Gå til innhold

Hazelhart

Medlemmer
  • Innlegg

    221
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hazelhart

  1. Hvilken type frokostblanding bruker dere frukten til? Og er det noe annet dere tilsetter?

    Jeg har kun prøvd meg på to typer: havrefras, og Crusli med nøtter. De er er de eneste typene som ser fristende ut. De er greie å spise.

    Jeg tror jeg holder meg unna tørket frukt, jeg tenker heller på noe saftig å ha i blandingen.

  2. Start av hver setning eller celle skal normalt ha stor bokstav.

     

    Det er ikke setninger jeg mener, det er enkelte ord som kjønn, farge etc.

     

    Nå holder jeg på med å fylle ut kjønn i celler i et regneark, og jeg skal skrive både 'hann' og 'hunn' i samme celle, så skal det være "Hann, hunn" eller "hann, hunn"?

  3. Vi prøver å hjelpe. Gå for i7 med x99 brikkesett, 32gb ddr4 og et titan z, da burde du ha dekt alle behov!!! En grunn til å spørre om den skal flyttes masse rundt er jo hvorvidt vi skal anbefale bærbar eller ikke, en stasjonær kraftmaskin på 20kg med tilhørende 27" er ikke særlig mobil når du må dra den med deg fra rom til rom!

     

    En annen grunn til jeg sa du burde vente er fordi skulle ha ny pc i forbindelse med skole, da det bare er dumt å legge 10-12k i en maskin du ikke kommer til å utnytte potensialet i hvis du ikke begynner.

     

    Men nå har du fått svar, også får du ha lykke til.

     

    En hver person forstår at man dekker alt med å bare gå for det høyeste på lista. Når jeg ikke en gang ville ha vurdert dedikert grafikkort hvis det ikke var for denne skolen, så sier det seg selv ganske klart jeg ikke har tenkt å pøse ut med pengene. Det at jeg faktisk spør om maskinvare antyder også sterkt at jeg tar hensyn til pris og ikke vil kjøpe et system som er overkill. Jeg bryr meg ikke om hvorfor du sa jeg burde vente, jeg trenger jeg laptop snart! Og jeg har ikke sagt noe som helst om at jeg kanskje eller kanskje ikke skal begynne på spilldesign. Hold deg saklig!

  4. For å ende opp på en god anbefaling så er det relevante spørsmål fra noen som har gått it/design i 8 år etter vgs med pc og gått på flere blemmer med størrelse og vekt og maskinvarespecs.

    Med slik umoden tone så får man jo veldig lyst til å hjelpe kjenner jeg.

     

    Ingen her har kommet med ordentlige svar. Den første personen leste feil og kom med en prislapp som tydeligvis skulle duge godt nok som et svar.

  5. Nå er jeg temmelig lei av disse unødvendige spørsmålene og svarene. Jeg fatter ikke hvorfor folk må spørre om det er PC-er på skolen eller om PC-en skal fraktes noen steder, eller be meg om å vente med å kjøpe. Det er søren ikke hva jeg spør om. Det er annen kontekst til hvorfor jeg skal kjøpe PC nå, som er irrelevant, så jeg har ikke skrevet om det. 3D-program står jo oppført i innholdsfortegnelsen til hva som skal arbeides med på skolen. Herregud, det er et konkret spørsmål og angår kun folk som er utdannet eller erfaren med dette emnet. Jeg spør ikke om noe annet enn det jeg strengt tatt spør om. Har dere ikke kompetansen til å besvare spørsmålet, så vet bedre enn å skrive noe som helst.

  6. Av det jeg har sett er 99% av "spillene" de lager i 2d?

    Husk at folk har gått disse linjene i årevis med den gangens hardware, derav alt vil fungere.

     

    Regner med at pcen skal fraktes til og fra skolen og mellom klasserom hele tiden?

    Har du stasjonær spillpc hjemme? (som du kan kjøre det du lager på om det skal testes med kraftigere hardware)

     

    2D?! Hvilket tiår er du befinner deg i?

    Man bor jo på folkehøgskole og man går ikke årevis på folkehøgskole, man går der ett år.

  7. Det jeg avskydde med Sims 3 var at man ikke kunne lage mer enn én husholdning i et nabolag/by/kart eller hva enn det ble kalt, og hvis man ville spille med andre sims-karakterer i nabolaget, så ville all fremgang bli nullstilt på den nåværende husholdningen. Så man kunne ikke f.eks. lage én sims der og én sims her og få dem til å møtes, gifte seg etc. Alt dette kunne man i Sims 2, og Sims 1 hvis jeg husker riktig. Jeg pleide å gå fra hus til hus og styre livene til karakterene akkurat når det passet meg, uten å miste fremgang eller endringer hos noen som helst av dem.

