Gå til innhold

Truniron

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Truniron

  1. Kjøpte spillet kort tid etter at det kom ut og ble svert suffet over resultatet. Grafikken var meget fin, men misslikte sterkt hvor kravsterkt spillet var når det kom til å spilles uten lag. Synes det er positivt å se at Square Enix har hørt på folket og jobber med å fikse det å relansere spillet.

     

    Selv om det mest sannsylig kommer til å minne om andre MMORPG-er, gjør ikke det noe for min del. Det å klage på at MMO-spill likner på hverandre i spillestil, blir nesten som å klage på at FPS-ene er for like i gameplay. Like greit at de følger det spillere er vant med, i stedet for å forvirre spillere med uvante kontroller og kommando knapper. Ser frem til relanseringen av Final Fantasy XIV.

  2. Det er positivt å se at slike spille får som fortjent. De burde nesten banne IP-adressen hans/hennes, hvis det går ann.

     

    På en annen side, etter å ha lest noen av kommentarene, vil jeg bare fortelle at bare fordi en eller annen gnom på laget ditt eller på motsander laget klager om, f.eks: "OMG, 3v1. Noobs", så betyr ikke det at alle som spiller befinner seg på et så lavt og usportslig nivå. Alle jeg kjenner som spiller kan ikke fordra syting og sipping, og laget jeg er med i kicker deg med en gang hvis du oppfører deg som en tulling over flere kamper. Som sagt, bare fordi noen er idoter, er det fremdeles bare noen, ikke alle.

×
×
  • Opprett ny...