Gå til innhold

Exzinfinity

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Exzinfinity

  1. Ja enig der. E nåkk en lone Wolf. Ja e jo derfor man reise, æ vertfall, for å oppleve andre kultura å "ting" Som ikke e norsk. Det æ mente med den andre posten e at æ kunne gjerne tenkt mæ å vært ilamme nån random persona å blidd kjent med, eventuelt en nordmann for å bynne en plass. E virkeli elendig å bli kjent med nye folk. vertfall no, i Paris, kjenne ikke en skjel,, man føle sæ litt lost. Men e ganske god følelse egentlig. Va jo derfor æ dro aleina :p

  2. Jaa men e kansje ikke den flinkeste til å bli kjent med nye, i den her sammenhengen, lokale. Folk e bare ikke lik :p lære mæ d kansje etterhvert.. Tenkte om det e nån her som e på samme plass til samme tid så går det jo Ann å bynne en plass. Som for eksempel å ta nån pils ilag ute en plass. Bli kjent med byen ilag, eller nåkka sånn :) e på en veldig spontan tur, pluss at d e første gang æ reise aleina uteblands..

  3. Er bare ute etter hva slags merker jeg burde kjøpe, og jeg er ute etter deres meninger i forhold til meg og mitt ønske som jeg er ute etter. Bort med fett og inn med muskler.

    Når jeg veier rundt 90 og er 188cm kan du sikkert se for deg omtrent hvordan jeg ser ut. Ikke overvektig eller noe sånt. Men har en liten pondus og litt generell fett.

  4. Hallais!

    18 år gammel gutt her, veien sånn omtrent 87-90 kg

    188cm høy.

     

    Har ei stund vurdert kosttilskudd å trenger litt hjelp med hva som er best.

    Har et greit sunt kosthold men er ikke 100% streng med det. Og vil ikke være det heller. trener styrke annen hver dag hvorav en av de dagene er svømming.

    Har ingen formål med å bli helt ripped, bare bygge markerte muskler og miste så mye fett som mulig.

     

    Har lest på trådene her og har fått mye tips til hva jeg kan kjøpe,

    Men trenger å vite hvilke merker,osv.

     

    i hovedsak kreatin, protein og kansje andre ....?

     

    Si hva DU mener er best.

     

    Ty:)

×
×
  • Opprett ny...