Gå til innhold

Fenixen

Medlemmer
  • Innlegg

    3 589
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fenixen

  1. Konsoll blir så like pc nå at jeg heller skulle ønske alle utviklet til pc. Mye enklere for utviklerne, (som gir billigere spill) og spillene kan utvikle seg med teknologien. Ikke tale om jeg gidder å betale for å spille online, det er noe som skal følge med spillet jeg kjøper.

     

    1. konsoll er selvsagt enklere å utvikle til, spesielt fra neste generasjon hvor Xbox og Ps4 er på x86 arkitektur begge to.

     

    2. Tror du at drifting av servere etter spillets release i årevis er gratis? Det er ikke urimelig å måtte betale for å spille online etter hvert.

  2. Jeg har brukt MediaCenter siden det kom til XP sammen med MyMovies. Kan ikke si meg annet enn fornøyd. Har aldri prøvd XBMC, og kun Plex en MEGET kort tid. MyMovies og MediaCenter funket bedre enn Plex FOR MITT bruk! Jeg har TV-kort i PC'en og bruker den som PVR. Finnes det støtte for dette i Plex eller XBMC? Fant det ikke i Plex, men det finnes kanskje i XBMC?

    XBMC har full pvr støtte i nyeste versjoner.. beta builds. Fullversjon er rett rundt hjørnet. Det har også støtte for DTS-HD Master audio blant annet.. noe plex ikke har.

     

  3. Begynnelsen på slutten for Microsoft. Kanskje floppen får dem til å lage noe som folk vil ha, kanskje blir de like rådville som Nokia har vært de siste årene og går dukken.

    gi de nå heller litt heder for å lage noe helt annet en konkurrentene, som attpåtil er best på brukervennlighet. Prøv operativsystemet eller les noen anmeldelser :)

     

    Til og med apple grunderen skryter jo av at det er det flotteste OS'et.

    http://www.itavisen.no/894720/windows-phone-er-nydelig

     

    Laaangt i fra perfekt, men det er pikade android og iOS også :)

  4. Blilr litt kvalm av all hypingen av win8, begynner å bli lenge siden jeg så en god artikkel på hardware.no nå. Hvis jeg får det dritstygge metro greiene på forsiden flere ganger nå blir jeg nødt tilå bruke snarvei rett til forumet istedet for via forsiden.

    gleder meg til å putte ipaden i skuffen og erstatte den med metro og windows 8 tablet.. Hype W8 mer, så kan vi som er lei ipad ha noe å glede oss over :)

    • Liker 6
  5. Dette er bare trist, iStereo. Ta deg en tur rundt i nabolaget og sjekk hva slags lås blomsterbutikken eller frisøren nedi gata har. Antar du kan bryte den opp og rundstjele hele butikken i løpet av kort tid. De fleste mennesker ville dog synes du var en fullstendig idiot om du gjorde det og ingen ville lagt skylda på butikkeieren.
    Men hadde jeg gått inn i den lokale banken som hadde døra på gløtt om kvelden, og på bordet lå det 1 mill i cash. Ville jeg ha vært den heldige, og banken den store synderen pga manglende sikkerhet.. :) Alt kan vris og vendes på om man vil.. men man kommer ikke unna at ansvaret for sikkerheten på nettsiden ligger på tilbyderen ene og alene.. om man er en idiot eller ei..

     

    Nei du hadde ikke sluppet unna med det i banken dersom noen hadde klart å bevise at det var deg. Du hadde blitt dømt for tyveri av noe som ikke var ditt, uansett hvor dårlig sikret det var.

     

    Å holde nettsidene/serverne oppdatert er jo ikke tilstrekkelig, det er jo alltid feil som ikke er rettet her i verden. Du kan oppdatere deg blå i trynet, noen vil alltid kunne hacke det så lenge softwaren har hull.

     

    Ansvaret ligger på forbryteren.. Klart en skal ikke lagre informasjon i klartekst osv.. men likevel.

