det heletatt. Epic har 100% bevisst omgått reglene og tydeligvis med den hensikt å gå til sak etterpå når Apple tyr til helt vanlige motreaksjoner. Dermed eskalerte det og Apple fjernet Epics utviklierlisens. At det da går ut over andre som også bruker Unreal Engine er det Epic som burde ha tenkt på. Jeg har ikke noe imot Epic i det hele tatt, snarere tvert om, men her fortjener de litt bank.

    Og så kan man parallelt diskutere om en 30% cut er riktig eller ikke, men det er egentlig en sidesak.

    • Liker 1
  2.  

    Det vil jo være direkte ufint å ikke slippe Bloodborne 2!

     

    Hvorfor det? Historien ble avsluttet på en flott måte! Å få servert en tullete og meningsløs oppfølger lik Dark souls II vil bare sverte merkevaren. (Heldigvis reddet de seg flott inn med Dark souls 3 som var kanon)

    Fordi det er så bra at jeg har lyst på et til. Og det er ufint å ikke gi meg det jeg vil ha ;-)

     

    Og at DS2 er dårlig (jeg har ikke spilt det selv) er ikke noe argument siden DS3 jo er så bra.

  3.  

    Quick Time Events tar visst mye plass. Hva med å faktisk lage et spill og ikke bare en film "on rails"?

    Spillet har mye mer å by på enn bare togran.

    Det håper jeg. Nå har jeg ikke sett den nye traileren som kom denne uken, men den forrige som alle kalte gameplaytrailer var jo stort sett bare qt. Den gjorde en veldig slett jobb med å overbevise meg om at dette blir bra. Men blir det jo sikkert :-)

  4. Tja, eldre Nintendo er jeg enig. Men de har forandret litt stil i det siste. Åpnet ip for andre å tolke. Se Mario + Rabbids. Ubisoft har fått ganske frie tøyler.

    Tenker f.eks. på hvor lite de bryr seg om folks savegames. Så vidt jeg vet er det ingen måte å ta backup av savegame på og man kan kun overføre til ny Switch om man har den gamle tilgjengelig. Det er egentlig litt rart hvor lett de har sluppet unna med dette. Egentlig burde de fortjent en stor internett-rage :-) 

    Men dette er en Sony-tråd, så det er ikke meningen å dvele for mye med dette. Var bare for å poengtere at prinsipper ikke alltid stikker så dypt :-) 

  5. Ja, så lenge du sorterer i mapper og ikke collections så er det snakk om endringer direkte i filsystemet på maskinen din og da forblir de sånn selv om du slutter å bruke Lightroom.

     

    Bare merk at redigeringer du gjør på bilder i Lightroom vil kun eksistere der med mindre du eksporterer bildene dine. 

     

    Jeg vet dessverre ikke om noe program som fungerer bra til sånn som du beskriver behovet ditt. Et ganske vanlig behov også, så man skulle jo ha trodd at noen har kommet på gode løsninger. Apple Photos kan kanskje være en bra løsning? Får håpe Lightroom kommer dit en dag ihvertfall :) 

  6. Tja. Hva mener du med organisering? Du kan organisere bildene i mapper eller la LR gjøre det automatisk og mappestrukturen mister du jo ikke. Organiserer du i collections så finnes de kun i LR og blir ikke med videre til andre programmer. Legger du på stikkord på bildene så blir de med og kan brukes for organisering og søking.

     

    Men å bruke LR sammen med flere maskiner er ikke fullt så enkelt. LR støtter en maskin med synkronsisering av valgfrie collections til Lightroom Mobile (iOS og Android). Med litt triksing (feks via Dropbox) skal det kunne la seg gjøre å ha Lightroom på flere maskiner, men det er ikke ment å skulle funke sånn så det kan sikkert fort bli litt trøblete. 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...