Gå til innhold

saksesol

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av saksesol

  1. HiVe er relativ liten plass med ikke så mange søkere, sikkert derfor. Mange av linjene har hvertfall lavt snitt og plasser ledig på grunn av dette. Men det er et flott studiested med godt miljø og flinke forelesere :)

     

     

     

    Man går vel inn på samordna opptak, og på "Status" eller noe lignende på menyen øverst?

     

    Spesielt matematikk-foreleseren Bjørn Jesen er svært god der. Veldig sympatisk type som gir dere overraskelser i forelesningene

    Lykke til!

  2. Når valpen biter avslutter du leken noen sekunder. Reis deg opp f.eks. Det er også lurt å gi valpen noe å bite på som en tauknute eller lignende.

     

    Ikke smart å la den bite på deg! Plutselig er den stor. :p Husk at du må være konsekvent, ellers skjønner den ingenting.

     

    lol

    Funka bra på bare gi en leke, faen jeg er retard... takk!

  3. Har fått valp i huset... den biter noe jævlig mye... leker og biter!

    Jeg orker ikke å drive å rope til en hund, jeg sier ingenting. Men er med på leken litt da... jeg er veldig rolig når jeg leker med den, orker ikke så mye styr, men det er mye fart i denne krabaten. hehe

     

    Jeg tenker at den har ingen andre å leke med, og hadde det vært andre valper her så ville de bitt i hverandre hele dagen. Jeg forstår at tenna klør etc. så jeg på en måte er med på det. Jeg kjenner også at den ikke biter hardt, de virker til å være ferdig programmert til å skjønne at den ikke skal bite menneske hardt. Jeg biter litt i krabaten med henda mine, men ikke hardt så klart, klyper den ikke for å si det sånn.

     

    Årsaken til at jeg skriver er at jeg er liiiiiiiiiiiiiiiiiitt bekymret for om strategien min kan gjøre han vanskelig når den blir voksen. Har hatt hund tidligere, men husker ikke åssen vi gjorde det engang. Husker bare at de bet aldri når de ble voksne ihvertfall. Mange sier jeg må skrike AU når den gjør det. Men jeg hater skriking og sånn styr... finnes det en god måte å gjøre dette på uten at jeg må si noe? Eller være vill? Alt går helt rolig..?

     

    Takker :)

  4. Jeg hadde det slik som deg TS en gang. Alt var bra, også var livet mitt opp i en stor psykisk påkjenning over lang tid, noen mnd-er når alt roet seg fikk jeg panikkangst plutselig, følte jeg ble kvelt... fikk ikke puste ordentlig, klarte ikke svelge normalt. Ingen merket det i offentligheten, men inni hodet mitt kunne jeg når som helst rope ut at jeg dør her!! Hjemme leste jeg om alle mulig symptomer på hva det kunne være... var hellig overbevist jeg hadde det ene og det andre... varte i flere mnd-er... jævligste perioden i mitt liv. Hvis jeg hadde vondt i hodet plutselig... garantere deg at jeg trodde det var hjernesvulst... kjente jeg hjerte, så hadde sikkert en svulst inni der, el. Jeg sov som en hund, var zombie, og trodde jeg skulle dø hele tiden. Var ikke et symptom på noe alvorlig jeg IKKE hadde... etter kanskje halvår forsvant det like fort som det kom... heldigvis!

     

    Sikker på at du ikke har hatt noe kjipt som skjedde før du begynte å føle det sånn? Man mister ALL form for rasjonell tenkning når man blir sugd inn i det helvete der. Og det hjelper ingenting hva folk sier, du må bare lide deg igjennom det er jeg redd. Som sagt, kanskje du må bare hvile...

     

    Noen ganger tenker jeg at jeg hadde hatt godt av å leve ekstremt primitivt den perioden av livet mitt... F. eks. på ei hytte i skogen med boksmat... seriøst... helt DØNN primitivt, fullstendig ro hvor jeg må faktisk arbeide for å overleve. Slik ville jeg aldri hatt tid til engang å tenke på sykdom, eller at jeg føler jeg dør. Fordi enten så dør jeg, eller så lever jeg... Og lever jeg... også ser jeg over dagene at, oi... alt var i hodet mitt... om jeg kunne blitt tvunget til det. Blitt kastet på en øy alene... hehe

     

    Seriøst.. god bedring, prøv å ta det helt med ro. Ingen googling etter symptomer, det er helt ulovlig! Drit i å lese om sykdommer etc. Legene har sagt at du er frisk, og da er det stor sjanse for at det er korrekt. Hodet ditt fucker godt med deg. Men det går over :)

  5. http://www.adressa.n...icle7011661.ece

     

    Jeg blir så sint når jeg leser det at jeg føler det i hele kroppen. 12 år...

     

    Noe må endres når det kommer til innvandring. Kan ikke la sånne personer få være i Norge. De burde sendes tilbake umiddelbart. Det som sikkert vil skje er at de får en mild straff også er det tilbake i gata.

     

    Hvorfor er konvekvensene for slikt så små? Hvorfor skjønte jeg egentlig med en eneste gang at disse guttene umulig er norsk? Og muligens gjorde 99 % av andre nordmenn dette også?

     

    Adressa hadde et kommentarfelt oppe. Men det er borte. Undres?

    Hvis det ikke skjer endringer i innvandringen i Norge... så kommer vi til å ende opp som Sverige, Frankrike og Nederland... Og dere som vet hva det innebærer får sikkert frysninger nedover ryggmargen...

    • Liker 6
  6. turbonello, selv innen vitenskap er det folk som urinerer på sitt eget yrke for å fremheve sin egen agenda. Spørr du forskere om forskjeller vil du nok finne de som vegrer seg for å svare på dette med intelligens og rase. Og de som høylytt vil si det er forskjeller og de som sier det absolutt ikke finnes forskjeller! Hvorfor?

    I det hele tatt så ser du at tråden her er populær! Hvis dette var så dumt som du for det til å virke å være så hadde tråden vært stengt for lenge siden, fordi da hadde vi visst at det ikke fantes forskjeller... og det hadde vært meningsløst å diskutere dette. Og på mange måter er det du som for dette til å virke ille... Den intense argumentasjonen for at det ikke er forskjeller for det bare til å virke som om du mister troen på noe...

  7. Vi er av arten menneske, men det betyr ikke at vi ikke kan dele oss inn i raser. Det er noen i samfunnet vårt som mener at vi er alle like! Gjetter du hvem de er? At vi alle kan gjøre det samme, at vi har alle samme anlegg for alt. Du må bare ha troen.

     

    Vi som er realister vet at det er raser innen arten menneske. Fordi vi vet at en spade er en spade og ikke en skrutrekker. Men noen vil i vårt samfunn mene at skrutrekkeren gjør en like god jobb som spaden til å ta opp jord...

     

    Intelligensforskjell? Ja! Uten tvil! Fysiske forskjeller! Kanskje enda større ja! Agressjonsforskjeller?! Jeg tviler ikke et sekund...

     

    Hva baserer jeg alt dette på? Nobelspriser, OL og voldstatistikk fra Oslo.

     

    Dere som fortsatter sitter der og mener det ikke er forskjeller er de samme personene som hater den ariske rasen. Dere ønsker ariske mennesker utslettet. Bland oss ut, eller kanskje bedre... bare utslett oss. Bevisst eller ubevisst!

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...