Gå til innhold

Ossyn

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ossyn

  1. Hei

     

    Har nylig kjøpt et KEF E305 hjemmekinosystem, som jeg har koblet med en NAD T748 receiver. Er generelt sett fornøyd med begge produktene, men har lite kunnskap rundt dette, og opplever et par problemer med oppsettet når det kommer til å få bilde på TVen.

     

    Får alltid lyd med en gang gjennom receiveren, men må ofte skru av og på TVen flere ganger for å få bildet fram. Har en Altibox dekoder som er koblet til receiveren med HDMI, og en HDMI ledning koblet til TV gjennom monitor HDMI inngangen til receiveren. Er det noen som vet hva problemet er, eller er det noe jeg bare må leve med? At bildet bruker lang tid på å dukke opp mener jeg.

     

    Har i tillegg forsøkt å koble til PS3 på samme måte som over, i HDMI2 inngangen på receiver. Her har jeg verken fått bildet eller lyd så langt.

     

    Har en SHARP TV som er noen år gammel, husker ikke hva modellen heter.

     

    Takk for hjelp!

  2. Betadriverne til ati har til nå fungert helt ypperlig for meg. Jeg har ikke så mye erfaring med optimus til nvidia, men jeg må si jeg liker den automatiske grafikkbyttefunksjonen til samsung. F.eks kan jeg stille den inn til å huske at cesar 3 ikke trenger å bruke amd 8800, men intel sin integrerte grafikk. Slipper dermed å trykke på en knapp når man starter spill for å velge riktig skjermkort. Synes til nå at ytelsen er konsekvent fin, med tanke på at driverne ikke er optimalisert enda.

    Har samsung en egen grafikkbyttefunksjon? annet enn AMDs controlcenter? Jeg sliter fortsatt med lav ytelse selv om jeg har forsøkt å sette de brukte spillene/programmene på "høy ytelse".
  3. Jeg har også kjøpt meg denne uten touch, og er veldig fornøyd med Pcn generelt. Det eneste jeg har hatt problemer med er byttingen mellom Intel HD 4000 og Radeon HD 8800M. Har prøvd å sette det manuelt med Catalyst Control Centre slik at når jeg åpner spillet skal den switche, men det virker som den uansett bruker Intel HD. FPSen på League of Legends burde vel ligge på mer enn rundt 30 med anbefalte settings? Noen som vet løsning på dette problemet?

  4. Hei

     

    Jeg er på utkikk etter en bærbar PC som kan brukes til det meste. Alt fra gaming til vanlig skolearbeid. Dette er en PC jeg har planer om å bruke i studietiden, og som forhåpentligvis kan vare noen år.

     

    Har allerede sett på en del forskjellig, og kommer til å bruke i overkant av 8000kr. For øyeblikket står det mellom følgende 2:

     

    http://www.netonnet....se/177038.3003/

     

    og

     

    http://www.netonnet....2h/177214.5055/

     

    Har fortsatt litt delte meninger om jeg faktisk vil ha en lettere pc med mindre skjerm som er lettere å ta med seg, som Asus sin zenbook, eller en større pc. Derfor lurer jeg først og fremst på hvilken av disse to over jeg får mest får mest ut av pengene fra. I tillegg hva evt forskjellen er, hva de er bedre/dårligere på.

     

    Takk for hjelpen!

×
×
  • Opprett ny...