Gå til innhold

PCnuub

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PCnuub

  1. Blackwiddow er tastaturet jeg bruker til daglig, og anbefaler det sterkt.

     

    Tastene du får på det her i Norge er Cherry MX Blue. Altså er det et høyt, taktilt klikk når du trykker den ned. Personlig fåretrekker jeg disse tastene over andre jeg har prøvd. Klikkelydene kan bli irriterende for folk rundt deg, though.

     

    2013 versjonen av tastaturet har en matt, flott overflate og et stilrent design. (Så lenge du går for versjonen uten baklys). Hele tastaturet er også mekanisk, i motsetning til f.eks Corsair sine tastaturer der macrotastene, F-tastene, del, end, PGdown, etc har vanlige membrantaster. Det koster heller ikke skjorta, jeg har sett det for 600 kr på komplett sine helgetilbud.

     

    ok, har prøvd blues før og likte de veldig godt så blir vell å gå for dette da.

    takker for hjelpa :D

  2. Sider som Amazon, Ebay, etc selger både Ducky og Filco.

     

    Men jeg synest du bør finne deg et tastatur med tilsvarende taster her i Norge. Ducky selger så hvidt jeg vet ikke tastaturer med norsk layout, og det vil mest sansynlig bli dyrere og kjøpe et Ducky tastatur pga moms og frakt.

     

    Anbefaler at du sjekker ut CM Storm. CM Storm og Filco har samme OEM partner, altså er de i bunn og grunn samme tastatur lagd av de samme folka. Ellers er Razer Blackwiddow Elite, Mionix Zybel 60, Steelseries etc gode merker du kan ta en titt på.

     

    Hordan er Razer Blackwiddow Elite har du noe erfaring med det??? hva taster har det ?

  3. Skal ha alt i et CM Storm Stryker Gaming Big Tower her det i tilfelle oppkraderinger kommer fort så plassen er sikker

    Corsair CX 600W PSU ATX

    Intel® Core i7-3770 Processor

    Gainward GeForce GTX 680

    Corsair Vengeance DDR3 1600MHz 16GB

    Corsair SSD Neutron Series GTX 120GB

    Seagate Barracuda® 1TB SATA

    Seagate Barracuda® 2TB SATA

    ASUS PCE-N53 11n N600 PCI-E Adapter Dual-Band Wireless-N600 PCI-E Adapter

    lurer også litt på hvoran Logitech G710+ er.

    og her en BenQ 24" LED XL2420T stående også fikk dei som gave er den god til å kjøre dual med?

  4. Det passer. Men, SSD kan du med fordel bytte ut med Samsung 840 eller Intel 330. Har vært mye problemer med Corsair Force 3.

     

    Hvis du ikke skal bruke maskinen til videoredigering eller annet som nyttegjør seg av i7/hyperthreading kan du like gjerne gå for i5 3570 som yter så og si nøyaktig likt i spill. Man kan like gjerne si at i7 3770 er en i5 3570 uten hyperthreading.

     

    GTX670 yter også nesten like godt som GTX680. Hvis du klokker det opp på samme frekvens ligger de likt. Det er mao. svært lite som rettferdiggjør den store prisforskjellen.

     

    Hvilken utgave av PSU er det du har valgt? Dette oppsettet klarer seg lenge med 5-600W, men hvis du vil ha mulighet for oppgradering til SLI vil 750-850W være nødvendig.

    Takk for hjelpa. Setter pris på at det finnest folk å spøre :p
×
×
  • Opprett ny...