Gå til innhold

SturlaLarsson

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SturlaLarsson

  1. "Ved å redusere antallet piksler, og heller øke størrelsen på sensorene, hevder HTC at de får 300 prosent med lys inn i kameraet enn det konkurrentene klarer."

    ... det de sier er vel at hver pixel tar inn 300 prosent mer lys (siden de er så mye større), men så er det også bare 1/3 så mange pixler som konkurrentene da...... Jeg vil vel heller tro gode bilder ved dårlig belysning kommer fra bildestabilisatoren (àla Lumia 920--sammenlikning?).

     

    Men som vanlig kjipe HTC:

    - ingen minnekort - 32GB fylles fort opp, spesielt med den kule funksjonen ZOE

    - Ikke utbyttbart batteri--i seg selv ikke så farlig, men med et så lite batteri så er det en ulempe (LG Optimus G Pro kommer vel med 3140mAh + ekstra batteri i pakken!)

    - Fin skjerm, men litt vel store rammer? Skulle gjerne sett at skjermen gikk ut til kanten i stedet for sorte rammer rundt - kunne fint fått plass til en større skjerm, kanskje 5"?

     

    Venter heller på Galaxy S4 eller Nokia EOS (eller Nexus 5?)..

    1. HTC One tar mye bedre bilder i mørket enn noen annen telefon, til å med Lumia 920.

    2. Du kan få den i 64GB.

    3. LG Optimus G Pro kommer ikke til Norge;)

    • Liker 1
  2. Tror vi må smøre oss med litt tålmodighet. Chess har ubekreftet 20 april. Regner med dj/T ikke får den noe tidligere... Har lest at HTC har litt problemer med å produsere nok av denne til å møte forespørselen. Har også lest at de bruker 3 timer på å lage selve chassiset til en One.

    nei, de bruker ikke 3 timer på å lage chassiet, de bruker 155 timer ;) veit det tar lang tid, men husk at de lager mange tusen om gangen og da ;) Er jo en grunn til at den blir jævlig dyr ;)
×
×
  • Opprett ny...