Gå til innhold

Reiko

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Reiko

  1. Har hatt de tankene lenge også, er rart at bransjen ikke ser dette. Men det er jo det som er synd at her tenkes det kronasjer framfor praktisk, så dem skyter seg selv i foten.

     

    Så sant så sant. Altfor regidt. Jeg streama anime fra en anime side med noen explicitte scener. Egentlig var det klær på men ''de'' hvem det nå enn er skulle selfølgelig lage en strek over melom beina og på overkroppen. Som prinsipp. ''Fordi sånn er det bare'' Ja loven ja. Censorship I love you... Not

  2. Vel, den er jo laget for underholdning, så mission complete. :D

     

     

    De vennene jeg kommer overens med bor pokker i vold langt unna meg. Hovedsakelig Oslo og Bergen. Troen på meg selv har jeg aldri hatt. :p

     

    Sorry man. The world is depressed after all.

  3. Takk, det gjorde setningen mer forståelig for trette øyne.

     

     

    Ja, stort sett hver dag. Jobben min er avhengig av PC (både når jeg skriver om vær og musikk og når jeg redigerer film), og hjemme er noe av det beste jeg vet å sette meg ned og se noen filmer / TV-serier mens jeg spiller forskjellige spill. Skjønt, det beste er fortsatt å bare slenge seg på senga med ei plate på spilleren og ei god bok i hånda. Så er det opp og hoppe for å snu plata eller skifte plate sånn en gang hvert tyvende minutt eller så.

    Men det blir ikke mye mosjon, nei. Gå til og fra jobb, og så bevege meg rundt om i huset for å vaske / rydde / støvsuge / lage mat og slikt, eller ut for å måke sne / hjelpe til i hagen når den ikke er dekt av sne eller jorda er full av tele.

     

    Jeg har prøvd flere idretter opp gjennom åra, og trent på treningsstudio og hos fysioterapeut og kommet frem til at jeg ikke får noe glede ut av det. Så uansett hvor bra det er for kroppen min, holder jeg meg helst i ro. Sittende eller liggende.

     

    Men ikke for det, jeg har ingenting i mot å dra ut og være sosial heller. Som på byen / på fest eller på en vill konsert. Eller å gå en tur når været tillater det. Helst med kamera opp i skogen eller ved vann eller ned til sjøen eller et eller annet sted. Dopa ned på allergimedisin og med kameraet i handen, er jeg klar for det meste. Jeg er bare stort sett lat og mest fornøyd med å være i ro. :p

     

    Ja livet er ikke for nybegynnere akkurat. Man må liksom finne seg noen venner som man kommer overens med og noen interesser man mestrer. Troen på seg selv er også viktig!

  4. Skal private etterforskere også få lov til å etterforske henlagte voldtektssaker og tyveri osv da? Utlevering av DNA-profiler, fingeravtrykk, mobil/GPS-data uten påtalemyndighetenes godkjennelse? Kan bli interessant fremtid. Bare å sende en forespørsel til Telenor om å få utlevert navn på alle som var i et bestemt område en gitt tid (ved innbrudd) og så kontakte en annen instans for å få utlevert alle personopplysninger om de som sto på lista fra Telenor...

     

    Syns ikke det burde forskjellsbehandles. Skal film/musikkbransjen få lov til å overvåke folk og få utlevert personopplysninger burde flere bransjer få lov.

     

    Itunes virker ut som overvåker hele tiden. Spesielt hvis du leier en ''HD'' film i 1080p. Jeg fikk ett visst antall timer til rådighet og begrenset kvalitet. Filen stammet ikke engang fra originalen. Opløsningen var tukla med og hadde unaturlige forhold i pixler.

  5. Datasmurf. Sitter du mye foran pcen? Jeg har måttet sette piano og dataspill på hylla jeg. Har myalgi og stivhet i hele kroppen. Fysio, trening og gåtur hverdag er det jeg må gjøre. Det tar tid. Gjør vondt å sove til tider også. Blir for mye inne vi nordmenn. Foran tv eller pc og slikt. Så lat jeg er blitt. Skulle drevet med Kendo i Slottsparken heller enn å spille Ninja Gaiden Sigma XD

  6. At private kan kreve å få det utlevert, direkte fra nettleverandøren, uten å måtte gå om politiet.

     

    Ja, det er ikke akkurat safe. Jeg sletter all typer historikk som legger seg i app data og program data. Så er det temp filene. Legger seg mye rart etter å ha brukt Firefox. Med all den historikken er det mye letter fra andre på nettet å hente informasjon eller tracke ulike ting i historikk loggen.

  7. Kjøp Windows 7 Home Premium 64 bit. Windows 8 er ikke sikkelig vindus operativsystem. 64 bit er blitt mer stabilt nå med windows update support. En lisens ville vært best så ikke OEM låser seg til hovedkortet.

     

    http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=498097

     

    Set ut som OEM er utsolgt her men den er billigere. Putter du på noe ekstra har du mulighet til å bruke det på senere pc-er så lenge du avinstallerer og bruker den på en av gangen.

     

     

    http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=630907

×
×
  • Opprett ny...