Gå til innhold

Telespesialisten

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Telespesialisten

  1. Uansett er OneCall best! :-)

     

    Dummeste jeg har hørt. OneCall er en miks av tele2 og telenor, med lavere hastigheter på nettet enn hva telenor har å tilby. 4g og hd voice er noe telenor ikke kan holde igjen da de må selge til de som vill ha. Onecall har valgt å heller satse på markedsføring mot å tilby disse tjenestene. Nå skal det sies at skal man ha full fart må man også betale for dette når det gjelder 4g. Kundene til onecall vill merke at samtaler blir kuttet da det er nettskifte etc.. så Onecall = Bånn i bøtta!

  2. Jeg gleder meg sinnsykt til IFA messen skytes igang. Håper vi får se en annen Galaxy Gear enn den som er vist frem på bilde, Vist det blir sånn den ser ut så skal jeg søke på stilling som designer hos de. Note III blir også spennende å få se.. Regner ikke med det er store endringene annet enn i spec og sånne ting, men regner med jeg ikke blir skuffa. HTC One max er jeg litt spektisk til fordi jeg ser ikke poenget med og starte en ny krig på større skjerm når de allerede sliter med One!

    • Liker 1
  3. Tips fra meg..

    Nøkkelen er frokost 07:30 (3 knekkebrød med rapidsalat og kokt skinke)

    30 min gå tur etter frokost

    mellommåltid 10:00, 15:00, 20:30 (skyr som ett eksempel evt 1 knekkebrød og 1 frukt)

    Lunsj 12:30 noe ala det samme som frokost

    middag (søk opp tallerkenmodellen)

    30 min gå etter middag

     

    følg dette i 3 uker og du ser resultater.. selv har jeg gått ned 16kg på de tre ukene men igjen jeg er mye større enn deg.

     

    Det handler om hva du putter inn i brødhølet.

    kjøp magert pålegg og rapid salat og bruk 1 skive med kokt skinke pr knekkebrød og ikke overdriv.

  4. Inspirerende lesing! Vil anbefale deg å ta bilder hele tiden så du selv kan se tilbake på forskjellen og tenke "sånn vil jeg ALDRI se ut igjen", samt se musklene komme frem osv. Det er lett å finne motivasjon av formbilder!

     

    Har du mye kunnskap rundt trening og kosthold? Kunne du tenke deg å ta opp styrketrening også?

     

    Keep us posted!

     

    Jeg har ikke tatt så mye bilder, men har fått sett videoklipp fra de første dagene. Fysj!

    sånn er det no bare:P

     

    Lagt opp styrketrening fra denne uken her og fremover så nå skal endelig musklene frem:)

     

    Lykke til!

     

    Takk:)

     

    Det høres ut som om du er godt på vei!

     

    Start en treningslogg her på forumet så skal jeg følge med, samt at da blir det enkelt for deg å gå tilbake og se på din egen progresjon.

     

     

    Startet egen logg på Facebook da jeg syntes dette er lettere og har 125 aktive lesere der nå:)

  5. Tenkte jeg skulle dele litt av mine erfaringer prøver å legge de ut her så får folk heller slakte meg vis jeg gjør noe feil. Som dere sikkert ser så har jeg ikke vært noe spesielt aktiv i forumene.

     

    My way!

     

    Hele min sak skjedde da ei fra jobben kom med en poster som det stod TV2SPORTY på, Det viste seg at jobben hadde meldt seg på der for å få kollegaene sine mer sporty.

     

    De søkte 4 deltakere fra jobben og jeg blei tilfeldig tatt ut som deltaker til TV2 Sporty ses. 2

     

    Nok om det!

     

    Here it comes

    Jeg er en 22 år gammel unggutt som blei konstatert som en 70åring i pust bare for 2 mnd siden på en full helsesjekk. Jeg veide 143 kg, fikk vite jeg hadde fått diabetes type 2 og fant ut at hele 46% av hele meg kun var fett!

