Gå til innhold

ostepopp98

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ostepopp98

  1. Har prøvd å laste ned gapps nå, og installert i recovery, men det fungerer ikke. På linken om flashing står det at jeg må på avansert og slete og sette til Dalvik cache. Finner ikke noe avansert, heller ikke noe sted det står buffer (er det ikke det det heter på norsk?) eller cache. På utvikleralternativer står det at kjøretid er satt til Dalvik.

  2. Jeg har ikke noe som heter hverken google apps eller gapps på telefonen min. Google Play Store og Google Play Tjenester har jeg. Problemet med Wifi er ikke bare hjemme, også på andre Wifi-nettverk, som jeg vet har fungert helt fint inntil nylig, så jeg tror ikke det har med ruteren å gjøre.

  3. Jeg visste ikke hva gapps var. Jeg fulgte CM installer-veiledningen, og kan ikke huske å ha sett noe sted at jeg måtte laste ned gapps utenom (dessuten fungerte alle google-greiene første gang). Jeg har altså ikke lastet ned gapps. Det stemmer at det er CM 11.

    Hvilke alternativ skal jeg velge på den siden du linket til? Håper problemet ligger her, men har dette noe med varsling å gjøre? Takk for hjelpen så langt :)

  4. Jeg installerte CyanogenMod på min SGS4 for et par uker siden. Det gjorde telefonen bedre på alle måter, bortsett fra at kamera- og galleri-appen er dårligere, og den ville ikke vise varsler fra nedlastede apper (hverken på statuslinjen eller på nedtreksmenyen) når jeg ikke brukte appene.

    Derfor installerte jeg CyanogenMod på nytt. Den begynte ikke å vise varsler,tvert i mot kom et nytt problem: det gikk ikke å logge på google-kontoen via Wifi, kun via mobildata.

    Jeg logget på via mobildata, men likevel kunne jeg ikke bruke google play når jeg var tilkoblet Wifi; kun mobildata. Google play påstår at det ikke er noen forbindelse.

    Jeg lastet ned de (for meg) viktigste appene (Facebook og Messenger) med mobildata. Fortsatt vistes ingen varsler.

    Nå har jeg installert CyanogenMod to ganger, nullstilt til fabrikkdata to ganger og prøvd alt det jeg kan, men det hjelper ikke.

    På google plays hjelp-side sto det at (hvis google play ikke fikk forbindelse) jeg måtte forsikre meg om at appen 'nedlastningsbehandler' var aktivert. På 'alle apper' finnes det ikke noe som heter dette, men det finnes en app som heter 'nedlaster', som er aktivert.

    Det fungerer ikke å deaktivere og aktivere google play, heller ikke tvinge avslutning av den. Å logge av og på google-kontoen har jeg også prøvd.

    Jeg tror ikke problemet ligger i google play, ettersom det ikke går ann å logge på google-kontoen via Wifi. Da jeg skrev dette kom jeg til å tenke på at jeg ikke har forsøkt og deaktivere 'google play tjenester', men jeg benytter mobildata nå så det skal jeg prøve senere. Jeg vet ikke om det er siste versjon av google play butikk (versjon 4.6.17) og google play tjenester (versjon 4.3.24).

    Er det noen som vet noe om dette? Tror ikke det er et vanlig problem. Jeg har CyanogenMod (Android 4.4.2).

×
×
  • Opprett ny...