Gå til innhold

Uzen_

Medlemmer
  • Innlegg

    159
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Uzen_

  1. Synes det er merkelig at så mange har problemer. Men dagens pc spillere er ikke som før, eller?

    Er vel ikke så uvanlig at man må oppdatere til siste grafikk drivere og justere litt for å få den beste opplevelsen på pc, hvert fall fra lansering.

    Jeg har snart kommet til rulletekst, har hatt null problemer og opplevelsen har vært eksemplarisk. "Synd" spillet er så bra at selv så mange år etter husker jeg selv små detaljer gjennom hele spillet fordi historien og opplevelsen fra gjennomspillingen fra PlayStation var så sterk tilbake når det ble lansert.

    Håper ikke all negativiteten skremmer Sony fra flere og raskere Pc versjoner.

  2. Synes nesten anmelderen er for snill med beskrivelsene av stemmeskuespillet. Det må sies å være så forferdelig som det overhode er mulig. Mange av stemmene passer absolutt ikke til karakterene. Generiske flaue indiske aksenter tatt rett ut fra en komedie. Første personen jeg valgte var hun med våpen. Har en stemme som virkelig ikke matcher og avslutter med «bruv» som anmelder skrev. Helt håpløst. 

    Når historien forøvrig er så full av enorme brister så blir det umulig å engasjere seg. Og den jævla spider-roboten blir ganske kjedelig å kjøre rundt i ventiler,  på oppdrag etter oppdrag. 

    OG bilkjøringen er noe av det verste i et spill noensinne. Holder man inne brems så spinner bakhjulene, med håndbrekk så spinner fremhjulene. Ikke at det er "gamebreaking", men interessant mekanisk. Og det passer bra med spillets gjennomgående tema, ingenting henger på greip.

    • Liker 1
  3. "ping-systemet, de fargerike heltene og muligheten til å bli gjenopplivet selv etter den sikre død – forsvinner som dugg for solen når man ikke har andre spillere å støtte seg på, og da blir også litt av moroa borte."

     

    Elementer som også finnes i Pubg, Fortnite, Cod og flere andre BR spill. Hvorfor er er Apex dårlig sammenlignet med de andre i solo? 

     

    Fortnite er dårlig solo siden jeg ikke kan bruke ping systemet og jeg kan ikke bygge like mye med hjelp fra venner (som er bedre på bygging) så det er vanskelig for meg :(

    Kan ikke gjenopplives i Solo, ehm nettopp. Hvis du ikke liker at man ikke respawner så er ikke BR noe for deg. Det er liksom hele poenget med BR, last man standing. Er flere skytespill der man respawner fort når man dør som passer bedre da. Men det er ikke BR spill...

  4.  

    Sikkert fin til kontorbruk, men kan ikke skjønne at den fungerer bra til gaming med en så liten musematte. Må isåfall spille med rimelig høy dpi, noe de fleste ikke gjør når de gamer... 9/10 med den prislappen og med så liten flate å bruke musa på skjønner jeg meg ikke helt på.

     

    Som du seier så kjem det vel an på følsemd. Det står jo i teksten at ein bør tenke seg om viss ein har låg følsemd. Men så lenge ein ligg under 45-50 cm/360, så trur eg det ikkje er noko problem. Så liten er den ikkje.

     

    Eg syns det blir litt overkill å trekkje eit produkt i karakter for akkurat det der. Det er eit minus, ja, men ikkje nok til å vippe den ned på 8. Viss nokon først finn ut at dei skal bla opp 3k for ei datamus, så er dei vel klar over storleiken, vil eg tru. Det blir mest ei målgruppe-greie.

    Okei takk for svar! Mente du egentlig 180 grader? Uansett bedre en jeg trodde.

×
×
  • Opprett ny...