Gå til innhold

Kongkopa

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kongkopa

  1.  

     

    Må ærlig talt si at folk som ikke stemmer på World Of Tanks er idioter, world of tanks er et av VERDENS mest populære spill

     

    Merkelig at det er blant de tre minst populære spillene på diskusjon.no, da.

    fordi diskusjon.no er en norsk side........ Norske folk er bare avhangi av cod og minecraft. Og folk som mener world of tanks er dårlig. Mitt svar til det: Minecraft er fuckings firkanter, cod er zombies! Zombier finnes ikke ffs...!!!

    I don't even... Troll(?) 1/10.

    • Liker 1
  2. Når du ligger på 100% load, hva er det som tar 100%?

    F.eks når du kjører BF3, er det BF3 som tar 95-100%?

     

    Det er BF3 som tar 100% ja (på alle cores).

     

    Snakket med en HW guru på jobb i dag, han var enig med flere av dere om at jeg ikke bør nå de temperaturene jeg gjør med den kjøleren jeg har på en std i5. Jeg skal gjøre et forsøk i dag på å ta av kjøleren, gjøre den rein for støv og gammel kjølepasta. Smekke den på igjen med ny kjølepasta.

     

    Om den fortsatt når samme temperaturer... så får jeg vel kanskje bare sende inn igjen CPU til nettbutikken hvor jeg kjøpte den.

     

    Kjørte ocbase sin cpu test, kjørte en time uten error eller feil. Det eneste litt merkelige jeg så på output var en drop i frequencies fra 3400mhz til -1mhz (og rett opp igjen på 3400) med jevne mellomrom.

  3. 40-50 i min fps i BF3 er vel ikke så ille det...

    Ikke helt skjønt hva problemet er her. Kjør cpu benchmarks og nevn kanskje score du får, så kan du i det minste sammenligne med andre like cpu'er.

     

    Problemet er at jeg ligger på rundt 100 og når det da dropper ned til 40-50 så lagger det helt insaaaaane! Rett og slett uspillbart når det er så ustabilt. Skal kjøre en CPU benchmark når jeg kommer hjem fra jobb.

     

    Jeg har en skikkelig kjøler(Noctua NH-U12P SE2 CPU cooler), og det er mulig OC kunne fikset noe av problemet mitt. Men om det er CPU, så er det jo noe galt, og da er jeg litt bekymret for å bare "gjemme" problemet bak en OC.

  4. Hei

     

    Jeg anser meg selv som over gjennomsnittet kompetent når det kommer til data. Jeg jobber i en teknologibedrift, men mye på software siden, så jeg kan bli litt rådvill av det jeg antar er hardware problemer.

     

    Oppsett:

    ASUS GeForce GTX 670 2GB PhysX CUDA i SLI

    Corsair HX 1050W PSU

    Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 8GB CL9

    Intel® Core i5-3570K Processor

    MSI Z77A-GD65, Socket-1155

    OS: Win7 64bit (oppdatert og med AV)

     

     

    Problem:

    Akkurat, kremt, rett før Jul smelte jeg opp en ny stasjonær pc.

     

    Jeg spiller mye Battlefield 3, så det er her problemene viser seg hos meg. Jeg opplevde drops i FPS ved flere anledninger. Jeg lå normalt/maks på rundt 100-120 fps men dropper ned til 40-50. Jeg trodde først det var skjermkortene og sendte de tilbake til nettbutikken jeg kjøpte de fra. Jeg fikk begge i retur med melding om at det ikke var noe galt med de. Etter utallige gpu performance tester (aka 3Dmark, Heaven) så er jeg egentlig ikke klokere. FPS er omtrent det samme uansett hvilke innstillinger jeg gjør (så da regner jeg med at flaskehalsen/problemet ligger et annet sted).

     

    Men, via et annet performance test program som tester alle komponenter, syntes jeg CPUn min kom dårlig ut. Jeg kjørte så Core Temp mens jeg spilte Battlefield for å se om jeg kunne finne noen korrelasjon mellom temperatur, load etc og fps droppen.

     

    Når jeg nå opplevde fps droppene nå så viste Core Temp at alle fire kjerner lå på 100% load, mens den under "normal oppførsel" lå mellom 85-95. Idle ligger tre av fire kjerner under 6% load, mens core #0 hopper opp og ned (2-20% - regner med at dette er OS!?) Temperatur ligger på 20-30 grader idle, og 60-70 under heavy load.

     

    Så, hva kan dette komme av?

     

    Kan det være hovedkortet som er problemet?

    Kan det være PSU som er problemet?

    Eller er det bare CPU som er helt "borked"?

    Hva gjør jeg nå - kan jeg komme noe nærmere hva som er galt?

     

    Setter pris på all hjelp

×
×
  • Opprett ny...