Gå til innhold

Android-frelst

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Android-frelst

  1. Hei. For over ett år siden begynte jeg å hoste opp seigt, ekkelt og ekkelt slim. Jeg røyker ca 7-8 sigaretter om dagen og 5 jointer.Jeg er på det klare med at dette sannsynligvis er forårsaket av mye hasjrøyking og vanlig røyking. Det er om morgenen det er verst, da kommer det opp sinnsykt mye av dette. Ofte mer enn på det vedlagte bildet. Noen ganger er det mørkere, av og til lysere. Men oftest en mørk brunfarge. Hvor farlig er dette og hva er det? Er slimet samlet i halsen, lungene eller begge deler? Er det dette som heter bronkitt?Har ikke noen andre lunge/hals/pusteproblemer bortsett fra dette. Er en mann på 26 år. Her kommer vedlagt bilde. Ikke trykk på bildet dersom du er svaksinnet eller skal spise de nærmeste dagene:  http://bildeopplaster.no/BiJ http://bildeopplaster.no/BiL      Anonymous poster hash: 68c19...042

     

    Som andre over her har nevnt, så er det kroppen din som prøver å fortelle deg at dette ikke er bra i det hele tatt! Når du hoster opp seigt slim, så er det i realiteten lungene dine som forteller deg at du absolutt bør slutte med dette.

     

    Jeg mistet begge mine foreldre til røykerelaterte sykdommer (KOLS og lungekreft). Tro meg; dette er ikke noe du vil unne selv din verste fiende - langt mindre deg selv. Jeg spurte min far en gang hvordan det var å leve med KOLS: "stapp ett sugerør i hvert av nesborene, tape igjen munnen og løp en halvmaraton var svaret - da skjønner du sikkert hvordan det oppfattes for personen som har KOLS. Man får aldri nok oksygen. Det igjen fører til at kroppen jobber på høygir hele tiden, 24/7, for å få nok livgivende oksygen.

     

    Så er det sikkert lett å sitte der og tenke: "jeg er jo bare 26 år, så det er ingen fare"

    Det er ditt valg kammerat, men jeg vil absolutt oppfordre deg til å kutte ut mens kroppen din ennå er i stand til å reparere skadene.

    • Liker 4
  2. Det jeg synes er fantastisk er når folk i Oslo klager på dårlig rutetilbud... Da blir jeg en smule provosert. Ta dere en tur utenfor egen komfort-sone (Ring1, 2 eller 3) og se litt på hva andre mennesker rundt hovedstaden sliter med. For egen del så har Ruter ødelagt ett flott tilbud som har eksistert i minst 15 år. Tidligere har jeg (og svært mange andre) kunnet ta ekspressbuss fra A til B uten å måtte bytte. Nå har ruter funnet ut at det beste for "folk flest" er som følger: buss fra A til B, tog fra B til C, T-bane/trikk/buss videre til destinasjonen. En bekjent av meg fikk plutselig 2 timer lenger reisevei HVER VEI... Han kjøpte seg bil og kommer ikke til å se seg tilbake. Han er langt i fra den eneste som har sett seg lei på det "fantastiske" tilbudet fra Ruter utenfor Oslo sentrum.

     

    Så konklusjonen må vel bli at ruter ikke følger noen som helst logikk. Og mye av grunnen til det er at Ruter blir sponset av staten pr sete og ikke pr passasjer.

    • Liker 1
  3. Hvis det er sånn at du har i strømkontakten når du sitter ved skrivebordet, men tar den ut når du går inn i stua, så kan det godt hende at du mister nettet på grunn av strømsparingsfunksjonen i nettverkskortet.

     

    Nå vet ikke jeg hvilet OS du kjører, men hvis du bruker Windows i en eller annen form, så finner du dette ved å høyreklikke på "Min Datamaskin" og velge "behandle". Velg "Enhetsbehandling" i vinduet som kommer opp. Finn nettverskortet ditt og høyreklikk. Velg egenskaper. Under fanen "Strømstyring" så står det sannsynligvis at datamaskinen skal skru av denne enheten for å spare strøm. Ta vekk avhukningen og trykk "OK".

