Gå til innhold

slabure

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av slabure

  1. SSD definitivt, siden macen er fra 2007 og du ikke har gjort noe med den før nå så er det ikke så rart hvis det har gått trengt eller at harddisken ikke funker.... en harddisks ytelse synker betraktlig etter ca 3 års bruk... dette avhenger selvfølgelig av harddisken og hvordan den er laget (de masseproduseres og alle kan ikke bli like bra). Denne harddisken er da snart 7 år, jeg er meget overrasket over at du ikke har hatt problemer før nå? anyway, jeg ville vel heller kjøpt en ny mac, det er skjedd mye på 7 år:)

  2. Bare sånn angående G 35, jeg vil anbefale broren din å prøve headsettet før han kjøper noe. En ting er at det skal være god lyd i det, men faktum er at han kommer mest sannsynlig til å ha det på time inn og time ut. Jeg har selv hatt g930 (trådløs versjon av G 35), jeg hadde det i ett års tid, men fikk veldig vondt av å ha det på ørene over lengre tid.

     

    Før jeg kjøpte G930 hadde jeg Siberia V2, som jeg vil anbefale med tanke på komfort, store myke klokker som går over ørene istedet for å ligge å trykke oppå ørene.

     

    Kan også slenge inn at jeg har G710+ som Slabure anbefaler og er veldig fornøyd med det. Veldig solid tastatur, uten for mye "dill dall".

     

    Lykke til :)

    Ja, det er selvfølgelig smak og behag! jeg legger ikke så veldig merke til at de trykker, men er enig at de kunne vært "lettere" på ørene :)

    Tusen takk for svar Slabure og Norish! :)

    Jeg skal sjekke ut forslagene, og videreformidle de, så får vi se hva det blir til. Må være innenfor rimelighetenes grenser, for han ønsker det i julepresang av familien.

     

    Han har spart opp til PC selv, og vi tenkte å begynne å bygge i desember/januar ;)

    Om dere har noen tips til delene i selve pcen, så har jeg en tråd under tips til kjøp av pc-tråden.

     

    Takker igjen!

    Hvor mye penger tenker du å legge i pc'n?

  3. Hei, har han alt bygd seg pc? Jeg kan jo komme med noen forslag på de enkelte.

    Headsett: Logitech G 35 er et veldig godt headsett, jeg bruker det selv og er godt fornøyd! Eneste minus er at kabelen er litt "krøllete".

    Tastatur vil jeg si er noe av det viktigste i gamingriggen din, jeg bruker Razer blackwinodow ultimate, det ligger på ca 1000kr og er helt fantastisk syntes jeg, det er mekanisk og du kan stille på lyset i tastaturet. Eller så har logitech også mange gode tastaturer som G710+mechanical:og nå er faktisk g 510 på slag på komplett, løp og kjøp :D

    Mus er litt hipp som happ, ham må nesten prøve, de han syntes er gode i hånden "passer" for han :) Logitech og Razer er de beste der etter min mening, presomlig liker jeg logitech g 5 eller 400 :)

    • Liker 2
  4. Som jeg sa: 6 gb er ikke akkurat passe. Det er overkill. Selv om noe er billig betyr det ikke at man må fråtse. Spiser du deg feit da siden junkfood er billig?

    I dag har man aldri bruk for 12 GB ram eller 16 GB ram som mange har i maskinene sine. Det kan faktisk by på problemer om man har for mye RAM også. En del jeg kjenner fikk bluescreen hele tiden. Så tok de bort 8 GB RAM, så de hadde 8 i maskinen. Problemet løst.

    Det er også forskjell på RAM. Mye av den rammen som er veldig billig er det ikke mye futt i heller. Gå heller for et kjapt hovedkort og 3d kort med 2 gb minne i. Og en kjapp i7 prosessor.

    Så lenge du har ledig RAM når du spiller trenger du ikke mer ram

    Vet du egentlig hva ram brukes til?? Ram er for å kunne legg til ting i harddisken, opperasjoen må gjennom ramen først for så å kunne bearbeides videre og regnes ut sagt på en enkel måte, den har skrive frekvens som måles i MHz altså Mega Hertz. Hvis du har mye ram kan du da gjøre flere store oppgaver samtidig. Si meg, hvorfor har mange pc'er tilgang til å ha 32 og helt opp til 64 ram? det er en grunn til at man skal ha mulighet til å ha så mye, er det ikke? For folk som kjører store programmer eller mange samtidig, etc. Redigerer video trenger mye ram, dette kan du ikke nekte for fordi det her harde fakta! Harddisk har man alltid bruk for, en harddisk begynner å tape seg betraktelig fra mellom 2-3 år... etter 3 år burde den skiftes ut! Hvis man foreks. lagrer mye video eller lager gameplays trenger man mye plass. Jeg fyller lett opp både 1 og 2 terrabytes på gameplays...

  5. dette er bare bullshit, både spill å filmer eg laget for å dumme ned folk til å ikke tenke.

     

    Hvordan kan du si noe sånt? spill er ikke laget får å "dumme ned folk" for å bruke ditt uttrykk. Det er laget for å stimulere mennesket og for å gi oss prøvelser. Ved å spille tenker man, mye mer enn når man for eksempel ser på TV.... Vær så snill å kom med mer saklige ting, dette er bare en påstand som ikke underbygges på noen måte...

  6. Hei folks! ser det er lenge siden dette innlegget ble lagt ut, men jeg spiller ganske mye LOL for tiden. Jeg syntes det er et relativt bra spill i og med at det er gratis! Jeg leste nylig en artikkel i "gamerparadiset". Det var en flott artikkel for nybegynnere, De som ikke har prøvd LOL før så er det greit å se denne artikkelen! http://www.gamersparadise.no/artikler/seerguide-til-league-of-legends/137748

    Selv spiller jeg på EU east hvis noen vil være interessert i å ta ett game? I så fall så kan dere adde Hanseen98 :) Begynte nå nylig å spille ranked (gikk litt lei for ett års tid siden og har nå begynt å spille igjen). Men det hadde hvert hyggelig om du/dere ville tatt ett game med meg!

  7. Supert om noen kan utdype litt for meg her. Er det bare meg, eller virker pc-versjonen mer foggy? Det virker som om vi ser flere detaljer på ps4.. F.eks. på 1:53 min i videoen, så ser vi ut en åpning. På ps4 så ser vi hva som er der ute, men på pcen er det helt hvitt. Eller på 0:32; se så mye klarere bildet er på ps4.. Er poenget at pcen (som er bedre) har så mye effekter at man får ting bedre med seg på ps4? eller hva går jeg glipp av her?

     

    du har nok rett der, du ser svart tonen og skyggene bedre i ps4 bildet... men som sagt så er det garantert et dårlig grafikk kort vi ser fra her!

     

×
×
  • Opprett ny...