Gå til innhold

hula

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hula

  1. Jeg er ikke i stand til å skrive bokstaver som inneholder ` og ´ og ¨ og ~ og ^ (og kanskje enda flere).

     

    La oss si at jeg ønsker å skrive é. Det innebærer å trykke "ctrl+´ og e". Straks jeg trykker ctrl+´ kommer det automatisk opp to apostrofer (altså slik: ´´). Samme gjelder for de andre ovennevnte tegnene. De kommer automatisk opp slik: `` ´´ ^^ ¨¨ ~~

     

    Noen som vet hvordan jeg ordner det?

  2. Starter jeg Azureus og venter en liten stund, blir det håpløst å browse. Enten tar det veldig lang tid før sidene lastes eller lastes ikke siden i det hele tatt. Messenger kobler seg også fra. Eneste som hjelper er å avslutte Azureus. Da kommer alt seg rett etterpå. Har begrenset ut/inn-farten på Azureus, men det hjelper ikke.

     

    Hva skyldes denne mannskiten? Og hvordan får man slutt på den? :hrm:

  3. Ja, kommer til å montere et par kabinettvifter. Apropos det, er det noen som har noen kabinettvifter (både 80mm og 120mm) å anbefale, med lydnivå, effekt og pris som kriterier?

     

    Load-temperatur ja. Hvordan foreslår du at jeg skal måle den, med Prime95? Etter en times spilling av HL2, var CPU 59C og HK 40C.

    Ingen kommentar?

  4. Ja, kommer til å montere et par kabinettvifter. Apropos det, er det noen som har noen kabinettvifter (både 80mm og 120mm) å anbefale, med lydnivå, effekt og pris som kriterier?

     

    Load-temperatur ja. Hvordan foreslår du at jeg skal måle den, med Prime95? Etter en times spilling av HL2, var CPU 59C og HK 40C.

  5. Ligger på ca. 53C i MBM5 for øyeblikket. Har min tvil om at noen kabinettvifter virkelig kan klare å dra ned temperaturen noe særlig. Trenger jeg kanskje en annen CPU-vifte?

     

    Edit:

     

    Følgende er hentet fra MBM5

    Case: 38C

    CPU Diode: 0C

    CPU Socket: 55C

     

    Hva er CPU Diode?

     

    Har jeg noen muligheter for å regulere hastigheten på CPU-viften? Kanskje den ikke kjører full speed? (Sjekket nylig i BIOS. Ser ikke slik ut. Var noe Q-Fan Control der. Men CPU-vifta stod på 0 RPM. Sikkert ikke noe støtte for å endre hastigheten da)

  6. Hehe. Hadde også 58C før jeg monterte temperatursensoren. Sensoren er ikke i kontakt med den "blanke" delen av CPUen. Sensoren skal ligge under CPUen? Tror isåfall at det blir håpløst å få ledningen gjennom taggene på CPUen.

     

    Edit: har plassert sensoren inni kjøleribben nå.

  7. Oppdaterte nylig BIOS. Nå har jeg en idle-temperatur på 48C :) Hvordan kan det ha seg at å bare oppdatere BIOS kan få ned temperaturen 10C?

     

    Synes likevel 48C er mye. Tenker på å putte inn noen kabinettvifter, kanskje planslipe CPU-viften. Noe annet som kan gjøres?

  8. Har en XP2600+ med en Glacialtech SilentBreeze III. Bare på idle så har jeg 58C. Bruker kjølepasta. Har hørt at folk opplever at temperaturen går ned etter plansliping. Noen som har prøvd dette, og kan fortelle meg litt om det. Hva slags type sandpapir bør brukes o.l.

×
×
  • Opprett ny...