     

    Hvis ikke dette løser problemet, så ville jeg sjekket om det kan være driverproblemer.

  4. Uten at jeg sitter med fasiten - så vil jeg tro at det ikke kan være noe problem. Hvis det er som du sier at du har tatt alt av obligatoriske kurs og x-antall kjøretimer, så vil det nok ikke være noe problem. Hvis politiet skulle dukke opp, så er det vel bare å si det som det er; at du skal parkere inntil en fjellvegg, og at ledsager er rett ved?

    • Liker 2
  5. Bygge atomkraftverk? Og evt. risikere Tjernobyl v.2.0? Nei, takke meg til solkraft og vindkraft. Mulig det ikke er lønnsomt pr. i dag, men hvis vi ikke har alternativer til olje, kull og gass så står vi der om x-antall år med skjegget i postkassa og nisselua i hånda mens vi ber EU pent om å få lov til å importere strøm til ågerpriser. Ja vi har vannkraft, men vannkraft alene er ikke nok til å holde Norge gående når vi bruker stadig mer strøm.

  6. "Kobles sammen gjennom internett"

    - En uttalelse verdig VGNett evt barnehagelitteratur. Ikke "norges teknologinettsted"

     

    Evt multiplexing på kraftkabel som er den faktiske teknologien som er aktuell for dette.

    Teknologien er basert på at man påtrykker et signal på et annet frekvensbånd enn strømmen som går gjennom kabelen ligger på, dette signalet kan filtreres ut ved mottak. Det er en ELDGAMMEL teknologi utviklet en gang på 80-tallet men fremdeles mye brukt der hvor man ikke ønsker å måtte trekke ekstra nettverksgrensesnitt sammen med kraftledningene. Brukes mye subsea blant annet. På denne måten kan man få både strøm og kommunikasjon gjennom samme kabel uten å øke antall ledere. Systemet er også ganske "tuklesikkert" da kommunikasjonen gå rett tilbake til strømselskapets system og IKKE "GJENNOM INTERNETT" som ville gitt rom for tukling med målingene.

     

    Med dagens moderne kommunikasjonsutstyr til f.eks. el-målere, så trenger man ikke - i motsetning til hva du sier - "trekke ekstra nettverksgrensesnitt sammen med kraftledningene". Snarere tvert i mot. Mesteparten av kommunikasjonen mellom strømmåler og basestasjon/server går via radio eller GSM-signaler.

  7. Trådstarter har rett i at butikker som ikke er liv laga vil dø ut, men det ville de gjort enten vi hadde hatt internett eller ikke. Rykter om dårlig eller god service sprer seg som ild i tørt gress, og det er noe de fleste (seriøse) butikker er veldig klar over.

     

    Når det gjelder el-kjedene, så har de stort sett som policy at de varene som tilbys i reklamen skal de ikke selge. I en av de store kjedene jeg har hatt befatning med, så ble de ansatte lært opp til at tilbudsprodukter ikke skulle selges. De skulle derimot gjøre alt de kunne for at kunden skulle kjøpe ett mye dyrere produkt.

  8. Jeg hadde akkurat samme problem på en Galaxy note telefon. Sannsynlig årsak til denne feilen er at noen av pinnene har blitt bøyd. Det går ann å prøve med f.eks. en tannpirker for å få bøyd de på plass igjen, men det beste er å bytte ut delen som er bøyd/ødelagt.

     

    Nå vet ikke jeg hva moderator mener om linker til andre sider, men jeg tar sjansen: replacebase.co.uk - de selger reservedeler til mange forskjellige telefoner. Jeg kjøpte "dock-assembly" for rett i underkant av 12 pund og byttet selv.

     

    Det er vel unødvendig å si at garanti ryker når du åpner telefonen, men dersom du vet hva du gjør, så er det ikke noe problem. :)

×
×
  • Opprett ny...