Gå til innhold

John_Denver

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av John_Denver

  1. Om det er et hardware-problem, så lager vel BIOS beepet. I så fall vet jeg ikke om det er så mye å gjøre (bortsett fra å ta frem kirurgi-hanskene).

     

    Du kan prøve å slå av lyder fra X serveren med "xset b off", eller i bash med "set bell-style none". Men som sagt, jeg er redd dette ikke hjelper.

     

    Takker for hjelpen, men ingen av kommandoen for aa disable pc speakeren virker.

     

    Men fant ut hvorfor den piper, det var utrolig nok den hardware styrte UPS'en som fant ut at den skulle gi alarm gjennom PC speakeren og ikke gjennom UPS speakeren :)

     

    Ikke det at det var noe grunn for aa gi alarm, da all UPS monitor software/hardware tilsier at UPS'en har "health" paa 100%..

     

    du har vært her lenge nå ja , men klarer ikke å søke på GOOGLE . LOL LOL LOL . RTFM OKE ? :wink:

  2. for å logge inn som root med GNOME så kommer det jo opp et login vindu når du starter opp Linux, i det login vinduet, istede for å skrive det vanlige login navn og passord så skriver du root som brukernavn å root passordet ditt, da skal du komme inn som root. det samme gjør du i de andre window managerne også. jeg for min del holder meg til GNOME den er finest synes jeg, liker ikke KDE for den synes jeg er litt sånn for mye Windows, neida, er ikke derfor, men har prøvd så mange Linuxer med KDE som standard Window Manager så når jeg bruker linux nå fortiden når jeg bruker det da så bruker jeg bare GNOME, jo det var driverne dine ja, hvis du har funnet driverne dine på nette så kan du hvis det er RPM fil å pakke de ut ved å dobbelklikke på ikonet så installerer det seg selv, hvis det er tar, bz, gz .o.l så husker jeg ikke helt hvordan man pakker det ut, har ikke fått det til selv heller å pakke ut disse.

     

    Lykke til

     

    man skal ALDRI og da mener jeg ALDRI logge seg inn i X som root . hvor lenge har du egentlig brukt Gnu/linux wil ? du virker veldig uerfaren og burde ikke komme her å gi folk råd som kan skade deres maskin. Det du gjør er å logge deg inn i gnome ved å skrive inn brukernavn og passord , jeg går utifra at runlevel er 5 i og med at du logger deg automatisk inn i X , sett gjerne runlevel til 3 . hvis du mangler bruker så finnes det måter å gjøre dette på, når du går inn i x så trykker du inn ctrl + alt + f1 så går du automatisk inn i tekstbaser login.

     

    der skriver du følgende : su og så passordet etterfulgt av følgende kommando : adduser og følg instruksjonene du får på skjermen , når du er ferdig skriver du exit og så logger du deg inn ved å skrive brukernavn , passord og så startx

     

    :woot:

×
×
  • Opprett ny...