Gå til innhold

CarnbY

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CarnbY

  1. Så raskt gjennom akamera.dk's test av Nikon Coolpix 5200, og reagerte på et par ting. Terningkast 3 for batterilevetid når man får tatt over 600 bilder? Testeren skriver selv at levetiden er bra i forhold til kameraets, og dermed batteriets, størrelse... Noe annet som er direkte feil er oppstartstiden. Dette kameraet er jo faktisk omtrent like raskt som IXUS i, til tross for zoomlinsa som må ut. Det tar selvsagt lengre tid om man tar med "velkomstskjermen", men den kan man jo slå av.

  2. Er det virkelig noen som tror at digitale medier vil være lesbare / eller tolkbare om 50-100 år ?  Det er allerede nå meget store problemer med å få lest de tidligere lagringsmedium, om 10 -15 år eller litt mer, er det da noen som kan lese en CD-ROM ?

    Godt poeng. Men i motsetning til negativer kan bilder lagret på cdrom eller andre digitale medier overføres til andre medier uten tap av kvalitet.

  3. Prisundersøkelsen er forsåvidt interessant, men å henge seg opp i den såkalte feilmerkingen virker for meg litt overdrevet. Man skal vel være rimelig tett om man ikke skjønner at "Canon PowerShot S50" og "CANON POWERSHOTS50" er samme kamera? I forhold til webagenter som henter inn priser fra ulike sider er det riktignok mer aktuelt...

    Er forøvrig enig i at servicenivået hos Elkjøp ikke veier opp for prisdifferansen fra webbutikker.

×
×
  • Opprett ny...