     

    Blei ganske sjokket over å få dette trøkket i fleisen mens kameraene rullet. Og bestemte meg derifra at NÅ må jeg kommer i gang siden dette er noe jeg må få en stoppe på..

    Jeg startet med enkle endringer bare på tirsdagsmorgen etter helsesjekken med og spise 4 knekkebrød med salat og kokt skinke til frokost og lunsj, skyr til mellommåltider og følgte tallerkenmodellen til middagene! Noe som var en ganske stor forandring iløpet av veldig kort tid så kroppen reagerte jo voldsomt med at jeg stadig var veldig sulten.

    Hele 6 måltider hver dag var noe helt annet enn det jeg var vandt med, jeg spise jo kanskje ett horn med ost og skinke til frokost og 8 brødskiver kl 20:00 på kvelden så disse rutinene var bare nødt til å inn..

     

    Brukte alarmer på mobilen til hvert måltid så jeg skulle få dette plantet lengst mulig inn i hjernen og dette hjalp. Etter en uke var rutinene inne og fikk også tips om at treningen jeg skulle gjennomføre var en halvtimes gange etter frokost og en halvtimes gange etter middagen. Noe jeg har fulgt i 3 uker bare for å komme igang, siden uke 4 har jeg tatt mange toppturer som det kalles så fint. Toppturene bruker og vare 1 time opp og ned til en utsikt for at jeg skulle føle jeg fikk noe igjen for turen annet enn bare slit.

     

    De siste ukene har jeg begynt og jogge litt og har gått fra og orke 200 meter til å orke 1 km av gangen med gange på ca 200-300 meter imellom slagene.

     

    Jeg hadde aldri trudd jeg skulle klare dette og i det hele tatt bli så opptatt og glad i dette med trening og kosthold, men dæggern det har hjulpet!

    Jeg leitet lengre og langt etter noe for å holde motivasjonen oppe og motivasjonen fant jeg i nære venner og Geocaching!

     

    Geocaching er en skattejakt i natur og gater der man kan kjøpe en app til smarttelefonen sin. Man kan da lage seg bruker for så å begynne å leite etter alt fra bitte bitte små bokser til store bokser, som det da ligger loggbøker i som man kan logge at man har vært der i. (Evt håndholt GPS fra Garmin)

    Dette er noe jeg kan anbefale alle som er mye i natur og for de som ønsker og komme seg ut!

     

    Jeg gikk ned 16 kg bare på de 3 første ukene noe som ikke er veldig bra så måtte skjerpe inn kostholdet litt mer fordi jeg ønsket ikke gå fra livsstilsykdom til anoreksi. Så økte mat inntaket litt og endte med å gå opp igjen noen kilo.

    Der har jeg holdt meg siden, men ser det går sakte ned og det er det som gjøre dette til en varig livsstilsendring.

     

    Kan legge inn mer om det er interesse rundt dette..

    Takk for at jeg fikk dele litt!

    • Liker 4
  6. Dette her er jo helt absurd! 6gb data er fri bruk... ferdig! hastigheten reduseres, men kostnaden øker ikke! man kan fortsatt bruke det... Ja! det er treig men farsken! forbrukerrådet kan man egentlig klare seg uten! tøvete og bry seg om det.. fri bruk av min, sms og mms er jo på ca 24000 av hver... det bør no holde!!! dermed, fri bruk! enig med operatørene her!

  7. Nei, min kom tilbake med "Software Resatt" og tok ikke 20 min med bruk på ett helt cleant OS før den rebootet seg igjen.

     

    Snakket med Nokia og de kan bekrefte at en software update skal komme om ca 3 uker. Skal forhåpentiligvis rette feilen:)

     

    Som en midlertidig fix, fjern pinkode på den via anropsinnstillingere. like så greit:) jeg hadde problemet selv fra desember til februar, kom update da som hjalp min med å slutte å reboote.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...