Gå til innhold

Arakini

Medlemmer
  • Innlegg

    211
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Arakini

  1. Tenker selv å gi Nioh en sjanse når det kommer til PC

     

    Nioh er flott spill, med et bra kampsystem. Men det er ikke som Souls - ihvertfall ikke i historie / verden / følelse. Kampsystemet føles også veldig annerledes, selv om det er "third person, lock on, stamina bar"

     

    De har et mission-basert system der man spiller igjennom nivåer - ikke så mye utforsking etter hemmeligheter osv - og gjenbruk av nivåer.

     

    Anbefaler det uansett, "soulslike" spill kan være bra selv om de ikke er av lik kvalitet som From sine. Likte det bedre enn f.eks. Lords of The Fallen / The Surge.

  2. Shinobi602 har lekket rykter om at man starter med helt nye karakterer i Destiny 2, så om det er tilfellet blir det vel neppe muligheter til å overføre karakterene. Såvidt jeg har skjønt er det han lekker som oftest riktig.

     

    Okai, om det viser seg å bli tilfelle så har de isåfall snudd i saken, de har tidligere sagt at man skal kunne spille videre på samme karakter(er) man har fått tilknytning til. Blir nok en del skuffede fans da.

  3. De første 25 timene var spennende og nytt men etter det falt det fort da det gikk opp for meg at det ikke var stort mer å hente.

     

    Er ikke så mye å gjøre annet enn å komme til senter, og det ser ut til å være et stykke.

    Jeg hadde ikke spilt lenge nok når jeg ikke skjønte hvorfor du "ikke bare spilte deg ferdig" her - er nå i nærheten av ditt nivå selv nå, og begynt å fokusere på å reise mot senter, men ser at jeg må finne 80-90 svarte hull til for å komme dit, så tror nok jeg gir meg selv nå, så monoton resterende spilling (warp, warp, black hole, samle ressurser, warp, warp, black hole, samle ressurser) kan ikke være verd hva enn som er der. 

    • Liker 1
  4. Det ble stille rundt remake'n gitt...

    Kommer info rett som det er; http://www.express.co.uk/entertainment/gaming/696461/Final-Fantasy-7-release-date-PS4-Tetsuya-Nomura-Sony 

     

    (fra i går)

     

    Er ikke blitt fullstendig stille, de må da ha tid til å lage spillet også ;)

     

    Angående drypp om hvordan spillet blir så viser de combat ++ her ( combat starter på 1:16) bevegelse rundt i verden og cutscenes før det: 

    • Liker 1
  5. Script for å finne dyrene?

    dummeste jeg har hørt, de ligger jo ute på https://pokevision.com

    Er ikke kjempe fan av dette spillet men vil ikke si at han jukset.

     

    Les igjen. Scriptet bevegde seg rundt og samlet for han.

     

    "ved hjelp av et skript, altså dataprogram, som jaktet på Pokémon-figurer automatisk."

     

    "Dermed trengte spilleren altså ikke å farte rundt i det hele tatt"

  6. Ja så er det vel på`n igjen med nye exploits, hacks og cheats? Nye trusler fra Ubisoft om bans som egentlig det aldri skjer noe med?

     

    Glad jeg la denne dritten på hylla til noen mer seriøst selskap overtar hele greia.

     

    Når til og med cheaters begynner å klage over at det er for mange som cheaters...wtf! Da begynner det å bli ille !

     

    Du må huske at det viktigste er å få et spill ut på markedet så de får penger. Etter det er det litt hipp som happ hva som skjer - hypen i startfasen er jo det de tjener mest på uansett - så ingen god grunn til å vedlikeholde noe effektivt når de ikke får noen nye kunder av det. Har jo egentlig ikke noe å si om spillerbasen slutter å spille heller, det gir de jo bare enda bedre grunn til å skru av serverne og spare enda mer penger om noen år =)

     

    Også kan de jo skylde på at 'spillerne ikke støttet dem' eller noe slikt. For det er jo alltid forbrukerens skyld.

  7.  

    Håper ingen ble sjokkert over dette.

    Alltid noen som blir det dessverre. Ikke alle som skjønner hvordan copyright fungerer.

     

     

    Det er jo lov å bli litt overrasket når Konami først tweeter dem i støtte og så setter stoppe for det lenge etterpå. Vi skjønner hvordan copyright fungerer, men de kunne da satt ned foten med en gang de fant ut av prosjektet. 

     

     

    "According to posts made by Ian Ratcliffe—one of the re-make's organizers— a Konami rep said that the project could go ahead as long as it wasn't going to be made for profit." 

     

    "the shutdown seems to have happened because Konami's various divisions couldn't agree as to whether the Metal Gear re-make should go ahead."

×
×
  • Opprett ny...