Gå til innhold

Huseby

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Huseby

  1. Når ble trådløs mus bra nok da? Tidligere i år? I fjord? .

     

    I fjor, når G900 ble sluppet. Både den, og g403 bruker sensorer som er fantastiske for FPS gaming. I målinger som har blitt gjort er input laggen så og si ikke eksisterende. Har bestilt G403 sjøl,etter å ha sett nokk reviews.

     

    Artikkel forfatter burde strengt tatt ha tatt aldri hatt G403, G603 og G703 inn i samme bolk, stor forskjell på vekt og bruksmønster.

  2. Helt greit, HTTPS ble laget for å løse to problemer, når det egentlig skulle kun blitt designet for å løse ett. Dyre trust sertifikater førte til att mesteparten kommunikasjonen på Internett ikke er kryptert. Let's encrypt løste dette med å drite i trust steget, og det er faktisk helt fint. I ihvertfall nå så har du en enkel måte å opprette og benytte sertifikater, uten å bruke noen penger på det.

    • Liker 1
  3. Er jo ett helt vanlig problem, har sett komplett drive på med det samme. Begynner å bli en stund siden nå, men de måtte trekke ett tilbud på logitech fordi de ble fersket i å skru opp alle prisene rett før tilbudet.

    Ett mere vanlig eksempel hos komplett er jo att de sier "spar 3000 på ferdigbygget hos komplett", på maskiner som aldri verden kunne ha vært priset så høyt(eksempel i5 7600 1060, nedsatt til 11k i fra "14k"). 

     

    Mann kan jo heller ikke motbevise det med prisjakt osv. siden det ikke er direkte varepriser. 

     

    Eksempel her: 

    https://www.komplett.no/product/11147/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-gamer-mini/komplett-gamer-mini-gtx-1060

    • Liker 2
  4. Sett på denne, og vart ikke akkurat overbevist. Den er lagd for gamere som ønsker å gjøre så lite som mulig. Mann burde i det minste forvente att denne kom med EQ settings, ikke bare 4 simple konfigurerte lydmoduser.  

    Kul sak, sikkert kjempegod lyd, med mange kjempegode integrerte komponenter, det er sennheiser tross alt, men jeg holder meg til ett eksternt lydkort til under halve prisen(Creative X-fi HD). Jeg bruker bare 32Ohms hodetelefoner(Philips X2 og SPH9500S), så jeg trenger ikke noe mere kraft heller.

  5. Ingen overraskelse der, overhypete merker/hodetelefoner er det ingen mangel på i bransjen. Hjelper ikke att de må brandes med artistnavn for å selge. Ja, de ser faktisk ut. Men i min verden er lyd og komfort langt viktigere.

     

    For å være ærlig, 6/10 er for høyt i forhold til slik dere beskriver produktet i artikkelen. 

    • Liker 2
  6. Krev at alle skal gi ut åpen data, så kan vi få reiseinformasjon inn i Google maps :D

    Dette er faktisk allerede ett krav, hilsen en som sitter og gnager seg inn i standardene akkurat nå.

     

    Datene blir samlet opp, konvertert, og gjort tilgjengelig av rutebanken.no. En av datatypene de støtter er GTFS/GTFS-R, som er google sin standard for bussholdeplasser og sanntid. 

    • Liker 3
  7. Men merk, du må vel ha en Skylake CPU for å få oppdatert bios tenker jeg, så det letteste for deg er vel å returnere HKet også kjøpe ett Z270 ;)

     

    Rett meg om jeg tar feil

     

    Hovedkortet mitt kom i ihvertfall med 1.6(kjøtpte det BF), så det er fult mulig att mann ikke trenger å oppgradere. 

  8.  

    Underlig, har alle admin-tilgang?

     

    Men lite slår vel nav på udugelighet.....

     

    Problemet er vel heller systemer for logging og åpenhet for klienter om dette.

     

    Systemene for logging er på plass, men disse blir ikke fulgt opp - idiotisk nok. Alle oppslag burde vært åpen for brukeren selv, om ikke å ta det steget lengre med varsel i postkassen.

  9.  

    Er dette ett reelt problem med M.2? Er det så ille att jeg bør holde meg unna? Sitter og venter på att 960 skal komme i butikkene ...

    For vanlige folk er det ikke egentlig et problem. Hvis du vet at du kommer til å kjøre den på 100% i lang tid ofte kan du begynne å tenke på det, ellers er det ikke et problem.

     

     

    Okai takker :) Da smører jeg meg med tolmodighet frem til 960 Evo kommer i buttikken. 

×
×
  • Opprett ny...