Gå til innhold

Xhristophan

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xhristophan

  1. Jeg søker nå jobber innenfor IKT og finner det svært vanskelig å skille seg ut når man er nyutdannet uten å ha fått mulighet til noen relevant arbeidserfaring. Det er også problematisk når mange av de jeg søker jobb hos har nettbaserte CV løsninger hvor man kun plotter inn punktvis (eks: Utdanningsnivå: Fra/til: Fra hvilken høgskole/universitet etc..). Det gjør personligheten for en CV umulig, og uten noe spesielt å nevne i starten av en søknad så føler jeg at det er lite jeg kan gjøre for å skille meg ut. Jeg har også fått tilbakemelding på min CV om at den ikke er "standardisert" nok. At de ikke ønsket å måtte sette seg inn i ett nytt design eller oppsett hver gang de leser en CV/Søknad.

     

    Skulle ønske at det var enklere å komme på intervju slik at man faktisk kan vise frem og fortelle hvem man er uten triste papirer med ord som kan tolkes fritt.

  2. Noen spill krever store mengder med RAM for å kunne yte best mulig. Testet hvor mye BF3 trengte underveis i flere runder online. desto høyere grafikk man kjører jo mer minne trenger det. Jeg kjører ikke alt på max, men maskinen min brukte 7,8 GB ram underveis i spillet. Når jeg kjørte opp grafikken på max klarte ikke maskinen min (med sine tidligere 8 GB RAM) å dekke behovet, og fps drops skjedde så ofte at jeg ikke kunne spille det. Hver gang RAM'en gikk tom måtte noe fjernes fra minnet, som skapte et etterslep. Etter oppgraderingen til 16GB ram gikk spillet flytende uten denne fps droppen.

     

    Noen programmer og spill krever mer RAM enn man skulle tro, og er målet å spille på en maskin så holder ikke vanlige 4 GB.

  3. Ettersom det opprinnelige designet (og kodingen bak) var urgammelt så måtte de vel gjøre alt på nytt. Koblinger mot mange av de offentlige databasene, sette opp en Business Intelligence frontend løsning, abbonenter, nyhetsbrev, RSS feeds, søkemotorer + arkitektur og design. Jeg er ikke overrasket over kostnaden. Det er snakk om mye mer enn kun det vi ser av nettsiden rent utseendemessig.

  4. 1080p vil være standard lenge enda. Ser ikke vitsen med å hype opp 4K flere år før folk flest har råd til å kjøpe det. Det selges faktisk DVD fimer fortsatt selv om bluray har vært tilgjengelig en god stund nå, så det burde gi en pekepinn på hva som skjer med 4K også tror jeg. Dessuten er 4K mest interessant på TV størrelser fra 65" og oppover.

     

    Enig at 1080p standarden kommer til å holde lenge fremover, men uenig at det kun lønner seg med 4k på 65" og oppover. Grunnen er at jo mindre pixler en skjerm klarer å presentere desto bedre bildekvalitet. har man 4k på en 65" vs en 40" så bil bilden bli strukket ut så den passer til 65" (større pixler), på 40" vil jeg tippe bildekvaliteten blir som på en 27" oc skjerm med 2560x1440, ca.

  5. I dag får du spillere ned i 800kr som har både handsfree og bluetooth streaming fra telefon.. så noen Ford blir det iallefall ikke ;)"I'd rather push this VAG then drive a Ford"

     

    Ett vanlig problem er at det ikke lar seg gjøre å bytte en slik enhet i nye biler. Feil formstandard og problemer med garanti dersom man river ut eksisterende avspillere.

  6. Tror strømming er fritatt, men jeg vet NRK prøver å få lisens på alt som har skjermer. (mobil, nettbrett,m.m.).
    Feil. NRK er IKKE pådriver for at "alt som kryper og går" skal være lisenspliktig. NRK har sagt at det får holde med fjernsynsmottakere.

     

    Etter at den svenske versjonen av NRK innfører lisenskrav på både PC og nettbrett (mener det også gjaldt smartphones), så har NRK fått lyset opp for den eksploderende bruken av nettbrett, pc og mobil som plattformer for mottak av TV signaler.

     

    Selv om det ikke gjelder Norge enda så blir jeg ikke overrasket dersom de gjennomfører liknende tiltak i Norge.

     

    ref: http://www.itavisen.no/910042/tv-lisens-for-pc-og-brett

×
×
  • Opprett ny...