    • Liker 2
  6. Har ikke spilt bf3 (pc) på 5 uker rett og slett fordi det har vært så vanvittig med juksing. Konsoll versjonen er da ikke plaget slik som pc versjonen på dette. Uansett, bf3 har ingenting å gjøre på en konsoll etter min mening.
    Plager det deg at det finnes på konsoll? Jeg spiller BF3 på konsoll å ser ikke helt problemet med det. Selv om du foretrekker Pc, så er det ikke alle som gjør det.

     

    Plager meg overhode ikke, bare det at bf3 er et spill som er mye bedre på pc enn konsoll etter min mening. Synd bare at pc versjonen er plaget hardt av juksing.

    har snart klokka 50 timer.. og har opplevd fint lite juks, 4-5 åpenbare tilfeller kanskje..

    Men både jeg og kompiser har flere ganger blitt anklaga for juks når killstreaks nærmer seg 25-tallet..

     

    Jeg spiller for øvrig bare på Hardcore, kanskje du skal prøve det? Mulig det er mye mer juksing på standard game mode. Selv fatter jeg ikke at ikke alle serverne er hardcore, mye mye kjekkere..

  7. første modell er første modell.. Nokia har mobilmesse i starten av januar, håper og tror de lanserer en med større skjerm og bedre kamera da :)

     

    Det er ingen unnskyldning. Nokia har brukt evigheter på å få ut en høyst middelmådig telefon, som er priset som en toppmodell.

    godt under et år etter samarbeidet mellom nokia og MS ble signert.. trur du feks iphone 5 tar 6mnd å lage? :p den er gjennom et utviklingsløp som er langt lengre enn som så..

     

    Telefonen er vel hakket over middelmådig, men har jo en vei å gå.. større skjerm, bedre kamera/blitz og kanskje enda litt mer finpusset design så snakker vi en vinner :)

  8. Skyrim er årets største skuffelse, og et av de dårligste spillene jeg har spilt på lenge.

     

    7 år gammel grafikk direkte importert ifra konsoll som ser ut som LEGO: Elder Scrolls, og et interface som gjør at jeg lengter tilbake til tekst-MUD... selv den mye omtalte settingen så for meg ikke ut som særlig mer enn en dårlig omtolkning av vikingkulturen.

     

    Karakter 0/10 - Uspillelig. At spillanmeldere gir dette spillet 10/10 osv. er så hinsides at jeg må lure på om de er kjøpt og betalt, inkompetente, eller bare fanboys.

    Jeg er ingen elder scrolls fanboy, ble fort lei av både morrowind og oblivion, men skyrim er jo helt suverent.

    7 år gammel grafikk? har du prøvd å skru ALT på ultra? spillet er jo fantastisk ut, pc versjonen er jo noe helt annet enn konsollgrafikken. Hvilket rollespill har bedre grafikk? Forventer du Crysis grafikk i et så stort spill kanskje?

     

    jeg er enig i at interfacet er noe skit..

     

    Ellers er jo gameplayet helt supert, mye mye bedre enn de forrige spillene. Hvor mange timer har du spillt egentlig? høres ut som du ikke har gitt det store sjansen :)

    • Liker 3
  9. Skjønner ikke hvorfor det nye navnet skal kalles "Xbox 720". Det gir ikke meningen. Xbox 360 heter jo det fordi jorda er 360 grader, du kan "spille" online med alle over hele jorda. Xbox 720 gir ikke mening da... Skal du spille med jorda^2? To spill samtidig? Spille med månen? Skjønner ikke jeg. Hvis noen kan forklare meg hvorfor 720 i det hele tatt vil gi mening?

    det er jo bare avisene som kaller den 720 om ikke det var opplagt... hva avisene tenker må gudene vite :p

  10. Ikke noe nytt her, gammel teknologi innpakket i en ny og pen pakke, som vanlig.

    hvor får du kjøpt slikt på det norske markedet? Har sett noen sånne smarthus greier med sviiiindyre sentraler og søppelprogramvare..

     

    Hos elektrikeren selfølgelig, eller spør Elektroskandia, Ahlsell, og Solar.

    såpass.. bare vært borti sånne kjedelige med standard nattstyring og slikt.. ikke intelligente saker :)

    Får kikke litt bedre etter neste gang jeg handler

×
×
  • Opprett ny...