Gå til innhold

nemiroff

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nemiroff

  1. Jeg har alltid trodd at det lå behov og fornuft bak enhver kurve på en vei eller tunnell. Så feil kan man altså ta. At et lite pennestrøk snur opp ned på alt er et symptom på noe alvorlig galt som foregår i kulissene rundt omkring. Det er mye godt å ta tak i her for en oppvask/dokumentar rundt hvor galt det kan gå i et samfunn bygd på ukvalifisert synsing.

  2.  

    Fikk min DK2 på fredag og satt med den på i 4 timer i strekk uten å bli kvalm. Til og med kona prøvde og ville ikke ta den av.. Det er tydelig at denne er kraftig forbedret fra DK1 som jeg kjøpte i fjor.

     

    Elite Dangerous er skikkelig heftig med en DK2! Drømmen som gikk i oppfyllelse :)

     

    Hvordan er oppløsningen. Har selv DK 1 og hadde planer om bruke det med War Thunder. Men pixel griden var for synlig til at det var brukbart, greit nok når man bare fløy rundt, men i kamp så var oppløsningen veldig hemmende.

     

    Man merker grid effekten veldig godt når man har en lys bakgrunn. Elite er sikkert bedre siden det er det mørke verdensrom man freser rundt i.

     

     

    Oppløsningen tydelig bedre enn den er i DK1. Man kan fortsatt se litt "screen door", men det er også mye enklere å glemme den for opplevelsen er svært forbedret totalt. Jeg var litt skeptisk, når jeg bestilte DK2, og vurderte å selge den uåpnet, men etter å ha prøvekjørt den så var ikke valget så vanskelig, for denne kommer jeg til å beholde til CV1 dukker opp ja..

     

    Men den er selvfølgelig ikke perfekt, noen negativer finnes, bl.a. så kunne oppløsningen ha vært enda bedre, det er litt "smearing" av kontraster (jeg personlig glemmer dette fort, og legger ikke merke til det i Elite Dangerous f.ex.), og FOV er bitte-bitte lite grann mindre enn på DK1.

     

    Men som sagt, forbedringene på denne er totalt sett mye mye bedre enn jeg trodde. Og også som sagt; posisjons-trackingen har eliminert nesten all følelse av kvalme i stittende opplevelser. OLED skjermen har forøvrig et nydelig sort/kontrast nivå (LCD lyset på "mørke" bakgrunner er irriterende på DK1), og ikke minst 75Hz oppdatering :)

     

    MIn DK2 kjøres forøvrig på en i7 3770k 660 Ti 16GB RAM og SSD. Det går ganske bra i Elite Dangerous (som kodemessig er på et lite utnyttet Beta-stadie) på lavt-medium. Dog litt judder i grafikk-intense områder (dette kommer nok til å bli optimalisert etterhvert..).

     

    DCS er heller ikke 100% optimisert for Dk2 og SDK 0.4, men med min maskinvare så går det fortsatt relativt bra med 75 Hz på litt lavt til medium detaljnivå. Her kommer det forøvrig snart ny grafikkmotor med forbedringer for Oculus Rift!

     

    Husk at det offisielt i dag egentlig ikke finnes optimaliserte spill for DK2, og derfor vanskelig å gi et godt svar på hvor godt DK2 kjøres på forskjellig maskinvare. Med det sagt, de fleste enkle demoer går fint i 75 Hz, som sammen med presis tracking er en flott opplevelse i seg selv.

  3. Fikk min DK2 på fredag og satt med den på i 4 timer i strekk uten å bli kvalm. Til og med kona prøvde og ville ikke ta den av.. Det er tydelig at denne er kraftig forbedret fra DK1 som jeg kjøpte i fjor.

     

    Elite Dangerous er skikkelig heftig med en DK2! Drømmen som gikk i oppfyllelse :)

    • Liker 1
  4. Går ikke an a stoppe TPB, hele verden har prøvd
    Stopper nok ikke The Piratebay nei. Bare deg som bruker...

     

    Like naiv som "gamle-gubber"-forslaget.. Hadde disse folkene brukt like mye tid på å jobbe frem gode tjenester og avtaler om hurtig levering av innhold til en realistisk pris så hadde "problemet" løst seg selv.

    Å gjøre hvermannsen til forbryter hjelper ikke en døyt, heller tvert imot, dette har jo til og med blitt bevist.

     

    • Liker 6
×
×
  • Opprett ny...