Gå til innhold

Trig8

Medlemmer
  • Innlegg

    106
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trig8

  1. https://foto.no/cgi-bin/bruktmarked/visAnnonse.cgi?id=269968

     

    Fuji X100T, 3900kr. Hadde vært en god pris for X100S, sinnsykt god pris for T.

    Si ifra om noen får tilbud om å kjøpe. Jeg har hatt kontakt ang. dette for å kjøpe og venter på svar. Det er en ny person på foto.no i tillegg til at han som har lagt inn brukererfaring også er ny. Sjeldent bruk av 'offisielle' portrettbilder på begge to også.

    • Liker 1
  2. Jeg savner litt mer informasjon om hvordan den fungerer som treningsverktøy - altså sette den opp i test mot en pulsklokke (garmin, suunto, etc). Kan man fks tracke direkte til Strava, Endomondo, etc, får de tilgang til HR data? Også litt nærmere test av den pulsmåleren - løpe en runde, gjerne bli litt svett hvor HR og GPS blir satt opp i mot en ordentlig pulsklokke. Virker ikke som denne kan erstatte en to år gammel vivoactive.

    Jeg bruker min Apple Watch (uten GPS) med Runkeeper og da har Runkeeper tilgang til HR. Kart tegnes opp når telefonen er med og Runkeeper henter GPS info fra den. Regner med det er likt for de andre fitness-app'ene. Pulsmåleren synes jeg fungerer bra men jeg har aldri sammenliknet den mot andre klokker eller pulsbelte da jeg ikke har tilgang på det. Det er viktig at en har ei reim som gjør at en får klokka til å sitte fast mot huden og ikke slenger løst rundt håndleddet.

×
×
  • Opprett ny...