Gå til innhold

dritigooglespørmeg

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dritigooglespørmeg

  1. Tusen takk for svar :) men er en siste ting jeg lurer på, hva står SL for f eks. puma powercat 1.12 K, det er kengurulær, Og puma powercat 1.12 S er syntetisk men hva er puma powercat 1.12 SL?

  2. Hei jeg har veldig lyst til å kjøpe Fotballskoene Puma EvoSpeed men hva er forskjellen på EvoSpeed 1 k, evospeed fk, evospeed fg eller 3 ag og alle de forskjellige bokstavene tallene på slutten?post-294039-0-17566300-1362833165_thumb.jpg

  3. Jeg har nettopp begynt å interessere meg for fotball, og heier på manchester city, jeg har troa på de og er helt sikker på at de kommer til å vinne premier league i år også :thumbup:

    Men jeg ble litt forvirret når jeg skulle søke opp kanaler som har premier league, pga premier league hd 1 og hd2 og tv2 sumo og masse greier.

    Men greia er, jeg har lyst til å følge med på city sine kamper og finnes det ikke noen kanal som viser alle premier league kampene live? håper på å få svar så jeg rekker og se city - liverpool ;)

  4. Hei, jeg heier på manchester city, men har lyst til å begynne å følge med på kampene dems og kanskje andre kamper i premier league også.

    Men hvordan, hvilke kanaler går kamper på, hvor kan jeg se live stream på pcen og hvordan vet jeg når de har kamper osv, takk for all hjelp på forhånd ;):grin2:

×
×
  • Opprett ny...