Gå til innhold

Hestehale86

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hestehale86

  1. Jeg har fått innkalling til ultralyd den 15.april!

    Så det er bare å smøre seg med tålmodighet, og tenke som så at siden jeg ikke har fått tid før om 2 mnd så kan ikke legen tro at det er noe galt.

    Jeg har et arr like ved der hvor kulen/utposningen begynner, så det kan jo ha noe med dette å gjøre. Jeg har alltid vært veldig aktiv, og knærne mine har fått kjørt seg ;)

  2. Takk for svar!

    Har lest litt om ganglioner, og om det er noe så "simpelt" så er det jo bare supert. Rart ikke legen jeg var hos kunne gi meg noe svar.

    Min kul ligger mer under huden enn den på videoen. Den syns ikke på overflaten annet enn som en lett hevelse. Det var tilfeldigheter som gjorde at jeg oppdaget den, og det er mulig at jeg har hatt den der i evigheter. Men det er fort gjort og bli litt "opphengt" når man finner en kul.

  3. Dette var en fin tråd!

     

    Jeg ble operert i oktober 12, og er under full opptrening. Syns tiden går litt sakte, men har så smått begynt å løpe litt igjen, i tillegg til sykling og styrketrening. Sliter ennå med å få til overstrekken på kneet, og kan fort bli stiv om jeg sitter lenge stille.

    Når jeg løper så kan jeg føle en rar nummenhet rett under kneet, som om det "pitrer" under huden. Noen som opplever det samme? Har slitt litt med dårlig følelse i huden på det området også.

     

    Ellers så er jeg veldig fornøyd med at jeg tok den avgjørelsen om å operere :) Jeg gleder meg til å spille håndball igjen!

  4. Er det noen som har vært borti utposninger på ledd før? I mitt tilfelle så har jeg en myk utposning på et ledd i kneet, i form av en myk kul(kjennes sånn ut).

     

    Har vært hos legen, og er henvist videre til MR. Men jeg er litt nysgjerrig, så lurer fælt på hva det kan være.

    Legen trodde det var en cyste, men kunne ikke si noe sikkert.

    Den er lokalisert til litt nedenfor kneet.

×
×
  • Opprett ny...