     

    Har EA endret dette i 4'ern? Også, er EA like gjerrige og fattige på møbeldesign or fargekombinasjoner som de har vært i tidligere spill? Er utvidelsespakkene like rundt hjørnet?

  8. Jeg skal søke på folkehøgskole med spilldesign neste år, og skal snart kjøpe ny PC, så jeg vil basere valget av PC på fremtidig arbeid med spilldesign.

     

    Nettsiden til folkehøgskolen har ikke oppgitt minstekrav til PC, men forteller at man vil arbeide med:

     

    - Spillutvikling og prototyping i Game Maker og Unity 3D
    - Leveldesign i Unreal Development Kit (UDK) og CryEngine 3
    - Storytelling, world building og character design til spill
    - Dokumentasjon og konseptutvikling
    - Spillanalyse

     

    Jeg foretrekker faktisk å ikke spille på PC, så jeg har veldig lite kunnskap om maskinvare. Jeg har bygget en egen gaming-PC, så jeg kjenner til det grunnleggende, men den kunnskapen jeg en gang hadde har forduftet. Jeg har ikke arbeidet med noen som helst form spilldesign eller utvikling, så jeg står på bar bakke.

  9. Hver gang jeg åpner en ny fane eller jeg søker på noe i søkerfeltet, dukker SafeFinder Smartbar opp. Jeg har forsøkt å avinstallere det, men det eneste som skjer er at et vindu dukker opp og sier "Plase wait while Windows configures SafeFinder Smartbar", og deretter en brukerkontroll som ber om tillatelse til å gjøre endringer på datamaskinen, som jeg tillater. Begge vinduene forsvinner og ingenting skjer videre.

    I innstillingene til Chrome har jeg angitt Google som søkemotor, men det er nytteløst.

    post-293705-0-17865600-1408854206_thumb.jpg

  10. Det er en firmware-fil, det er ikke meningen du skal åpne filen, ivertfall ikke med VLC. Nå kjenner jeg ikke til det programmet/dongelen, men regner med den har en form for firmware-update du kan kjøre?

     

    Jeg leste at folk sa VLC kunne brukes... Det viste seg at jeg ikke skulle gjøre noe utover det enn å laste ned filen, så problemet ser ut til å være løst.

  11. Jeg skal laste ned en programvare som er i en BIN-fil, men jeg har ikke peiling på filer og hvordan jeg skal laste ned BIN-filen eller åpne den eller installere den, eller hva det enn nå er som må gjøres.

     

    Programvaren lastes ned automatisk gjennom Winrar, jeg vet ikke om det har noe å si, og så ekstrakter jeg den til en mappe, og der vises den som en VLC mediafil. Når jeg åpner den, kommer det opp en feilmelding som sier "Ingen passende dekodermodul:

    VLC støtter ikke lyd/videoformatet «undf». Dessverre kan ikke dette problemet løses."

    Jeg har lastet ned prøveversjonen av Daemon Tools, som anbefalt, men jeg kommer ingen vei med det. Har prøvd å åpne filen, men kun feilmelding med noen numre dukket opp...

     

    Om det hjelper, her er linken til programvaren: http://www.r4i-sdhc.com/Upgrade.asp

     

     

     

    post-293705-0-78467400-1408846515_thumb.jpg

    post-293705-0-97041900-1408846518_thumb.jpg

    post-293705-0-23720500-1408846522_thumb.jpg

  12. Jeg har nedlastet SaveDongle Firmware Uploader, og i følge guiden "How to update the firmware", steg 4, så skal man åpne en BIN-fil, men det nevnes ikke hva denne heter! Men det spiller liten rolle, antar jeg, siden jeg har lastet ned all filer fra alle linkene på hjemmesiden, og det eksisterer ikke en BIN-fil på min PC! Så jeg får ikke oppdatert apparatet og ikke brukt det.

  13. I Norge koster det ca. 2700 kr, som jeg er villig til å betale for et headset, men det skal vare helt ut til det ryker, og jeg kommer ikke til å investere i et annet headset i mellomtiden.

    Jeg har lest en del artikler og kundeomtaler som synes det et ekstremt bra headset, men veldig få spillreferanser blir nevnt. Jeg har ikke brukt tid på å lære betydningen av spesifikasjoner ennå.

     

    Jeg spiller mange forskjellige sjangre, men FPS som Battlefield-serien, og Black Ops 2 er det jeg legger all vekt på, så "sound whoring" blir hensikten her.

     

    Redigert: Glemte å nevne at jeg spiller mest på PS3.

×
×
  • Opprett ny...